Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Ben biraz yürüyüse cikim bari.Mümkünse yarin geceye kadar bu tablo degismesin

Evet cnm,1 gün kaldi:18:

Neee yarın son günmü
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa

Son düzenleme:
Neee yarın son günmü
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa
Evet cnm,yarin son gün,bi dahaki kategoride senide görürüz insallah

Acaba elossa mı yoksa pegasus mu birinci olacak ya da atak yapıp rüzgargülü ve efser mi devreye girecek evet oylamada son bir gün bakalım ne olacak

Acaba elossa mı yoksa pegasus mu birinci olacak ya da atak yapıp rüzgargülü ve efser mi devreye girecek evet oylamada son bir gün bakalım ne olacak

Belkide vuslat atağa geçip birden öne geçecekHiç belli olmazAma böyle oylar birbirine yakın olunca çok heyecanlı oluyorYarışmacıların heyecanını düşünemiyorum

Belkide vuslat atağa geçip birden öne geçecekHiç belli olmazAma böyle oylar birbirine yakın olunca çok heyecanlı oluyorYarışmacıların heyecanını düşünemiyorum

evet vuslat da gelebilir...
cidden bu yarışmada yarışmak istemezdim şu an ben gerilirdim eğlenmek yerine

Şekercim epey ziyaretçimiz var,bakalım yarın ola hayrola...

sanırım yemek yarışmasının ziyaret saati
ama ziyaretçi olarak oy verilemiyor acil online olsunlar daha da heyecan gelsin dimi ama

sanırım yemek yarışmasının ziyaret saati
ama ziyaretçi olarak oy verilemiyor acil online olsunlar daha da heyecan gelsin dimi ama

eee yemekler yendi sıra tatlılarda ondan herkes gelmiş hoşgelmişlerr
ben hiç gergin değilim,gerilemem yani istesemde
Hak eden arkadaş kazansın,oyun bu kazanmakta var kaybetmekte hayatım..
1 kazanan olacak diye diğer arkadaşların emeklerini hibe etmemek lazım,hepimiz uğraşlar vererek burada sunumlarımızı paylaşıyoruz di mi ama

Milletin cani tatli cekti galiba
Oy kullanmayana tatli yok yanliz

Ne güzel anlatmissin.Kim kazanirsa kazansin hakediyor bence

Milletin cani tatli cekti galiba
Oy kullanmayana tatli yok yanliz

Ne güzel anlatmissin.Kim kazanirsa kazansin hakediyor bence

Teşekkürler canım,olayın aslı bu aslında...Kaybedenler kazananla el sıkışacak tebrik edecek çekilecek,sonraki kategorilerde isterse boy gösterecek.
Ben eğleniyorum çok,yani değişik bi his bu...
Kazansamda kaybetsemde hep söylüyorum bunu,yine katılırım yani maksat muhabbet.
İşi çekişmeye,hırsa yenik düşürürsek herkes üzülür canlar sıkılır.
Tadını çıkarmak lazım yarışmanın

Berabere kalinirsa ne olacak acaba:44:
Daha önce olmusmuydu berabere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…