Bebek Beslenmesi Sütüm azaldı lütfen yardımmmm...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Glsmtnr123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
13
2
1
34
Arkadaslar son 3 haftadır sürekli hastaydım mide bulantısından iştahızlık iyice arttı bişey yiyemiyorum.Bu yüzden de sütüm iyice azaldı humana ve rezene çayı denedim fayda etmiyo sütüm çoğalmıyo göğüslerim yumuşacık oldu küçüldü iyice bebeğimin 2.5 aylık ve kilosu 5200 gr bu kilosu tabi bir hafta önce çekildi. Sütüm geri gelir mi geri gelene kadar mama takviyesi yapayım mı

Arkadaslar son 3 haftadır sürekli hastaydım mide bulantısından iştahızlık iyice arttı bişey yiyemiyorum.Bu yüzden de sütüm iyice azaldı humana ve rezene çayı denedim fayda etmiyo sütüm çoğalmıyo göğüslerim yumuşacık oldu küçüldü iyice bebeğimin 2.5 aylık ve kilosu 5200 gr bu kilosu tabi bir hafta önce çekildi. Sütüm geri gelir mi geri gelene kadar mama takviyesi yapayım mı
bir de incir havuç kürü deneyin.
inşallah işe yarar.

canım süt için içecekler var malt içeceği onlardan içebilirsin.. lactamil falan var.. ama sütün şuan yetmiyorsa takviye yapman gerekir hem sütün için bir şeyler iç hem de takviye yap. gelirse mamayı bırakırsınız gelmezse aç kalmasın kuzu. eczanelerde çemen otlu çaylar var. dene bir bak.

Humana still tea ic canim milupanin ve hipp inde ayni caylari var guzel sut yapiyor

Begeğim gündüzleri uyumuyor gece 9 da emzirdiğimde uyumaya başlıyo gece yine ara ara kalkıyo eğer ki aç olsaydı uyuyamazdı bebeğim diyorum bende bilemedim. Bugün sağlık ocağına gittim 200 gr daha almış

Humana still tea ic canim milupanin ve hipp inde ayni caylari var guzel sut yapiyor
Humana still çayını içiyorum günde 2 su bardağı pek faydasını gördüm diyemem yeşillik yiyorum rezene de içiyorum ebe dereotu ye dedi bakalım onun faydasını görecek miyim

senin gibi bende bunalıma girdim ne yaptıysam sütüm gürül gürül gelmedi 4. aya geçince ek gıdaya başlamayı bile düşünüyordum fakat naturpy milk tea'yı keşfettim hergün 2.5 3 lt suya dikkat et ve milk tea'yı kullan inan farkı göreceksin.
havuç ve incir kürüde çok işe yarıyor
şu an bebeğim 5. ayının içinde ve inş 6. ayda ek gıdaya başlayacağım... :KK73:

senin gibi bende bunalıma girdim ne yaptıysam sütüm gürül gürül gelmedi 4. aya geçince ek gıdaya başlamayı bile düşünüyordum fakat naturpy milk tea'yı keşfettim hergün 2.5 3 lt suya dikkat et ve milk tea'yı kullan inan farkı göreceksin.
havuç ve incir kürüde çok işe yarıyor
şu an bebeğim 5. ayının içinde ve inş 6. ayda ek gıdaya başlayacağım... :KK73:
Havuç ve incir kürünü nasıl yapmam gerekiyo peki

geçmiş olsun, keçiboynuzu özü de içebilirsiniz.. Humana, lactamil ve rezene çayları da baya faydalı.. bir de bol bol dinlenmece..

Back
X