- 5 Şubat 2015
- 7
- 1
- 8
- 34
- Konu Sahibi sinem almina
-
ayda 600 gr iyi gibi doktoru ne diyor. süt artırmak için galactago diye bir damla var istersen doktoruna sorabilirsin. ama maalesef işe başlayınca süt azalıyor bu konuda yapacak birşey var mı bilmiyorum iki çocuğumda da işe başlayınca süt azaldı. ısırgan otu, rezene çayları içebilirsin. pazardana taze ısırgan otu alıp yemeğini yapablirsin. susam süt artırır susam yapılmış şeyler yiyebilirsin tahin gibi. ayran süt artırır. küçük oğlum bir yaşında geçen hafta hastaydı hiçbirşey yemedi sadece anne sütü aldı gün içinde birkaç bardak bir de gece yatmadan bir bardak ayran içtim. iki çocuğumda da ayranın faydasını çok gördüm.Arkadaşlar kızım 4 aylık iki aylıktan beri çalışıyorum işyerinde hep sağıyodum az da olsa geliyodu şimdi ise sütüm çoook azaldı doğduğundan beri çook aşırı sütlü değildim ama yine geliyodu azda olsa şuan iyice azaldı diye sağmıyorumda süt biriksin diye ama birikmiyo da emme problemimiz de çıktı uyanık emmek istemiyo gece süt az geldiği için saat başı kalkıyo sütümü nasıl arttırabilirim artarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsunn ayda 600 gr falan kilo alıyo bana çok az geliyo kilosuda bugun tartıldı 6360 olmuş
1- çok yiyeceksinArkadaşlar kızım 4 aylık iki aylıktan beri çalışıyorum işyerinde hep sağıyodum az da olsa geliyodu şimdi ise sütüm çoook azaldı doğduğundan beri çook aşırı sütlü değildim ama yine geliyodu azda olsa şuan iyice azaldı diye sağmıyorumda süt biriksin diye ama birikmiyo da emme problemimiz de çıktı uyanık emmek istemiyo gece süt az geldiği için saat başı kalkıyo sütümü nasıl arttırabilirim artarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsunn ayda 600 gr falan kilo alıyo bana çok az geliyo kilosuda bugun tartıldı 6360 olmuş
ayda 600 gr iyi gibi doktoru ne diyor. süt artırmak için galactago diye bir damla var istersen doktoruna sorabilirsin. ama maalesef işe başlayınca süt azalıyor bu konuda yapacak birşey var mı bilmiyorum iki çocuğumda da işe başlayınca süt azaldı. ısırgan otu, rezene çayları içebilirsin. pazardana taze ısırgan otu alıp yemeğini yapablirsin. susam süt artırır susam yapılmış şeyler yiyebilirsin tahin gibi. ayran süt artırır. küçük oğlum bir yaşında geçen hafta hastaydı hiçbirşey yemedi sadece anne sütü aldı gün içinde birkaç bardak bir de gece yatmadan bir bardak ayran içtim. iki çocuğumda da ayranın faydasını çok gördüm.
Malt iç cnm çok ise yarıyor
oğlum doğar doğmaz yoğun bakıma alındı bu üzüntüyle sütüm gelmedi. hastanede bana bu damlayı verdiler 3-4 saat sonra süt geldi oğlum mama yemekten kurtuldu. işe başladığım ilk zamanlarda da kullandım faydasını gördümGönül rahatlığı ile Galactago'yu önerebilirim. Ben de çok işe yaradı.
Canim maşallah kızının kilosu bence ayına göre çok iyi benim kızım altı buçuk aylık daha 6.400 falan doktor alt sınırda olduğumuzu söyledi elimden geleni yapıyorum ama olmuyor çok hareketli ondan mi böyle bilmiyorum uykusu düzenli değil hep kucakta böyle de çocuk büyümez derler heralde ÖyleArkadaşlar kızım 4 aylık iki aylıktan beri çalışıyorum işyerinde hep sağıyodum az da olsa geliyodu şimdi ise sütüm çoook azaldı doğduğundan beri çook aşırı sütlü değildim ama yine geliyodu azda olsa şuan iyice azaldı diye sağmıyorumda süt biriksin diye ama birikmiyo da emme problemimiz de çıktı uyanık emmek istemiyo gece süt az geldiği için saat başı kalkıyo sütümü nasıl arttırabilirim artarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsunn ayda 600 gr falan kilo alıyo bana çok az geliyo kilosuda bugun tartıldı 6360 olmuş
Arkadaşlar kızım 4 aylık iki aylıktan beri çalışıyorum işyerinde hep sağıyodum az da olsa geliyodu şimdi ise sütüm çoook azaldı doğduğundan beri çook aşırı sütlü değildim ama yine geliyodu azda olsa şuan iyice azaldı diye sağmıyorumda süt biriksin diye ama birikmiyo da emme problemimiz de çıktı uyanık emmek istemiyo gece süt az geldiği için saat başı kalkıyo sütümü nasıl arttırabilirim artarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsunn ayda 600 gr falan kilo alıyo bana çok az geliyo kilosuda bugun tartıldı 6360 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?