Kolay gelsin cnm,zor ev tasimak ta,yerlestirmekte.hatırlamıyorum canım,ev yerleştirmeyle uğraşıyorum epeydir o yüzden kendimi formatladım
Kolay gelsin cnm,zor ev tasimak ta,yerlestirmekte.
Berabere kalinirsa ne olacak acaba:44:
Daha önce olmusmuydu berabere
eee yemekler yendi sıra tatlılarda ondan herkes gelmiş hoşgelmişlerr
ben hiç gergin değilim,gerilemem yani istesemde
Hak eden arkadaş kazansın,oyun bu kazanmakta var kaybetmekte hayatım..
1 kazanan olacak diye diğer arkadaşların emeklerini hibe etmemek lazım,hepimiz uğraşlar vererek burada sunumlarımızı paylaşıyoruz di mi ama
yok valla ben gerilirim ama bu gerilim kendime olur zararsızım kimseye bişey yapmıyorum ne yaparsam kendime
heyecana gelemem demek istedim canımcım...
ayrıca cidden çok arada kaldım oy verirken adra nın tarifine oy vermekte istedim ama bir oy hakkımız vardı...
herkesin emeğine sağlık çok beğendim ayrı ayrı...
ehehehe psikopat senii
Canım çok teşekkür ederim,demekki bana hayırlı olacakmış ki bana vermişsin...Kısmetten öte yol yok,Herkes kısmetini yer
Bitirirsin cnm,becerikli hatunsun sen,2 odaylami bas edemicenSağol canım,gerçektende çok zormuş öldüm bittim...Allahtan az kaldı son 2 oda
Artık yarına Allah kerim,arife gününe kadar bitirmem lazım
bakalim bu yarista ne olacak:18:Daha önce berabere hiç kalınmadı diye hatırlıyorum
demek adra ve elossa ha.Hihh
yok valla ben gerilirim ama bu gerilim kendime olur zararsızım kimseye bişey yapmıyorum ne yaparsam kendime
heyecana gelemem demek istedim canımcım...
ayrıca cidden çok arada kaldım oy verirken adra nın tarifine oy vermekte istedim ama bir oy hakkımız vardı...
herkesin emeğine sağlık çok beğendim ayrı ayrı...
Diğer kategoride sizi bekliyoruz
evet oyumu sana çikolata kasesinden sundum
Bitirirsin cnm,becerikli hatunsun sen,2 odaylami bas edemicen
bakalim bu yarista ne olacak:18:
Bu bir davetmi :124: çok teşekkür ederim.. Neden olmasın, bi bakmışım ben de yarışmadayım
Bitirirsin cnm,becerikli hatunsun sen,2 odaylami bas edemicen
bakalim bu yarista ne olacak:18:
O zaman oldusenin sütlü nuriye yi yaptığın tarifle ben bayram baklavamı yapcam merak ediyorum nasıl olacak bakalım...
Akrepcigim nevreste liste tutuyor bak,katilirim diyip gelmeyenleri topiklerinde basiyor ,ona göreBu bir davetmi :124: çok teşekkür ederim.. Neden olmasın, bi bakmışım ben de yarışmadayım
Akrepcigim nevreste liste tutuyor bak,katilirim diyip gelmeyenleri topiklerinde basiyor ,ona göre
O zaman oldu
Cnm baklava yapacaksan 2 kat yap,ben öyle yapiyorum.Yani hamuru 2 büyük bezeye ayir,sonra her bir bezeden 15 beze cikar,ortasina ceviz veya fistik serpistir.
Sütlü nuriyenin serbeti biraz daha civik oldugundan 3 kat yapiyorum
sonucu merak ediyorum
Ay evet cnm,hop oturup,hop kalkiyorum.pegasus öne geçti
maç skoru gibi canlı canlı takipteyiz
ama beni topikimden beklerler size doyum olur tatlılarınıza olmaz
döncem ben yine merakımdan çatlarım noldu oylama diye
Cnm kaybedersen ben adresi biliyorum,sen sor ben söylerimDaha kategori başlamadan listeme aldım takipteyim kaybolmasın bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?