Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163

Ausencia hiç kendini söylemiyor onunda peşine düşelim
Evet canım önce eğlenmekbirincilikte olursa süper olur

Bencede sen ausu kandir,ekle listeye...
1 tepsi sütlü tatli yiyebilme kapasitesi varmis,ben onun yalancisiyim

Tamam sesimizi duyar gelir belki
Yiyebiliyorsa kesin çok güzel yapıyordur

Toplu cevap vereyim

Evet sütlü tatlı delisiyim , sevmek kelimesi az gelir

3-4 kase fırın sütlaç , 1 borcam tavuk göğsü , 4-5 kazandibi (her biri dondurmalı ) yiyebilme kapasitem var

İşte mesele şu ki ; ben yarışma için fotoğraflayana kadar ortada çekeceğim bir şey kalır mı

Ya , nevrestecim beni de listeye almadan yazayım , katılmamam çok büyük bir ihtimal , % 97 , 4 mesela

Son düzenleme:

Yazili belgede geldi, hemsom sen yaz listeye
Biz kalankada idare ederiz,olmadi röntgen ceker,yüklersin

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım
MaşaallahBen de severim tatlıyı
Neyse o küçük % 2,6 ihtimali bile yeterSen bilirsin canım ben takılıyorum

3-4 kase fırın sütlaç , 1 borcam tavuk göğsü , 4-5 kazandibi (her biri dondurmalı ) yiyebilme kapasitem var

Wowww diyorum başka da birşey demiyorum.Ben çok masummuşum yahu.İki tane yiyince acaip suçluluk duygusu yaşıyordum.Ben bunu üçe çıkarırım artık.

Wowww diyorum başka da birşey demiyorum.Ben çok masummuşum yahu.İki tane yiyince acaip suçluluk duygusu yaşıyordum.Ben bunu üçe çıkarırım artık.

He sen hiç 1 e indireyeyim deme zaten hemen 3 e çıkar

Ben kötü örneğim adracım , bir gün çok sevdiğim bir sütlü tatlıcıda kazandibi yiyoruz eşimle , üzeri bol dondurmalı , benimki, bitti , eşim dedi bir tane daha ister misin ? O kadar hızlı yemişim ki sormadan edemedi garibim , oluuur dedim .
O da bitti , çok nefis yaaa dedim , harika yapıyorlar , bir baktım ki o ara onunkini de kaşıklamaya başlamışım

Hani sana göre az yiyormuşum ya o bakımdan sefil kalmayayım dedim.

Ama gerçekten kaseler çok küçük oluyor.Ne öyle bit kadar.Dördünü toplasandan bir normal tabak eder.Bence sen çok haklısın.

Son düzenleme:
Hani sana göre az yiyormuşum ya o bakımdan sefil kalmayayım dedim.

Ama gerçekten kaseler çok küçük oluyor.Ne öyle bit kadar.Dördünü toplasandan bir normal tabak eder.Bence sen çok haklısın.

Çok haklısın kaseler çok küçük

Evet aynen öyle biz avutalım kendimizi öyleAma ben 2'den fazla yiyemem

Ben Aus'tan sonra üçe doğru yol alırım.Zaten üçte hep gözüm vardı da evdekiler gözümün içine bakıyordu o yüzden sefil kalıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…