meraba kızlar bebisleriniz nasıl
Ocean pekmez bal seker fazla önermiyor Dr lar ben düşünmüyorum sürmeyi. ağzını memeden çektiriyor etrafa bakıyor benim koca kız sonra ağlamalar tekrardan veriyorum memeyi ama benim terlememi bırak cocukta terliyor ana kız inatciyiz:)
o emmek istemez ben emmecek derim:))
Esra canım benim bugün 8 haftalık oldu kızım ve doğduğundan beri biberonla mama takviyesi yaptım
ablam yaa kasikla yada şırınga ile ver dedi siringayi denedim sonucunda bebeğim memeyi şırınga zannedin dilinin ucuyla oynuyor kasiktada öyle alışamadı sanırım ilk bir ay daha yeni emme refleksi gelişiyordu kızım biraz az kilolu doğmuştu.. 4 haftadır felan denemedim kasığı denesemde basımda birsuru adam herseye laf söylüyorlar siringayla verirken bile kimse görmeden veriyordum..
Ben bir ay daha emse onada şükür diyorum
Esra sen sütunu sagipta koyabirsin annene
meraba kızlar bebisleriniz nasıl
Ocean pekmez bal seker fazla önermiyor Dr lar ben düşünmüyorum sürmeyi. ağzını memeden çektiriyor etrafa bakıyor benim koca kız sonra ağlamalar tekrardan veriyorum memeyi ama benim terlememi bırak cocukta terliyor ana kız inatciyiz:)
o emmek istemez ben emmecek derim:))
Esra canım benim bugün 8 haftalık oldu kızım ve doğduğundan beri biberonla mama takviyesi yaptım
ablam yaa kasikla yada şırınga ile ver dedi siringayi denedim sonucunda bebeğim memeyi şırınga zannedin dilinin ucuyla oynuyor kasiktada öyle alışamadı sanırım ilk bir ay daha yeni emme refleksi gelişiyordu kızım biraz az kilolu doğmuştu.. 4 haftadır felan denemedim kasığı denesemde basımda birsuru adam herseye laf söylüyorlar siringayla verirken bile kimse görmeden veriyordum..
Ben bir ay daha emse onada şükür diyorum
Esra sen sütunu sagipta koyabirsin annene
canım sağıp bırakacak kadar sütümün olduğunu düşünmüyorum. Siz hep sağıp bakıyosunuz ya ne kadar sütüm var diye, ben hiç böle bişey yapmadım, kızım emdikten sonra aranmadığı için de hiç sütümün az olabileceğini düşünmedim. Ama kızımın öyle aman aman bi kilo alımı yok, 1 ayda 800gr aldı ki topikteki diğer bebklerle kıyaslandığında benimki baya az, yinede sorun yapmıyorum çünkü doktorumuz iyi dedi, bakalım bu ay ne kadar olacak. Bi de çok kusuyo, emdiğinin yarısınıda kusuyodur
tekrardan Slm kızlar emzirdikten sonra bebeğiniz hep kusuyor mu? Ben emzirdim 5 dk emdi sonra 5 dk ağlaya ağlaya yine emdi savaştık resmen ama gazını cikartirken kustu.. Hep böyle oluyor ve azda çıkarmıyor kesik süt gibi.. Fazla da vermedim 10 dk sonra 90 gr mama yaptım bitirdi ama onda kusmadı genelde hep emzirdikten sonra kusuyor
sizce neden olabilir??
kızlar napalım rabbim daha büyük dert vermesin sonuçta karınlarını doyuruyoruz gücümüz var mama alabiliyoruz bebeklerimize milupanın 1 kutusu 20 tl onu alamayan insanlar var biz istermiydik öyle olsun ama napalım herşey allahtan mesala bugün sağdım gögsümü 40 cc ancak cıktı iki gögüsten o yüzden hiç sağmakta istemiyorum ama sabahları bayağı dolmuş oluyo gögsüm taş gibi şişiyo o zaman kac cc cıkar cok merak ediyorum bi gün denicem bakalım birde ben mama olarak milupa conformil kullanıyorum sizinki ne marka
Yok ben artık sagmicam dün alışveriş yaptım kv kızıma baktı iki kez 120 vermiş sonra ben geldim besbucukta emzirdim actir diye biberon yaptım icmedi gecede sutum akmış emzirdim ama hala sutum var Sabah'ta öyle hiç biberon vermedim ta ki.. Şimdiye kadar sutum azaldı ben anladım gece ve bu sabah neden çoğaldı sutum morel ve temiz hava hiç birsey düşünmeden o mağaza senin bu mağaza benim gezdim.. Şimdi yok çünkü kv ile yuzyuzeyiz pufff .. Yani ben morel diyorum
kızlar napalım rabbim daha büyük dert vermesin sonuçta karınlarını doyuruyoruz gücümüz var mama alabiliyoruz bebeklerimize milupanın 1 kutusu 20 tl onu alamayan insanlar var biz istermiydik öyle olsun ama napalım herşey allahtan mesala bugün sağdım gögsümü 40 cc ancak cıktı iki gögüsten o yüzden hiç sağmakta istemiyorum ama sabahları bayağı dolmuş oluyo gögsüm taş gibi şişiyo o zaman kac cc cıkar cok merak ediyorum bi gün denicem bakalım birde ben mama olarak milupa conformil kullanıyorum sizinki ne marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?