ALINTIDIR..Not: Bazı kaseler diğerlerine göre fazla ve çabuk kızarabilir. Kendinizi yakmama konusunda becerikliyseniz fırından çıkarın, kalanları fırınlamaya devam edin. Sütlaçlar kabarıp taşacak gibi görünebilirler, telaş yapmayın doğru yolda olduğunuzun göstergesidir
Kurabiyeler tek başlık olsun ayırmayalım benceOlabilir Bakalım daha nasıl fikirler çıkacak
Bende çok merak ediyorum
Günaydın canım.
Pofff cam silmem lazım. Yok mu yardım edecek birileri?
sorma bebisim ama ustesinden geliyoruz kocisimle evvelAllah....Kıyamam sana ben. Senin işin daha zor. Bayramda çok gezme ama
Sanada canımTüm mutfak ahalisinin bayramını şimdiden kutluyorum.Birinci olacak arkadaşımızı da tebrik ediyorum.Sizinle yarışmak çok keyifliydi.Bana oy veren,
cincikk,
Efser,
greenjade,
kadesa,
muki,
Nevreste,
selxxx
Çok teşekkür ederim.
İyi bayramlar herkese.:119:
Tüm mutfak ahalisinin bayramını şimdiden kutluyorum.Birinci olacak arkadaşımızı da tebrik ediyorum.Sizinle yarışmak çok keyifliydi.Bana oy veren,
cincikk,
Efser,
greenjade,
kadesa,
muki,
Nevreste,
selxxx
Çok teşekkür ederim.
İyi bayramlar herkese.:119:
Cok tesekkür ederim cnm benim.hem oy icin,hemde güzel yorumun icinOyum PEGASUS 'a..
Sütlü Nuriye çok güzel görünüyor...Tekrardan ellerine sağlık canım..
Seninde bayramin kutlu olsun cnmBuyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum diyerek herkesin bayramini en icten duygularimla kutluyorum arkadaslar,bayramimiz mubarek olsun...
Yarin yola cikacagiz o yuzden hazirlanmam gerek belki sonucu goremeyebilirim bu gece o yuzden 1. olacak arkadasimi cani gonulden tebrik ediyorum
Hayirli bayramlarrrrr
Cok tesekkür ederim cnmPegasus canım tebrik ediyorumEki Görüntüle 830853 Eki Görüntüle 830854 Yeni kategoriyi bekliyoruz
Yarışmaya katılan tüm arkadaşların ellerine ,emeklerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?