Sütüm yok :(

Süt arttıran çaylar var eczaneye gidip alsın eşiniz pompada alın bulunsun. Bol sıvı alın hemen gelmez süt yeni doğum yapmışsınız. Emzirin az az gelmeye başlar o sütte bebeğe yeter

mama kötü bir şey değil ki.. mamadan daha tehlikeli olan şey biberon maalesef. ilk baslarda biberonun hızlı akışına alışınca meme almiyorlar.. biberondan verilen anne sütü bile sıkıntı yani

Aç olduğunu düşünüp mama niye verdiniz.bebeğin şekeri falan mı düştü.bebeğim aç mı acaba diye daha ilk günden mama dayarsanız çook pişman olursunuz. Böyle tanıdıklarım var ilk günden bebek açtır mama verelim diye dayadılar mamayı,biberondan şakır şakır süt gelen bebekler de anneyi emmek istemediler ve şuan o kişiler çocuklarını emzirmiyorlar.
bebek biberondan mamaya alışırsa sizin damla damla gelen Sütünüz için çenesini yormak istemez.annelik kolay değil bu sizin ilk sınavınız.bu yüzden gerekirse her saat başı her iki memeden bebeğinizi emzirin süt öle şakır şakır gelmez zaten ama gelen de bebeğe yeter.
Sütünüzün artması için kuru erik kayısı üzüm incir kompostası için ama öyle bi iki bardak değil 2lt falan.eve geçince sıcak duşta göğüslerinize uzun süre sıcak su tutun ve unutmayın sık sık emzirin ve daha da mama vermeyin.çook pişman olursunuz

Sutunuz hemen gelmeyebilir.ama muhakkak gelir.stres yapmayn birde bebek ac kalmasin lutfen.mama verin alismaz hemen bebek merak etmeyin siringayla verin yalniz biberonla degil.sarilik yukselmesin.sik sik emzirin.doyup doymadigini kakali ve cisli bez sayisindan anlayacaksiniz.gecmis olsn

Bu arada sanılanın aksine bebekle emzirilen süt, pompayla sağılan sütten daha randımanlı gelir.bilimsel olarak kanıtlanmış birşey bu, anne bebeğini emzirirken o sevgi şefkat ile çoğalan bazı hormonlar sütün artmasını sağlar bunu pompa beceremez.o yüzden sütünüzün geldiğine inanarak bebeğinizi emzirin

Gözünüz aydın öncelikle.sütünüzn gelmemesi gayet normal sabredin vazgeçmeyin.doktor mama vermek zorunda olduğunuzu söylerse de biberonla vermeyin.şırınga ya da çay kaşığı kullanın.benim öyle olmuştu sonrasında biberon da yalancı emzik de vermedim.iki sene emdi moral bozmayın yani.ben ebenin ve doktorun ısrarıyla bir kaç kez mama vermek zorunda kaldım.bol su için sütünüz gelecektir.

su mamalara da zehir muamelesi yapmayin rica edicem. sutu olmayan mamayla beslemek zorunda olan anneleri cok uzuyorsunuz bu tarz cumlelerle. sadece burda degil her ortamda. gayet de icilir mama da. sut de. her anne onceligini sute verir. yoksa da sut ac mi kalacak cocuk.

benim 3 gün gelmedi ve 3 gün hic birsey verdirmediler cocuga yavrum 3 günde 500 gramm verdi ama sabret gelio sürekli saatlerce emdir

Yahu yeni doğum yapmışsı sabret senin o sıvı dediğin süt ağız sütü sakin vermemezlik yapma çok önemli o bağışıklığı güçlendirir sabret azıcık gelir eve gidince kuru incir kuru kayısı kuru üzümü kayat iç lohusa şerbeti bu işe yarayacaktır

Bebek ne kadar cok emerse sut o kadar cok cabuk iner. Sakin emzirmekten vazgecme.bebegin damağı süt pompasindan çok iyi çeker hem de uyarıcı görevi çok daha iyi bir sekilde yerine getirir. Şimdi pompayla sağıp süt yok sanicaksin iyice moralin bozulacak. Yanında biri varsa omuzlarının arka tarafına masaj yapsın süt bezleri var orda. Ilık suyla masaj, duş veya sıcak su torbası da cabuk getirir. Bozma moralini olur mu herkes aynı şeyleri yaşıyor.

Normal doğumda süt hemen iner diye bir şey yok canınızı sıkmayın, herkes farklı yaşıyor belli ki. Benim de normal Doğumla üçüncü günde geldi sütüm ama süt gelene kadar emzirmekten hiç vazgeçmedim. Gelen o sıvı bebek için çok faydalı. Bir de arkadaşların dediği gibi sıcak uygulama çok faydalı, hem sizi de rahatlatacaktır. Banyo imkanı yoksa bir bezi sıcak suyla ıslatıp göğüslerinize koyun. Ayrıca hemşireler bana mama değilde su önermişti, sarılık riskine karşı çay kaşığıyla su vermiştim arada.

Bismillah. İlk gün süt gelmez ki zaten. Kolostrum yani ağız sütü, sarı bi sıvı gelir. Miktar olarak da azdır, ama çok sağlıklı ve besleyicidir. Sürekli emzir dinlen su iç. Daha ilk günden sütüm yok napsam derdine düşersen o süt yok olur gerçekten. Sütüm var bebeğime yeter artar bile diyeceksin.

Öncelikle hayırlı olsun. Şu an memeni siktiginda beyaz sut gelmez zaten bala benzer bir sivi gelir.

Sen sürekli emzirmeyi dene, bebeğini sürekli kucağına al ten teması çok önemli.

Bebeğim ilk doğduğunda enfeksiyon riski vardi kuveze alacaklardı biraz bekleyelim emzir düzelme olursa almayız demişlerdi ve ben onu duyunca saatlerce emzirmek için uğraştım benim de meme ucum yoktu ama cabaladim ve 1 saat uyuduktan sonra koltuk altına kadar memelerim sut doldu sisti ki benim sezaryendi hemen geldi. Sakin ol ve emzirmek için uğraş.

Bi de benim başına geldi hastanedeki emzirme danışmanı beni yaniltmisti silikon meme uçları iyi degil bebek memeyi emmez falan diye bu yuzden 3 gun cok zahmet cektim bebegimi de yordum.sakin böyle şeylere inanma ben bebegimi meme ucum çıkana kadar yaklasik 1 ay silikon ucla emzirdim sonra hic meme reddi falan yaşamadık.

Silikon meme ucu nedir ne işe yarıyor

Ayrica Liona Esposito Liona Esposito neden mama veriyosun? Verme sakin cunku findik kdr midesi doyuyodur merak etme.

Normal dogum yaptysan dogumdan heMen sobra iki gogsunude 20 ser dakika emzirdin degil mi?

Emzirmeye çalıştım ama ucu olmadığı için tutamadi bile tuttuğu emmeye çalıştığı zamanlarda da süt gelmeyince bırakıp ağlamaya başlıyor. Ben mamayı şöyle verdim bebeği emzirmeye çalışırken o tam memeyi tuttuğu anda annem de mamayı şırıngayla ağzının kenarından akıttı, yani sanki o içtiği şey benim mememden geliyormuş gibi kandırmaca yaparak verdik.

Aç olduğunu düşünüp mama niye verdiniz.bebeğin şekeri falan mı düştü.bebeğim aç mı acaba diye daha ilk günden mama dayarsanız çook pişman olursunuz. Böyle tanıdıklarım var ilk günden bebek açtır mama verelim diye dayadılar mamayı,biberondan şakır şakır süt gelen bebekler de anneyi emmek istemediler ve şuan o kişiler çocuklarını emzirmiyorlar.
bebek biberondan mamaya alışırsa sizin damla damla gelen Sütünüz için çenesini yormak istemez.annelik kolay değil bu sizin ilk sınavınız.bu yüzden gerekirse her saat başı her iki memeden bebeğinizi emzirin süt öle şakır şakır gelmez zaten ama gelen de bebeğe yeter.
Sütünüzün artması için kuru erik kayısı üzüm incir kompostası için ama öyle bi iki bardak değil 2lt falan.eve geçince sıcak duşta göğüslerinize uzun süre sıcak su tutun ve unutmayın sık sık emzirin ve daha da mama vermeyin.çook pişman olursunuz
Ben mamayı şöyle verdim bebeği emzirmeye çalışırken o tam memeyi tuttuğu anda annem de mamayı şırıngayla ağzının kenarından akıttı, yani sanki o içtiği şey benim mememden geliyormuş gibi kandırmaca yaparak verdik. Sıcak duşu deneyeceğim

Meme ucunuz hiç yoksa silikon meme ucu alın eczaneden.benim de ilk doğumumda hiç yoktu tam 9ay boyunca o silikonla emzirdim anca çıktı.baya faydası oluyor

tontriko tontriko bugün hala sütüm gelmedi ama sanki varmış gibi emzirmeye çalıştım göğüs ucumda kan toplandı bu normal mi? Minik minik iki tane su kabarcığı gibi bisey oluştu ama rengi kırmızı, yani kan toplanmış gibi. Çok canım sıkılıyor bu ne şimdi ne yapmalıyım :(

tontriko tontriko bugün hala sütüm gelmedi ama sanki varmış gibi emzirmeye çalıştım göğüs ucumda kan toplandı bu normal mi? Minik minik iki tane su kabarcığı gibi bisey oluştu ama rengi kırmızı, yani kan toplanmış gibi. Çok canım sıkılıyor bu ne şimdi ne yapmalıyım :KK43:
Bugun kacinci gunun canim? Kac gun oldu doguma yani? Birde sezeryan mi oldun? Buarada goguslerin sertlesti mi? Oyle agrirki sut inmeye baslayinca dokunsan acir.

Ilik dus al biraz masaj yap goguslerine.. birde sagmaya calis belli araliklarla..

Anladigim gibiyse normal gibi gogus ucun.. ama muhim olan bebegini duzgun bir sekilde emzirmen. Bebek iyi ve dogru tutarsa ilk agzina aldiginda cok acir sonra gecer.
Krem kulkaniomusun gogus ucuna? Susam yagi iyi geliyo diyolar. Birde gogus ucu kremi

Back
X