Kızlar bebeğim yarın iki yaşına girecek üç dört gün oldu sütten kestim sayılır. Aşırı meme bağımlısı sürekli uyanırdı. Memeyle uyurdu. Bu yüzden iştahı azdı kilosu 12.300 . Uyumadığım bir gecenin gündüzü bir anlık sinirle salça sürdüm meme hasta oldu kanadı dedim. Daha içmedi o gün tadına bile bakmadı birkaç gündür lahana haşladım buzluktan alıp sardım göğsüme ılık suda havlu ıslattım sardım. Bir gece kalktı ağladı azıcık verdim. Bir de gündüz ağladı ama meme acıyacak oğlum hasta hemen bırakalım diyorum bıraktı. Dostinex kullaıyorum iki tablet ama yarıya bölüp sabah akşam doktor söyledi. Psikolojim çok bozuk sürekli ağlıyorum emzirmeyi kesince bebeğim benden uzaklaştı diye. Aramızdaki bağ bozuldu diye. Kıskanıyorum birilerine gidince önceden bana yapışıktı hep. İki aya işe başlayacağım. Çok kötüyüm kimse beni anlamıyor. Çok zor kolik bir bebekti yıllardır uykusuzum ama yine de emzirmeyi bırakmak yasta gibiyim beni anlayan içimi rahatlatan kimse yok vicdanım sızlıyor göğüslerim dolu emziremiyorum diye