sutu az olup hem meme hem mama veren aralik anneleri

Cnm sen sanırım kilo alması için kilo aldirici mama kullanıyorsun iki aylık mı bebeğin. Kaç kılo doğmuştu benim kızımda 3 hafta erken doğdu emme refleksi geç başladı şutum geç geldi vs.. Bir sürü şey atlattık.. Sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil yeterli bizimle olsunlar

Pazartesi gün ası olduk öğünden beri kızım biberonu fazla istemiyor memeyide istemiyor ama biberon veriyorum 30 iciyor gerisi çöpe biliyorum ki ac sonra birde göğsümü veriyorum göğsümü alıyor şaşırdım valla

ekince canım aynı olaybendede var 60 cc felan içiyo mamayı gerisi çöpe meme istiyo hep ağzı meme aranır halde mememi veriyorum nasıl emiyo ama boş emiyo farkındayım cünkü anlıyorum gögsümün boş olduğunu gögsümün dolması için en az aradan 6 7 saat geçmiş olması gerekiyo e buda 2 3 saatte bir emmek istiyo off valla şaşırdım napıcağımı zayıflıcak diye korkuyorum bide üstüne üstlük kakada yapamıyo bizdede bu sıkıntılar aşıdan sonra başladı

Vallahi şaşırdım kaldım ne yapayım bilmiyorum( daha demin 90 gr yaptım 40 icti gerisini tükürdü diliyle ittirdi sonra göğsümü verdim emdi ama 2 dk da bir gogsumdeki süt bitiyor zaten sonrada uyuyor bu aralar göğsümde oyalanıyor orda uyumak istiyor :) napim gece sutum iyi oluyor o zaman biberon versem göğsüm sabaha kadar akıyor zaten gün icinde sutummm az oluyor yazık olanıza akmasın diye gece emziriyorum uç saat felan uyuyor uyaninca biberon veriyorum bitirmiyor gecen haftaki yaptıgım kadar veriyorum yarısını bile icmiyor(

ayne canım ya senin anlattıklarnın aynısını birebir yaşıyorum gögsüm dolmuyoki dolması için bi 6 7 saat boş kalması gerekir gece doluyo dediğn gibi off valla napcamı şaşırdım bende

Merhaba canım benım sutum de az.en fazla 50 gelıyor saglık ocagındakı doktor ve hemsıreler once meme snra mama dedı.ben de oyle yapıyorum bebelac aldım.aptamılde bebegık kabız oldu.soranlara bebelac verıyorum dedıgımde aaa bebelac mı neden ucuz mama alıyorsun dıyorlar sınırlerım bozuluor ya.anlatıyorum yok anlamıyorlar

Bende hem mama hem meme veriyorum.
Sütüm 24 saat boyunca tam yetmiyor günde 1 kez aptamil veriyorum.
Fakat doktorumuz mama karşıtı bende ister miyim mama vermeyi diyorum ama adama anlatamıyorum sütüm az diyorum ama beyfendi çocuk uyurken sizde uyuyun yani gündüz bile işi gücü bırakıp uyumamı söylüyor off off bi 6 aya gelse kuzucum ek gıdalara başlasakta şu mamayı bıraksak.

Öyle canım kimse istemez mama vermeyi sen kendin mı karar verdin mamaya Dr aylık kontrolde mama verin demesi lazım .. Bana da bir kez verin dedi bana belli olmuyor bazen bir bazen iki kez veriyorum gündüz uyusam benimde şutum yeter ayda bir kilo 200- bir kilo 400 alacağına 900-1000 gr alsın anne şutu alsın diyorum ama bizim evde gündüz uyuma gibi lüksün yok kv lerin yanında is güç bitiriyor kız uyanıyor onu emzir ilgilen derken öğlen oluyor . Birde gündüz uyuma alışkanlığım yok hamileyken bile uyuyamazdim isik varya uyutmuyor :)) kaç kilo oldu şimdi bebeğin bir gün boyunca dene bakalım emzir eğer emzirdikten yarım sonra ağlıyor mama verince susuyorsa bebeğin doymuyor ..
Birde benim kız En fazla bes dk emıyor 10-15 dk felan değil.. İki hafta oncesine kadar öyleydi şimdi yokk

Yok canım doktor ver dedi ama şimdi verme diyor sanki ben zevkimden veriyormuşum gibi aynen bende gündüz uyuyamıyorum dinlensem artıyor.
Bu arada sütü az olan annelere tavsiyem balla zenfecil şahane süt arttırıyor.
2 hafta önce grip oldum ve boğaz ağrısı için 1 tatlı kaşığı bala yarım tatlı kaşığı toz zencefili katıp yarım çay bardağı ılık suyla karıştırıp içtim ve hasta olduğum 4 gün boyunca sadece 1 kez mama verdim.
Tadı berbat ama oğluma süt olsun diye arada bunu yapmaya çalışıyorum bende zenfecille bal sütü arttırdı deneyin belki sizlerde de arttırır.

Dogrudur cnm bende gecen ay yerelmasi yedim cig sekilde 3-4 gun boyunca sevdigimden yiyordum ama sut artiriyormus megersem ayni zencefile benziyor ama tatli yumru bitkilerden sanirim sogan zencefil yerelmasi sut artiriyor ayrica yumru olan diger tatli sekerpancari hani su seker uretiminde kullanilan sebze.. Kaynattim pisti acaip sut artiriyor ama cok yiyemedim Ben bahcede kalmadi

saglikli olsunlarda mama alsinlar napalim esim hic emmemis kv hastalanmis ilac felan..eskiden de veriyorlarmis pirinc unu felan

kızlar benim çok azdı ilk ay 30cc alıyordum mama takviyesi yaptım emzrdikten sonra ödül gb allaha çok şükür sütüm şu an iyi yeterli hiç mama vermiyorum oğlum alışmadıda biberona daha doğrusu biberon emzik anne memesi herşeyi alan bir çocuk emmek bir zevk onun için hiç kötü düşünmeyin emzirin bol bol ben neler çektim yara oldu mahvoldum ama çok şükür şu an sadece anne sütü veriyorum.... bol bol su için ve kayısı kompostosu ... çikolata yemeyin...

Gözün Aydın canım sevindim senin adına bende günde bir kez mana veriyorum eskisine göre daha iyi şutum akşamları veriyorum bana kalsa vermiycem onuda ama sütümün yetmiycenden korkuyorum çikolataya hayır diyemiyorum ama suyu iciyorum bakalım 17 şinde rdv muz az kilo aldıysa tekrar mamayı arttitcaz(

ben sadece akşamları mama veriyorum yatarken ama miktarını neye göre ayarlıyosunuz ben 50 cc veriyorum 3.5 aylık suanda

cnm ben 90hazirliyorum nekadar icerse bazen bitiriyor bazen bitirmiyor ama biberon vermeden once yaklsik uc saat bekliyorum iyice aciksin diye

ben de yatmadan önce mama veriyorum kaç saatte bir acıkıyor bebekleriniz benim kızım çok iştahsız eskiden 2 saatte bi isterdi şimdi 3 saat geçiyor sesi çıkmıyor

ben de yatmadan önce mama veriyorum kaç saatte bir acıkıyor bebekleriniz benim kızım çok iştahsız eskiden 2 saatte bi isterdi şimdi 3 saat geçiyor sesi çıkmıyor

Canım karnı doyuyorsa 3-4 saat acikmayabilir artık büyüyorlar :)) benim kıza belli olmaz iki hafta önce 3 saatte birdi sonra iki saatte bir değişiyor ama her uykusu geldiginde ağlıyorsa meme veriyorsan hemen uyuyor fazla emmiyorsa ben onu emmiş olarak saymıyorum ortalama 2-2.5 saate bir eğer mama verdiysem 3-3.5 saat beklerim sonra emzirirm

bende hem mama hem meme verıyorum özellikle gece yatmadan mama verıyorumkı bebısım uyandıgında sütüm olsun,size birde tavsıyem olacak her yemekden once mutlaka emzırın sonra mama hazırlayın,ben bı mama bı meme verıyodum sütüm iyice azaldı

Canım önce bende öyle yapiyordum ilk iki ay sonra kızım doymaya başladı mama yapıyordum çöpe gidiyordu bir aydır günde bir yada iki Ogün nama veriyorum öğlen şutum azalıyor öğlen mama veriyorum aksam sutumvarsa mama vermiyorum emziriyorum eğer şutum azsa aksam en geç 8 de mama veriyorum yatana kadar sürekli emziriyorum rahat uyuyayım gece takrardan süt artıyor zaten

ben de mamaya başladım.aklma taılan bişey var.su veriyor musunuz?süt içerken gerek yok da ya mamadan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…