- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
Evet , herkese şunu ye bunu ye pozitif düşün falan diye tavsiye veren ben şimdi çıkmazdayım. İlk çocuğumda da bu aylarda sütüm azalıp yok olmuştu ve istemesem de, delirsem de mecburen mamaya başlamıştım. Bu çocuğumda da aynısı olmasın diye canla başla dikkat ediyorum yediklerime. İnanın burada yazan ve yazmayan dahi birçok şeyi tükettim tüketiyorum. Ve biliyorum ki en mühimi dengeli beslenmek+bol su. Fakat neden bilmem(oğlum şu an 3 aylık) gögüslerim söndü. Eskiden emerken resmen sütümün göğüslerimin ucuna doluştuğunu ve aktığını hissederdim. Şimdi yok. Şimdi iğrenç derecede 'normal' göğüslerim. Pes etmeden emziriyorum. Kirlettiği(çiş yaptığı) bez sayısı günde 5. Sağlık ocağındaki hemşire lactabol diye bi içecek önerdi bana. Az bi gram yaradı gibi ama elle tutulur bir sonuç hala yok. Şimdi bana bir akıl verin nolur. Geçici bir durum mudur bu? Yeniden bollaşır mı? Hepimiz aynı dertten muzdaripiz ve o kadar olağan bir sorun ki bu biliyorum ama bir o kadar da önemli.. Tavsiye ve desteklerinize muhtacım.