• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm Çok Yağlı ve Ağır Geliyor Nasıl Yağsız Yapabilirim?

mrvetrksy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
6
2
6
26
Merhaba arkadaşlar, 3 buçuk aylıkken bebeğim memeden midesi bulandı o istemeyince sütüm geriledi 1 ay sağdım sonra kesildi bir daha vermedim. Fakat şuan 9 aylık bebeğim arada memeden sütüm akıyor biraz sağdım çok zor çıkıyor tadı çok yağlı. Yağlı olduğu için çok yavaş geliyor bunu nasıl hızlandırabilirim??
Sütüm az da olsa var ama yağlı olduğu için zor akıyor. Önerisi olan var mı?

Kuruyemişler sütü yağlandırıyor bu gibi gıdaları tüketmeye ara verin. Biraz diyet uygulayın o zaman sulanır diye düşünüyorum

6 ay boyunca sağım yapmadiniz anladığım. Ozaman düzenli sagim yapın gece gündüz 2-3 saatte bir hem artar hemde kendiliğinden düzelir. bolda su için 4 litre kadar günde.

Sütünüz ağır ve yağlı değil, süt çok az şu an arttirmaniz lazim bol emzirme, bol sağım, bol su için, bir de naturpy markasinin milky tea isminde anne çayı var, küp seker seklinde kaynamis sicak bir bardak suya 3-4 tane atip iciyorsunuz. Benim sütümü bayağı arttirmisti arkadaslarima da onerdim onlar da kullandi cok memnun kaldilar.

Back
X