Endişe etmeyin memelerin terbiye olması biraz da bu, artık ön süt son süt çok da birbirinden faklı değil besleyicilik açısından. İlk aylarda fark çok belirgin, sonra memeler bebeğe uyum sağlayıp ona göre üretiyor hiç düşünmeyin sadece istediği her seferinde emzirin.
Sütünüzün azaldığını sadece bebeğin kilo alımından anlayabilirsiniz
Dolmuyor dediğiniz artık göğsünüz süte alıştığı için eskisi gibi hassasiyet hissetmiyosunuz
Siz bol bol su için en çok süt yapan su
Emzirmeye de devam edin ve doktor mama takviyesi gerekiyor demediki sürece mama vermeyin
Kilo alıyor bebeğim neyseki. İnsanlar yorum yapmayı seviyor. Tosun gibi değil diye zayıf diyorlar. Ama boyu uzun. 6 aylık için olan beşiğe boydan boya sığıyor
Boşverdim zaten insanları. Stres olmayınca süt de geliyor, bebekte doyuyor
Kilo alıyor bebeğim neyseki. İnsanlar yorum yapmayı seviyor. Tosun gibi değil diye zayıf diyorlar. Ama boyu uzun. 6 aylık için olan beşiğe boydan boya sığıyor
Boşverdim zaten insanları. Stres olmayınca süt de geliyor, bebekte doyuyor
İlla Bütün bebekler tombik olacak diye bir kaide yok insanlar Konuşmayı gerçekten çok seviyor benim bebeğim de zayıf Ayrıca çok kilolu Bebek de iyi bir şey değil bunu kimse bilmiyor Boş verin takmayın Zaten herkes doğurduğunu büyütsün kimse annelerin işine karışmasın