Sütüm gelmedi

zikzak

Bi Tek Sen Eksiksin
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
1.934
69
118
Merhaba. Cuma günü normal doğumla oğluma kavuştum. Ancak sütüm hiç yok. Hani o ilk ağız sütü dedikleri bile yok. Sürekli emziriyorum makine ile sagmaya calisiyorum ama değişen bisey yok gogus uclarim yara oldu. Humana caylarina dün başladım önerisi olan var mi stres yapmak istemiyorum ama çok canım sıkılıyor :(

Merhaba. Cuma günü normal doğumla oğluma kavuştum. Ancak sütüm hiç yok. Hani o ilk ağız sütü dedikleri bile yok. Sürekli emziriyorum makine ile sagmaya calisiyorum ama değişen bisey yok gogus uclarim yara oldu. Humana caylarina dün başladım önerisi olan var mi stres yapmak istemiyorum ama çok canım sıkılıyor :KK43:
Stres yapma öncelikle bebegin hayirli olsun. Tarçınlı süt ic canim pekmezle suyu karistirip şerbet yap bana en cok pekmezli serbet yaradi. Ayrica gögüs yaralarin icin lansinoh meme bakim kremj kullan. Duştada sıcak suyle göğuslerine masaj yapmalisin umarim gelir sütün

Stres yapma öncelikle bebegin hayirli olsun. Tarçınlı süt ic canim pekmezle suyu karistirip şerbet yap bana en cok pekmezli serbet yaradi. Ayrica gögüs yaralarin icin lansinoh meme bakim kremj kullan. Duştada sıcak suyle göğuslerine masaj yapmalisin umarim gelir sütün
Sizin de hiç yokken mi geldi yoksa cogaltmakda mi ise yaradı

Göğüs ucu için lansinoh krem kullanabilirsiniz bana çok faydası oldu. Süt için lütfen bol su için 3 litre kadar. Düzenli uyumaya çalışın. Yanınızda biri varsa dinlendirsin sizi. Sütüm gelmiyor diye strese girmeyin. Benim bir hafta hiç gelmedi. Sürekli emzirdim makineyle sağdım bir hafta sonra gelmeye başladı. Duş alırken masaj yapın göğsünüze tıkanıklık filan varsa açılsın.

Göğüs ucu için lansinoh krem kullanabilirsiniz bana çok faydası oldu. Süt için lütfen bol su için 3 litre kadar. Düzenli uyumaya çalışın. Yanınızda biri varsa dinlendirsin sizi. Sütüm gelmiyor diye strese girmeyin. Benim bir hafta hiç gelmedi. Sürekli emzirdim makineyle sağdım bir hafta sonra gelmeye başladı. Duş alırken masaj yapın göğsünüze tıkanıklık filan varsa açılsın.
Sizin de hiç yok muydu yoksa ağız falan geldi mi

güle güle büyük
sütün memeye verdikçe gelir gelmese de ver inadına ver bu işin sırı bu
memeye ver ve her fırsatta uyu
ben yeşil elmayı kaynattım kaynattım içtim sütüm taştı taştı geldi hem süt annelik yaptım hem kendi bebegimi sadece süt ile 6 ay besledim ve hala devam ediyorum hem de başka birine sağıp veriyorum hala

sakın kimseye aldanıp mamaya geçme anne ve kaynanalar pek meraklı mamaya doymuyr bu dediklerine bakma bebek hep ağlar anne ister ağlar, sürekli kucagında tut ister her şeye ağlar aç olduguna değil ten teması kur bebegile kokla onu sürekli

çıplak tenine değdir yavrunu beyin gerekli mesajı alacaktır

güle güle büyüt yavrunu

Yok gibi bişeydi canım hiç mi yok damla damla da olsa

Canım telefonumda notlara kaydetmiştim yeri geldikce.aynen sana kopyaliyorum;

Sıcak duşta goğuslere masaj.
Su
Arpa
Rezene
Kimyon
Fesleğen
Dereotu
Semizotu
Havuç
Kayısı
Dinlenme
Uyku
Gece emzirme
Ayran
Madensuyu
*****1 yemek kaşığı rezene 1 yemek kaşığı ıhlamur 1 yemek kaşığı papatya 1 tatlı kaşığı tane kimyon 1 tatlı kaşığı anason+2 fincan kaynar su ile çay yap iç.
Süt kesilirse 1 çay kaşığı bira mayasi+1 tatlı kaşığı pekmez karıştır ye çok etkili.

Süt artırmak için gümüşhane kömesi

Bu şekilde kaydetmişim canım biraz düzensiz ama işine yarar inşallah.

Canım telefonumda notlara kaydetmiştim yeri geldikce.aynen sana kopyaliyorum;

Sıcak duşta goğuslere masaj.
Su
Arpa
Rezene
Kimyon
Fesleğen
Dereotu
Semizotu
Havuç
Kayısı
Dinlenme
Uyku
Gece emzirme
Ayran
Madensuyu
*****1 yemek kaşığı rezene 1 yemek kaşığı ıhlamur 1 yemek kaşığı papatya 1 tatlı kaşığı tane kimyon 1 tatlı kaşığı anason+2 fincan kaynar su ile çay yap iç.
Süt kesilirse 1 çay kaşığı bira mayasi+1 tatlı kaşığı pekmez karıştır ye çok etkili.

Süt artırmak için gümüşhane kömesi

Bu şekilde kaydetmişim canım biraz düzensiz ama işine yarar inşallah.
Silme canım iyi yapmışsın lazım olur yine yazarsın bize

Benim 3. Gun geldi. Bol su ic masaj yap. Dusa gir bide. Normal dogumdu benimkide azcik gelmisti ama gozumle gormedim bebek emerken cektigini hissettim dogumdan sonra. 10 gun sonra gelenler var. Birde 3 saat boyunca hic emzirme biriksin sut. Bebegin henuz cok sute ihtiyaci yok vucudun bebegin ihtiyacina gore uretir. Sen yok sanirsin su an 1 damla bile yetiyor ona midesi findik kadar cunku

sadece yeşil elma kaynat kaynat ılık ya da soguk gl git iç içebildiğin kadar iç sen o memeleri gör bak

Hepinize teşekkür ederim ama hiç sütüm yok damla damla bile yok ilk süt bile yok emziriyorum ama hiç bisey yok

Hepinize teşekkür ederim ama hiç sütüm yok damla damla bile yok ilk süt bile yok emziriyorum ama hiç bisey yok
bu mümkün değil sakınnn sakın vazgeçme. sadece prolaktin hormonun baskılanmış dıurumda . stres altında baskılanır.
evlak edinen hayatında hiç doğum yapmamış kadının bile sütü geliyorsa senin nasıl gelmesin düşün bakalım

memelerın çıplak olacak bebegı soyundurıp ten teması kurmalısın
sürekli bebeğini kokla öp bu hormon salgılanmasını sağlayacak
yeşil elmayı kaynat kaynat suyunu iç
ve her fırsatta uyu

kim ne derse desin asla pes etme
hiç doğurmayan bir kadın bile emzirebiliyorsa sen de emzirisin
face de emzirme sanatı sayfasına dahil ol ordan yardım ediyorlar

şütfen pes etme bebeğin bunu hakediyor lütfen sonuna kadar çabala

benım yengemın 1 damla sütü gelmıyordu erken dogum yaptı bu dediklerimi hiç durmadan yaptı ne olursa olsun süt olmasa bile bebegi memeye ver boş emse bile sütün iner dedim biraz ugrastı ama sonunda süt geldi 1 ay ugrastı ama olsun

onun bebegı 30 haftalık dogdu rısklı gebelıktı ve bebek 40 gun küvezde kaldı hıc anneyle temas etmedı oan ragmen sütü geldı ne olur diren bebegın için

şu an da 3-5 damla bıle emse zaten yeter ona kolosrum zaten hemen gelmıyor sen sütüm yok sanıyor olabilirsin

faceden emzirme sanatını takip et cevapşarın oarada var

Back
X