Stres yapma öncelikle bebegin hayirli olsun. Tarçınlı süt ic canim pekmezle suyu karistirip şerbet yap bana en cok pekmezli serbet yaradi. Ayrica gögüs yaralarin icin lansinoh meme bakim kremj kullan. Duştada sıcak suyle göğuslerine masaj yapmalisin umarim gelir sütünMerhaba. Cuma günü normal doğumla oğluma kavuştum. Ancak sütüm hiç yok. Hani o ilk ağız sütü dedikleri bile yok. Sürekli emziriyorum makine ile sagmaya calisiyorum ama değişen bisey yok gogus uclarim yara oldu. Humana caylarina dün başladım önerisi olan var mi stres yapmak istemiyorum ama çok canım sıkılıyor
Sizin de hiç yokken mi geldi yoksa cogaltmakda mi ise yaradıStres yapma öncelikle bebegin hayirli olsun. Tarçınlı süt ic canim pekmezle suyu karistirip şerbet yap bana en cok pekmezli serbet yaradi. Ayrica gögüs yaralarin icin lansinoh meme bakim kremj kullan. Duştada sıcak suyle göğuslerine masaj yapmalisin umarim gelir sütün
Sizin de hiç yok muydu yoksa ağız falan geldi miGöğüs ucu için lansinoh krem kullanabilirsiniz bana çok faydası oldu. Süt için lütfen bol su için 3 litre kadar. Düzenli uyumaya çalışın. Yanınızda biri varsa dinlendirsin sizi. Sütüm gelmiyor diye strese girmeyin. Benim bir hafta hiç gelmedi. Sürekli emzirdim makineyle sağdım bir hafta sonra gelmeye başladı. Duş alırken masaj yapın göğsünüze tıkanıklık filan varsa açılsın.
Benim de yoktu bir hafta sonra gelmeye başladı. Benim sezeryandi sadece umarım sizin de sütünüz gelir.Sizin de hiç yok muydu yoksa ağız falan geldi mi
Yok gibi bişeydi canım hiç mi yok damla damla da olsaStres yapma öncelikle bebegin hayirli olsun. Tarçınlı süt ic canim pekmezle suyu karistirip şerbet yap bana en cok pekmezli serbet yaradi. Ayrica gögüs yaralarin icin lansinoh meme bakim kremj kullan. Duştada sıcak suyle göğuslerine masaj yapmalisin umarim gelir sütün
Silme canım iyi yapmışsın lazım olur yine yazarsın bizeCanım telefonumda notlara kaydetmiştim yeri geldikce.aynen sana kopyaliyorum;
Sıcak duşta goğuslere masaj.
Su
Arpa
Rezene
Kimyon
Fesleğen
Dereotu
Semizotu
Havuç
Kayısı
Dinlenme
Uyku
Gece emzirme
Ayran
Madensuyu
*****1 yemek kaşığı rezene 1 yemek kaşığı ıhlamur 1 yemek kaşığı papatya 1 tatlı kaşığı tane kimyon 1 tatlı kaşığı anason+2 fincan kaynar su ile çay yap iç.
Süt kesilirse 1 çay kaşığı bira mayasi+1 tatlı kaşığı pekmez karıştır ye çok etkili.
Süt artırmak için gümüşhane kömesi
Bu şekilde kaydetmişim canım biraz düzensiz ama işine yarar inşallah.
Tabiki canım yazarım inşallah gerek kalmaz ama gerek kalirsa da insallah işimize yarar bebisler doguncaSilme canım iyi yapmışsın lazım olur yine yazarsın bize
bu mümkün değil sakınnn sakın vazgeçme. sadece prolaktin hormonun baskılanmış dıurumda . stres altında baskılanır.Hepinize teşekkür ederim ama hiç sütüm yok damla damla bile yok ilk süt bile yok emziriyorum ama hiç bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?