Bebek Beslenmesi sütüm yeterli fakat bebeğimin kilo alımı yeterli değil

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mormania

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
28
2
36
2 ay 10 günlük bir kızım var. son 3 hafta 250 gr aldığı için doktor mama önerdi. sütüm yeterli hatta fazla, bu durumda hiç mama vermek istemiyorum :( doktor sütümün kalitesinin yeterli olmayabileceğini söyledi. benim gibi olan var mı?

Benim kızımda iki ay 20 günlük. .bazı annelerin sütleri çok olmasına ragmen bebekleri kilo almıyor..yengeminki öyleydi mesela

Canım tahinli helva haftada bi kilo yiyom günlükte 90 ml kadar mama veriyom 78 günlükfalan bebegim galiba 1 kilo 400 gram aaldıbir ayda yyanı tahin bebegede kilo aldiriyo

Canım tahinli helva haftada bi kilo yiyom günlükte 90 ml kadar mama veriyom 78 günlükfalan bebegim galiba 1 kilo 400 gram aaldıbir ayda yyanı tahin bebegede kilo aldiriyo
Maşallah ben de her sabah tahin pekmez yiyorum ama az. Arttirayim olmazsa.

Benimde bebeğim 15 aylık mama veriyorum çokta kilolu değil ne yapabilirim hiç birşey yemek istemiyor?

kaçıyor hiç birşey istemiyor sadece biberon mamasi istiyor sence nezamn biberonu kesmeye baslamaliyim
Bence artık büyük seninki biborunu kesip kaşik mamalar var onlarla kaşıga alıstır hangi mamayı veriyorsun bilmiyorum ama kaşık mamalar daha çok kilo aldırıyor....daha çok sevsin kaşıkla biseyler yemegi....corba yapip veriyormusun

bebe
Bence artık büyük seninki biborunu kesip kaşik mamalar var onlarla kaşıga alıstır hangi mamayı veriyorsun bilmiyorum ama kaşık mamalar daha çok kilo aldırıyor....daha çok sevsin kaşıkla biseyler yemegi....corba yapip veriyormusun
lac veriyorum hiç birşey istemiyor hep yapıp dokuyorum

Ben 2 aydır yiyom süt artmiyo pek ama sütun kalitesini artiriyo o kesin :KK49: cynku ilk ay 2- 3 saate 30 ml mama veriyoduk emiyoduda 900 gr aldi 2 ay mamayi azalttim daha cok emzirdim 1400 gr aldi bakalim bu ay ne kadar olcak
Benimkiyle aynıymış bende 1 haftadır tahinli helva yiyorum sütüm artsın diye

Back
X