Neee yarın son günmü
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa
Neee yarın son günmü
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa
Neee yarın son günmü
Belkide vuslat atağa geçip birden öne geçecekHiç belli olmazAma böyle oylar birbirine yakın olunca çok heyecanlı oluyorYarışmacıların heyecanını düşünemiyorum
Belkide vuslat atağa geçip birden öne geçecekHiç belli olmazAma böyle oylar birbirine yakın olunca çok heyecanlı oluyorYarışmacıların heyecanını düşünemiyorum
eee yemekler yendi sıra tatlılarda ondan herkes gelmiş hoşgelmişlerr
ben hiç gergin değilim,gerilemem yani istesemde
Hak eden arkadaş kazansın,oyun bu kazanmakta var kaybetmekte hayatım..
1 kazanan olacak diye diğer arkadaşların emeklerini hibe etmemek lazım,hepimiz uğraşlar vererek burada sunumlarımızı paylaşıyoruz di mi ama
eee yemekler yendi sıra tatlılarda ondan herkes gelmiş hoşgelmişlerr
ben hiç gergin değilim,gerilemem yani istesemde
Hak eden arkadaş kazansın,oyun bu kazanmakta var kaybetmekte hayatım..
1 kazanan olacak diye diğer arkadaşların emeklerini hibe etmemek lazım,hepimiz uğraşlar vererek burada sunumlarımızı paylaşıyoruz di mi ama
Teşekkürler canım,olayın aslı bu aslında...Kaybedenler kazananla el sıkışacak tebrik edecek çekilecek,sonraki kategorilerde isterse boy gösterecek.
Ben eğleniyorum çok,yani değişik bi his bu...
Kazansamda kaybetsemde hep söylüyorum bunu,yine katılırım yani maksat muhabbet.
İşi çekişmeye,hırsa yenik düşürürsek herkes üzülür canlar sıkılır.
Tadını çıkarmak lazım yarışmanın