Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar Yemek Yarışması Yarışmacı Röportajları

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.525
614.918
1.423
Malatya
Merhaba yemek Yarışması Takipçileri:3:
Sütlü Tatlılar yarışmacıları ile yaptığım röportajları sizlerle paylaşmak istiyorum $af2flowere008mv9.gif $af2flowere008mv9.gif $af2flowere008mv9.gif
Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:16::16:

Yarışmada başarılar diliyorum:46::46::46::46::46:

PEGASUS07 RÖPORTAJI

attachment.php

attachment.php

PEGASUS07

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

1)Kesinlikle cok eglenceli...

2)Yarışmadan beklentileriniz?

2)Yarismadan degilde yarismacilardan beklentilerim var.Mesela daha etik yarisabilirler. Sonucta egleniyoruz burda.:34:

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

3)Kurallarla ilgili herhangi bir sorunum yok.Sadece ödül konusunda ilk 3 dereceye ödül verilebilir,yani 1. ye hediye ve pro üyelik,2 ve 3.ye pro üyelik verilebilir...Hic olmazsa 1.pro üyeyse pro üyelik 2.ye verilebilir:17:

4)Yarışmaya neden katıldınız?

4)Kategori kesinlestiginde bende katilabilirim demistim.Nevrestede "bu lafini hatirlatir,girdigin topikleri gezerim katilmazsan"demisti.Yani korkudan katildim:9:

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

5)Kizlarim her gün soruyor,kazandikmi diye
Esim su yarismada olmasa nuriyeyi yiyemeyecektik,sen bizim evin sampiyonusun diyor:9:

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

6)Aslinda hic önemli degil.Sadece gercekten hakedenin kazanmasini istiyorum.Bu kim olursa olsun farketmez...

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

7)Daha hediye alamadim.Ilk hediyeler cok hosuma gidiyordu,sonrakileri görmedim bisey diyemicem:26:

8)Yarışma devam etmeli mi?

8)Evet etmeli.Egleniyoruz surda,hem bilmedigimiz tarifler,püf noktalarida ögreniyoruz.Sonucta hepimiz kazaniyoruz demi ama:34:

9)yemek yapma konusunda iddianız?

9)Ben 18 yasimda evlendim ve evlendigimde yumurta bile kiramazdim.Kayinvalidemden ögrendim yemek yapmayi.10 yildir evliyim ve 7 yildir yemek yapiyorum.Simdi her türlü yemegi yaparim ama ögrenecegim cok sey de var daha...

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

10)Cogunluk arkadasina veriyor.

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

11) Bence oylar gercekten verilen emege,yapilan yemege verilmeli.
mesela bi kac tarifte görmüstüm ve cok üzülmüstüm.Bi üye yarismaya katilan arkadasinin tarifine yorum yaziyor."oyum senin oylama nerde" diye.bu yorumu yazdiginda oylama daha acilmamisti.Diger tariflere bakmiyor bile...

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

12)Mutfak alisverisi haricinde hic bisey yapmadim.

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

13)Bir sonraki kategori ne olacak onu merak ediyorum sadece:9:

Biz de soru sorabiliyor muyuz katılımcılara?

Ben en cok şunu merak ettim

"2)Yarışmadan beklentileriniz?

2)Yarismadan degilde yarismacilardan beklentilerim var.Mesela daha etik yarisabilirler. Sonucta egleniyoruz burda.:34:"

Etik olmayan ne gibi seyler oluyor?

Biz de soru sorabiliyor muyuz katılımcılara?

Ben en cok şunu merak ettim

"2)Yarışmadan beklentileriniz?

2)Yarismadan degilde yarismacilardan beklentilerim var.Mesela daha etik yarisabilirler. Sonucta egleniyoruz burda.:34:"

Etik olmayan ne gibi seyler oluyor?
Bana sorabilirsiniz.Diger yarismacilari bilemem.

Mesela gel bana oy ver demek,bu dogrultuda link vermek etik degil.

Bundan aylar önce daha bu yarisma hakkinda hic bir fikrim yokken sevdigim bir arkadasim icin oy toplama cabasina girmistim.Dedigim gibi yarisma hakkinda bilgim yoktu ve bunun serbest oldugunu düsünmüstüm.Cünkü diger yarismacilarinda oy istedigine sahit olmustum.
Sonra oy istemenin yasak oldugunu ögrendim ve cok utandim.Diger yarismacilara haksizlik yaptigimi anladim.

Herkesin arkadasina oy vermesine tabiki bisey diyemem.Ama özellikle gel bana oy ver demeyi dogru bulmuyorum...

GzdBky RÖPORTAJI
attachment.php

attachment.php

GzdBky

1)yemek yarışmasını çok eğlenceli buluyorum
benim hayatıma renk katıyor dönem dönem:1::1:

2)Yarışmaya derece olarak bir beklenti içerisinde olupta katılmıyorum
tabiki herkes 1. olmak ister ama benim için çokta önemli değil
amacım sadece gerçekten eğlenmek
güzel yorumlar almak güzel tarifler değişik sunumlar öğrenmek
ve en önemlisi kendimi geliştirmek:16:

3)Evet gayet uygun hoşuma gitmeyen birşey olduğunu hatırlamıyorum:31:

4)can sıkıntısından:1:
normalde de mutfakta yaptığım çoğu şeyi paylaşırım mutfak bölümünde
ama yemek yarışmasının ayrı bir havası var:9:
mutfakta zaman geçirmek, birşeyler yapmak, yedirmek, beğenilmek hoşuma gidiyor
stresli bu dönemimde bana güzel bir uğraş oluyor
yeni yorumlar var mı kimler bakmış beğenmiş bunları incelemek güzel

5)bu 3. katılışım
yine miiiiiii diyorlar:27:
annem yeter artık başka işin gücün yok mu :19::19:diyor
babam olur mu hiç öyle yarışma tadına bakmadan oy mu verilirmiş :52::52:diyor
kardeşimde hala 1.olamadın hala bıkmadın uğraşma uğraşmaaaaa:27: diyor:1::1::1:

6)şimdi gerçekten oturup düşündümde
güzel olurdu ya:1:
iyi havam olurdu:9::9::9:
şaka bir yana gerçekten onure edici bir histir heralde
beğenilmek takdir edilmek güzel bir duygu

7)birkaç hediyeyi gördüm ve çok beğendim
bir mutfak hediyesi görmüştüm
çok hoşlardı
birde bornoz takımı görmüştüm onlarda çok hoşlardı
özene bezene seçilmiş zevkli şeylerdi yani kolay kolay başkasının seçtiği şeyleri beğenmeyen biri olarak çok hoşuma gitmişlerdi:17:

8)kesinlikle etmeli
daha beni kesmedi 3 kez yarışmak:9:

9)yaşıtlarıma göre kıyaslarsam mutfakta kendimi başarılı buluyorum
mutfakta çok mutluyum huzur buluyorum
bu da yaptığım yemeklere yansıyor
ama daha yolun başındayım bildiğim şeylerin 10 misli kadar bilmediğim şeylerde var
ama ben hepsini öğrenmeye açığım:31:

10)adaletsiz:5:
özellikle tek bir kişiye oy vermek yerine puanlama sistemi olsa daha güzel olur diye düşünüyorum

11)kk da popüler olanlara gidiyor genelde çoğu oylar
ondan sonra çok dikkat çeken gerçekten çok beğenilenlere gidiyor kalan oylarda:1:

12)önce malzeme listesi yaparım
ardından eksik malzemelerimi tamamlarım
daha sonra detaylı bir şekilde tarifimi yazarım
ondan sonra iş başına:1:

13)öbür kategoriyede katılsam mı acaba diye düşünmeye başlarım hemen:1:

_RUZGARGULU_ RÖPORTAJI

t0j7g.jpg

RUZGARGULU

1)Öncelikle yarisma fikrini bizlere sunan ve uygulayan Kazen Bey'e tesekkur ederim..
Yarisma cok eglenceli.. Gonulden gelen bir katilma arzusu var, kesinlikle kazanma hirsini gerektirmeyen bir etkinlik.. Neticesinde cok guzel yorumlar geliyor guzel dostluklar kazanilabiliyor bu yeter de artar bence.. :)

2)Oy verirken sadece sunuma degil, en ince ayrintisina kadar dikkat edilip oy verilmesini istiyorum..

3)Kurallar belli sonucunda en cok begenilen bir tarif kazanacak ki kurallara da bi itirazim yok olmasi gerektigi gibi..

4)Icimden geldi :) Her kategoride yarismayi dusunmedim bana en yakin gelen kategorileri sectim ama bi kacina katilamadim.. yemek yapmayi seven biriyim ama hepsine katilmak hirsli gosterir beni :) Maksat sadece eglence dedigim gibi..

5)Kendi ailem Turkiye de yasiyor. Arayip anneme sordugumda o da bana fikirler veriyor sunu yapabilirsin vs vs diye.. Burda aile olarak sadece 2 kisiyiz :) Esimin dile getirdigi bir dusuncesi yok aslinda ona tadina bakma kismi dusuyor ve en keyifli kisim :)) o da ben gibi bir eglence olarak goruyor... Katildigim 3 kategoriden de gectim nihayetinde O'nun gozunde :)

6)Hiç onemli degil,kazanan arkadaslarimi tebrik ederim ve hediyelerini gule gule kullanmasini dilerim :16:

7)HEDIYE :) Adi ustunde.. Her zaman anlamli olmuslardir ve o paketin icindekinin ne oldugunun bir onemi yok..

8)Yarisma devam etmeli bence ta ki kategoriler bitene kadar ki zaten cogunu geride biraktik :)

9)Bu konuda iddialiyim kendimce yani beceririm anlaminda ama ben en iyisini yaparim anlaminda degil bu..

10)Oylar neye gore veriliyor ya da ne etkili pek bilemiyorum, butun tariflerde bir emek var ama benim kendimce dikkat ettigim noktalar var oy verirken, bu baska biri icin gecerli olmayabilir o yuzden degiskendir etkenler..
Adaletli secim oldugunu dusunuyorlarsa sorun yok :)

11)Bu bir yemek yarismasi, rahatsizlik verici birsey olamaz heralde.. :)

12)Calistigimiz yerlerden sorsaydin ya az Ablacim :))
Hazirlik olarak katilacagima karar verirsem derin bir arastirma icerisine giriyorum ve icime sinen bir tarifi seciyorum, genelde zaten evde olan malzemeler cogu ki olmayanlari da temin ediyoruz derhal marketimizden :)

13)Oylar verilmis birinci secilmis e bize dusen tebrik etmek ve hediyelerini iyi gunlerde kullanmasini dilemek.. :)

ADRA'NIN RÖPORTAJI
XlxVR.jpg

nSiBZ.jpg

ADRA

1)Bu ikinci katılışım.İlk yarışmadan sonra tamam bir kere katıldın ikinciye gerek yok dedim ama sonra tatlılara düşkünlüğüm fikrimi değiştirmeme sebeb oldu.Keyfime düşkün biriyimdir,zorluğa pek gelemem ama bu yarışma bana zevk veriyor.O kadar zahmete katlanıyorsam sevdim bu işi demektir.

2)Tatlılarımın beğenilmesi.Zaten niye katılıyoruz ki beğenilmek için.

3)Kurallarla ilgili bir sıkıntım yok.

4)Çünkü alışkanlık yaptı:)Tabi yaptığım sunumların beğenilmesi de hoşuma gidiyor.

5)Ailem Kadınlar Klübü ve yarışma lafını duyunca saçları diken diken oluyor hepsinin.:52:Tamam bu son artık katılma diyorlar.Çünkü her çarşıya gidene bir malzeme ısmarlıyorum.Telefonumu açmıyorlar artık.:1:Ama tek başıma direniyorum Kadınlar Klübü için.:kkk:

6)Birinci olmayı kim istemez ki.Olamasam da birinciyi alkışlamayı bilirim.

7)Hediye için katılmıyorum.Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.Çok güzel bir anı olur gelirse de.

8)Etsin ama benim yakamı bıraksın bir zahmet.:27:Bağımlı olmak istemiyorum.:52:

9)Bir yemeği istedikten sonra çok güzel yaparım.Ama beni cezbetmeli,heyecanlandırmalı.Heyecan duymadığım bir yemeği yapamam.Zaten klasik yemekleri yapmışlığım çok nadirdir.

10)Üyeler genelde arkadaşlarına veriyor.Siteyi uzaktan takip edenler ise gerçekten beğendiğine.

11)Oylama sistemini beğenmiyordum ama bu yarışmada biraz değişecekmiş sanırım.Oylamanın gizli olması konusunda ısrarlıyım.Bir de her üye her tatlıya veya yemeğe oy verebilmeli.Sonra oylar toplanıp açıklanmalı.

12)Çalıştığım için çarşıya her gidene bir şey ısmarladım.Cam kaselerimiz yoktu.Ablama al dedim.Ala ala üç tane almış cimri.:27:Onun için resimlerde üç tanecik.:60:Safran aldırdım bir de:)

13)Geçen yarışmada ilk üçe girersem fena olmaz dedim.Sondan üçüncü olunca da bak sondan da olsan üçüncü oldun dedim kendi kendime.:60:Yarışma bittikten sonra sıradaki yarışmanın kategorisini merak ettim.

Teşekkür ederim Nevreste emeklerin için.:16:

ayyy aslı ablana çok güldüm:9::9::9::9::9:
3 tanecik mi kase almış sana:9:
çok içten cevaplamışsın soruları çok hoşuma gitti:16:

ayyy aslı ablana çok güldüm:9::9::9::9::9:
3 tanecik mi kase almış sana:9:
çok içten cevaplamışsın soruları çok hoşuma gitti:16:

Evet üç tane almış.Gerek görmemiş fazlasına.:9:

Teşekkür ederim canım.:16:

ELOSSA'NIN RÖPORTAJI

attachment.php

ELOSSA

1)Seviyorum katılmayıda izlemeyide...
Atraksiyon oluyor,heyecan veriyor bana:)

2)Hiç bişey...
Sadece beğenen gerçekten beğensin istiyorum,yani o kişiden hoşlanmasa bile mertçe söylesin ellerine sağlık sunumunu beğendim diye!

3)Şu an için bana ters gelen bişey yok,herşey olması gerektiği gibi...
Bu kadar bayanın bir arada olduğu bir platformda,kurallarda gidişatta ufak tefek değişiklikler elbette olacak,hoş görülü karşılamak lazım...

4)Sadece merak...
Yaptıklarımın beğenildiğini zaten biliyorum ama tanımadığım,hiç tanışmadığım insanlarında düşüncelerini teyid ediyorum böylelikle..
Bu benim için büyük haz...

5)Eşim:)
Ucu ucuna oylamalarda yarışırken o da merak ediyordu,hatta işyerinden oylama sonuçlarına bakıp ben dışardaysam haber bile veriyordu:))))

6)Klişe olacak ama önemli değil gerçekten,maksat gerçekten eğlenmek,renk katmak...

7)Bence hediyeler çeşitlendirilmeli,1 kişiye büyük bir hediye verileceğine(maddi anlamda) daha çok kişiye KK dan birer hatıra niteliği taşıyacak minik hediyeler olmalı...Benim için daha anlamlı olur.

8)Bence etmeli,hareketleniyor fikir alışverişi yapılıyor,bilinmeyen yöntemler gün yüzüne çıkıyor,en basiti bilgi paylaşıyoruz....Bence hepsinden önemlisi bu.

9)Yemek yapma konusunda iddianız?

9)Çok İddialıyım,yapamayacağım üstesinden gelemeyeceğim hiç bir yemek yok.
Sadece onu yapmak istemeliyim,gerisi zaten benim maharetime kalıyor..
İstemekle başlıyor benim hünerlerim...İstemediğim hiç bişeyi yapmamda,sunmamda...
Mutfağa aşığım,çok seviyorum.Patates soğan soyarken mutlu olan kadın varmı ya:)

Ben oluyorum işte:1:

10)Arkadaşlardan çevreden v.s. değil bence..
Tamam illaki onunda payı yadsınamaz bi gerçek fakat şöyle bi durumda var,beni hiç tanımayanlar dahil oylarını kazanıyorum
....

11)Şu an için yok,olursa belirtirim mutlaka...

12)Öyle uzun uzun hazırlıklar yapmıyorum,fakat ne yapmalıyım diye düşünüp araştırmaya giriyorum..Kendimce bişeyler üretmektende çok hoşlanıyorum...

13)Haketti kazandı diyip tebrik ederim her zaman ve kazanan adına çok mutlu olurum...
Ve Elossa Mutlu...Mutlu...Mutlu...:16:

EFSER'İN RÖPORTAJI

attachment.php

EFSER

1) Çok eğlenceli ve zevkli bir yarışma :69:

2)Herhangi bir beklentim yok ama bir isteğim var eğer birinci olursam :31:

3)Açıkçası biraz daha oturmalı çünkü bazı gözüme batan ve söylemesi gereken şeyler var.Bunu ayrı bir platformda tartışılmalı site yönetimin eşliğinde karara varılmalı

4)Sadece eğlenmek galiba birazda bağımlılık yaptı kanımca :1:

5)Önceleri önemsenmiyor sonraları onlardada bir heyecan hissediyorum özelikle eşim ilgisiz gibi davranıp sonunda ne oldu diyor:9:

6)Yarıştığımıza göre tabiki birinci olmak isterim kim istemez ama çok büyük hırslarım da yok :31:

7) Manevi değeri çok önemli olduğu :31:

8)Kesinlikle devam etmeli bence internet üzerinde katılınacak çok güzel bir yarışma

9)Yemek yapma konusunda iddianız?

9) Tabiki tecrübelerim var ,kendi çevremden aldığım tepkiler olumlu yönde el lezzetime güveniyorum ama her zaman öğrenilecek yenilikler var .

10)Dediğim gibi daha oturulmamış bir sitem var yarışmada özelikle bu konuda çözümlere varılacağına inanıyorum:34:

11)Bu konu için farklı platform açılıp sorunların rahatsız olduğumuz durumların tartışılıp sistemin oturtulması lazım :31:

12)Market alışverişimin dışında birşey yok :34:

13) Adını koyamadığım bir heyecan :16:

ROSALEDA 'NIN RÖPORTAJI
attachment.php

attachment.php

ROSALEDA

1)Oldukça keyifli. Güzel paylaşımlar var ve bunları birbirimizle paylaşmamızı sağladığı için bence bu yarışma konusu çok iyi bir fikir olmuş.

2)Bir beklentim yok aslında. Bu güzel ortama ben de dahil olmak istedim sadece.

3)Kurallar gayet makul. Herkes uyduğu sürece bir sıkıntı olmayacaktır zaten.

4)Dediğim gibi, bu güzel ortama ben de dahil olmak istedim. Olur da kazanırsam çok sevdiğim kk'dan minik bir hatıramın olması beni çok mutlu eder. Neden olmasın dedim. Aslında uzun zamandır katılmak istiyordum ama bir türlü bulamıyordum yarışma konusunu :9: Nihayet buldum ve ben de burdayım :)

5)Eşim yarışma bahanesiyle sevdiği şeylerin yapılmasından son derece memnun kaldı. Sağolsun malzeme konusunda destek oldu bana :)

6)Yarışma birinciliği :27: çok isterim tabiki. Sonuçta takdir edilmek, ödüllendirilmek memnun eder insanı.

7)İlk defa katıldığım için hediyeler hakkında bir bilgim yok. Diğer röportajlardan okuduğum kadarıyla yalnızca 1 kişiye hediye veriliyor. Bence ilk 3'e hediye verilse güzel olur. 1.ye tamam büyük hediye olsun ama diğer 2 kişiye de kk kupası gibi bir hediyelik verilse fena olmaz mesela :)

8)Evet, kesinlikle devam etmeli. Daha iyi sunum ve tariflerle tekrar katılmak istiyorum :9:

9)Elimin lezzeti iyidir. İlk defa denediğim şeylerden bile güzel lezzet çıkarırım. O yüzden çok iddialıyım diyemem, ama iddialıyım :)

10)Oy konusunda tanıdıklar birbirine verecektir muhakkak. Bu olmasa iyi olabilirdi, ama engellemek mümkün olamaz. Benim bana hiç düşünmeden oy verecek hiç yakınım yok. O yüzden tüm şansım içinden geldiğince oy verenler sayesinde olacak. Bakalım ne çıkacak :) Aslında keşke deneyerek oy verebilse değerlendiren arkadaşlar ama bu da çok zor. Benim naçizane fikrim; yöneticilerin üyelerden ayrıca vereceği altın değerinde puan olması. Mesela yarışmacılardan biri 50, biri 47 biri 45 oy almış olsun... Ayrıca yöneticiden gelecek +3 ya da +5 puan yarışmanın kaderini değiştirebilmeli. Mesela az önce belirttiğim puanları olanlardan 47 puanı olan arkadaş bir anda yarışmanın galibi olabilmeli. Biraz karışık oldu ama anlatabildim sanırım :)

11)Ben memnunum her şeyden :)

12)Kocama malzeme aldırdım o kadar :9: Mutfak tezgahım çok küçük olduğu için de görsel anlamda

pek artım olmuyor ama elimden geldiğince özen gösteriyorum. Hazırlık olarak o küçücük tezgahın temizliği ve toparlanması da var. Ben bunu da sayıyorum :52:

13)Ben yarışmaya katılabildiğim için zaten çok mutluyum. Bu bana yeter de artar bile :21: Önemli olan çok sevdiğim kk üyeleriyle birlikte paylaşımlar yapmak ve daha çok kk üyesi arkadaş sahibi olmak :16: Her konuda rahat bir şekilde içimi dökebildiğim bir sürü arkadaş var burada, o yüzden herkesi çok seviyorum :16:

canım yine ve her zamanki gibi çok beğendim röportajları emeği geçen herkese teşekkürler...
keyifle okudum baştan sona kadar...

Canım çok teşekkürler:16:Bende beni kırmayıp sorularımı cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.:54:Emeklerine,yüreklerine sağlık:16:

Back
X