sutu az olup hem meme hem mama veren aralik anneleri

ben de mamaya başladım.aklma taılan bişey var.su veriyor musunuz?süt içerken gerek yok da ya mamadan sonra?

cnm ben su vermiyorum bugun mesela hic mama yemedi kuzum sutum iyiydi uc satte bir emmmdi;ama mamayi zaten suyla hazirliyoruz suya simdilik gerek yok ekgidada veiriz sanrim

cnm ben su vermiyorum bugun mesela hic mama yemedi kuzum sutum iyiydi uc satte bir emmmdi;ama mamayi zaten suyla hazirliyoruz suya simdilik gerek yok ekgidada veiriz sanrim

Ben su vermıyorum canım sırf anne sutunde zaten gerek yok,mamada verıyorum şuan ama su verme dedı doktor.

teşekkürler kızlar valla çok makbule geçti bu cevaplar.kafama çok takılmıştı.sağolun

benim oglum 4 ay 8 gunluk benimde sutum yetmiyor

3-4 saatte bir 100 yada 150 ml mama veriyorum ..

sutum yetmesede emziriyorum ... ek gidalarda veriyorum

benim oglum 4 ay 8 gunluk benimde sutum yetmiyor

3-4 saatte bir 100 yada 150 ml mama veriyorum ..

sutum yetmesede emziriyorum ... ek gidalarda veriyorum

kizim suanda 4 ay uc haftalik yaklasik bir ay boyunca hic mama vermedim almadi iki gundur sutum yine az gelmeye basladi bakalim nolcez daha ekgidaya gecmedik

bizimkine sadece ilk hafta vermiştik sütüm gelmediği için sonra hep anne sütü verdik.sütüm az ama yağlıydı baya yarıyodu tombişime işe başlamadan önceki ay buzlukta biriktirdim sütlerimi. geçen ay işe başladığım için günde bi kere devam sütü 2 numara kullanmaya başladık ilk başlarda akşamları gelip hem emziriyodum hem sağabiliyodum ama 2 haftadır sütüm iyice azaldı buzluktaki stoklarda bitti. artık gündüzleri devam sütü geceleri oda iki taraflı anne sütü verebiliyorum. bu hafta ek gıdaya başlıyoruz bizde normalde kilo alımı iyiydi ama anne sütü azalınca hem grip oldu hem boyuna verdi felan 1 ayda 300 gr aldı sadece. 8,100 gr.şu an boyu 68 ve tam 5 aylık

Masallah cnm kilosu boyu çok güzel benim sutum yağlı değil yarım yaglida değil.. Az yağlı zayıf ve pek istahli değil.. gecen ay sadece emzirdim bu ay iyice azaldı.. Devam şutu veriyorum ara sıra

bende hep üzülüyodum sütüm az sütüm az diye ama maşallahı vardı sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar. eğer imkanın varsa makineyle çekki sütün gitmesin canım ne kadar az emerse gidiyo süt

ekgidaya gecis yaptik sabah sut.. Oglen sebze sonra sut ikindi meyve sonra sut aksamda sut.. Bugun toparladim sabah 7 gibi emzirdim 10.30 Gobi sebze verdim 13.30 da yine emzirdim 15.30 uykusu geldi cok az emdi.. 17.30 meyve puresi yedi yaklasik 80 gr.. Aksam 7 de mama yaptim 90 gr icti.. Uyumadan oncede 21.30 az emdi.. Bizim Boyle Sizde nasil gunluk ogunler??

Merhaba bende subat annesiyim bişey sormak istiyorum. Benim bebeğim anne sütü ve mama alıyor ancak 3 saatte 90-120 süt alınca çok kilo almış. sütüm mü çok sağdığımda az geliyor anlamıyorum .Ek gıdalara geçmeyenler siz ne kadar mama veriyorsunuzz?Teşekkür ederim

Uç saate 90-120 güzel alıyor .. çok kilo almış derken ayda nekadar kilo almış 1-1.5 kilo almışsa iyi.. Benim kız istahli değil ayda ortalama 600-700 gr alıyor .. Ama Dr iyi diyor kilosunuda dert etme acıkıyorsa ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…