- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Teeee.. kıvırmalara başlanmışş..Birileri yaymış olmasınBen Pinko'dan şüpheleniyorum
Üstadım saygılar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teeee.. kıvırmalara başlanmışş..Birileri yaymış olmasınBen Pinko'dan şüpheleniyorum
Üstadım saygılar![]()
Ben resimleri göremiyorumTeeee.. kıvırmalara başlanmışş..harbi ben şahidim nevreste dedi sana pinkoda gaz verdi..
![]()
nasıl görünüyorlar beybi bir sorun yokk.. nedenki acabaaa..Ben resimleri göremiyorum![]()
Bilmiyorum diğer yarışmadakilerin resimlerini görüyorum ama bunu göremiyorum...nasıl görünüyorlar beybi bir sorun yokk.. nedenki acabaaa..
Allah,,allah,,nedenki bende bilemedim şimdiiBilmiyorum diğer yarışmadakilerin resimlerini görüyorum ama bunu göremiyorum...
Merakta ettimAllah,,allah,,nedenki bende bilemedim şimdii![]()
Ne konustugunuzu hatırlamıyorum sımdı ama sankı harbıden bahsedıyosunuz gıbı gelmıstıAyrılmaz parçalarız ya ondan bizi görünce aklına harbi gelmiştir![]()
Sevıyolar senıkk yememiş içmemiş beni çekiştirmiş sağda solda bunu gördük
![]()
ay ne desem bilemedim nevoş,bir daha de bakim üstadım dee,harbi üstadım de banaaa
hep beni çekiştiriyolar ondandırteşekkür ederim
bişey olmaz 3 5 güne unutulur
vay anasınıı![]()
Teeee.. kıvırmalara başlanmışş..harbi ben şahidim nevreste dedi sana pinkoda gaz verdi..
![]()
Prensesim kim demiş buna tembel avrat bende anlamıyorumgıızzz arbim çok fenasın sen ya,yani nevresteye en sonunda havlu attırdın ya pes
bu ne güzel bir görüntü böyle,ellerine kollarına emeğine sağlık canım,eminim tadıda nefistir.sana tembel avrat diyenler utansınbundan sonra hep gel bu taraflara yarışmaya diyeceğim ama kendine birşey yapmandan korkuyorum
![]()
Yamıhhh karistirma ortalığıgıızzz arbim çok fenasın sen ya,yani nevresteye en sonunda havlu attırdın ya pes
bu ne güzel bir görüntü böyle,ellerine kollarına emeğine sağlık canım,eminim tadıda nefistir.sana tembel avrat diyenler utansınbundan sonra hep gel bu taraflara yarışmaya diyeceğim ama kendine birşey yapmandan korkuyorum
![]()
Tişikkirlervaaayseline sağlık canım başarılar
![]()
gözlerde bir pörtleme görüyom
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim.![]()
Teşekkür ederim cimcimemHarbim netten yaw helal kizcem sana![]()
![]()
t
Bende onlari seviyorumSevıyolar senı![]()
Çok teşekkür ederimhikayeside kendiside supermiş :))) adına zaten birşey demem iki neneminde adı :))))))ellerinize sağlık başarılar dilerim :))))
NevosssPrensesim kim demiş buna tembel avrat bende anlamıyorum
Yarışmaya katılmayacakmış bundan sonraBen ısrar edemiyeceğim konu size kaldı bundan sonra
![]()
Tüm kk şoka girdiYamıhhh karistirma ortalığıtelevizyonlara çıkarım,gazetelere röportaj veririm bana şiddet uyguluyollaaa diyeee gelmeyin üstüme
yapabilecegimin en iyisini yaptim,zirvede birakiyorum
Tişikkirler
gözlerde bir pörtleme görüyom
Teşekkür ederim canim
Teşekkür ederim cimcimem
Bende onlari seviyorum
Çok teşekkür ederim
Nevossssen çok tehlikelisin cookkk
![]()
Allah razı olsunTüm kk şoka girdiBana dua etmelisin tüm hünerlerini ortaya çıkarttım
![]()
ne tembeli tam deli avrat o,katılmasın zaten çıtayı yükseltiyor,kesinlikle ısrar yokPrensesim kim demiş buna tembel avrat bende anlamıyorum
Yarışmaya katılmayacakmış bundan sonraBen ısrar edemiyeceğim konu size kaldı bundan sonra
![]()
pinkooo bakk suçu hep senin üstüne atıyorrr nerdesinnn..Sen karışma ben hiç söylemedim hep Pinko'nun yüzünden
![]()