Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Meg hatırlıyorum birkaç kategori öncesi ben de katılırım dediğini bu kategori de düşünmez misin

Meg in kategorisi sandviçlerdi , yarı yolda bıraktı beni

Bende hafızam yanıltmıyorsa sütlü tatlı olursa okypete katılacaktı , ne yapacağını da söylemişti hatta bol yumurtalı , ona haber salın bence .

O değilse de biri demişti işte

Kimse o gelsin bekliyoruz

Yeni katagorimiz gelmiş sütlü tatlılar benimde tek sevdiğim tatlı çeşiti
Hayırlı uğurlu olsun bol tarifler

Ne güzel tatlılar olur şimdiTatlıyı seviyorum her türlü(benim de sevmediğim yok)

Sanada bu yakışır
Yok ben şerbetli tatlıları bek sevmem en son kızıma hamileyken yediğimi hatırlıyorum yerim ama bir çataldan sonra kestirir beni ama sütlü tatlıar ve hafif tatlıları severim

Sanada bu yakışır
Yok ben şerbetli tatlıları bek sevmem en son kızıma hamileyken yediğimi hatırlıyorum yerim ama bir çataldan sonra kestirir beni ama sütlü tatlıar ve hafif tatlıları severim

Pek iyi birşey değil ama tatlıyı seviyorum ama dozunda yemek lazımSütlü tatlılar daha iyi biraz daha hafif ve kolay oluyor

Pek iyi birşey değil ama tatlıyı seviyorum ama dozunda yemek lazımSütlü tatlılar daha iyi biraz daha hafif ve kolay oluyor

Evet canım dediğin gibidozundaöyle,bana gülleceksin şimdi bisküvili sütlü tatlıları dahaçok severim inşallah farklı tarifler gelir

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.

kategoriyi beğenmenize sevindim arkadaşlar ortak alınan bi karardı zaten
şimdiden katılan herkese basarılar ellerine emeklerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…