meraba kizlar bu sayfayi gormedim ve yeni bir konu actim
ben sutum az oldugu icin hem meme heme mama takviyesi yapiyorum
gunde iki bazen uc defa mama veriyorum
bazen oluyor ki gunde bir defa mama veriyorum
sutumu sagmaktan korkuyoru m biliyorum ki 80cc den az cikacak
siz nasil yapiyorsunuz nekadar veriyorsunuz
bende mama veriyorum sütüm hiç 50 ml. geçmedi daha ama önce 20 şer dk. emziriyorum sonra mama veriyorum benim sütüm 3. gün geldi hastanede bebelac verdiler..başka mama almıyo milupa ve sma denedim ikisinide almadı...
bende mama veriyorum sütüm hiç 50 ml. geçmedi daha ama önce 20 şer dk. emziriyorum sonra mama veriyorum benim sütüm 3. gün geldi hastanede bebelac verdiler..başka mama almıyo milupa ve sma denedim ikisinide almadı...
arkadaşlar merhaba
ben de hem mama hem de meme veriyorum çok az sütüm olduğundan dolayıama 2 gündür bebeğim memeyi almak istemiyor memeye geldiğinde çığlık çığlığa ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım ( 50 günlük bu arada.
çok üzgünüm(
merhaba..benimde sütüm yetmiyor..aslında 1 saat emiyor sonra hala aglıyor.bende aptamil pre veriyorum.doktor gecen ay yeteri kadar kilo almadığı için her emzirmeden sonra ver diyo.öyle yapıyorum.maşallah 90cc de emdikten sonra yiyiyo.bu ay 1300gr aldı.
bu arada eczacı bi arkadas aptamılle bebelac ın içeriğinin aynı old söyledi.3.aydan sonra ona geçcem...
mrb ayni dert agzina koydugumda bagiriyor valla zorla veriyorum 30 gr alsa bile iyi diyorum
mrb bir ssat mi veriyorsun:18::18::18:
sakin bir saat emzirme
bende ilk seferler kan ter icinde bir saat birbucuk saat emzirmeye calsitim ebe kadin uyardi en fazla25 dkika dedi
sende yoruluyorsun bebekte yoruluyor ve surekli birer saat uzun emzirmeden sonra bebek artik istememeye basliyor sikiliyor
ve ilk emdigi sut midede erimeden daha cig sut geliyor bu da gaz olusmunu gaz sancisini artiriyor 20 dk emzirsen yeterli dr un mama oneriyorsa emzirmeden sonra mamayi verirsin
evet bizim de doktorumuz en fazla 20dk duracak memede ve 2 saat aralık vermelisin sen de makina değilsin kendine süt yapmak için fırsat tanı demişti..bazı bebekler yalancı meme gibi kullanıyolarmış memeyi..gerci ben bunları uygulamama ragmen süt yapmadı bnm gzl bünyem ama olsun..
Ben biraz önce emzirdim ilkin bes dk emdi bagirinca altını değiştirdim sakinlesmesi için sonra diğer göğsümü zar zor bes dk verdim.. Ve 70 gr mama yaptım bitirdi.. Artık kendisi karar veriyor en fazla 15 dk tutuyorum oda ite kaka
canım 5 dk 5 dk dır valla benimki suan o kadar da durmuyor malesef
bende aralık annesiyim aynı sorunları yaşıyorum pskolojim bozulmak üzere
ilk önce emzirip ardından mama veriyodum şimdi emmek istemiyo ağlıyo ağzını açıp bekliyo çıldırtıyo beni biberona alıştı bende inat ettim mama vermiyorum azda olsa emse sonra mamasını yesin istiyorum oğluşumda inat aç aç duruyo
bu arada 2 göğsümden toplam 60cc çıkıyo ne duysam yiyorum süt yapsın die ama artığıda yok belki emse artar
yani çok kötüyüm dua edin bırakmasın
bende aralık annesiyim aynı sorunları yaşıyorum pskolojim bozulmak üzere
ilk önce emzirip ardından mama veriyodum şimdi emmek istemiyo ağlıyo ağzını açıp bekliyo çıldırtıyo beni biberona alıştı bende inat ettim mama vermiyorum azda olsa emse sonra mamasını yesin istiyorum oğluşumda inat aç aç duruyo
bu arada 2 göğsümden toplam 60cc çıkıyo ne duysam yiyorum süt yapsın die ama artığıda yok belki emse artar
yani çok kötüyüm dua edin bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?