okÇok üzüldüm canım hiç sütüm olmadı ki kesmeye öalişiyim.bi doktora danişsan yada ben senin için doktorumla konusabilirim.belkı bir fikir verebilir.başina ne geldi bilmiyorum ama rabbim sana güç kuvvet versin yavrun seni orda beklıyor canım.
Sana rabbim güç versin canım tabiiki sorarım.benim kızımında kalp rahatsızlıgı var.allah dermansiz dert vermesin.sana güc kuvvt versin..yavrun seni cennet kapısında beklıyrDoktora gidicek psikolojide değilim ki.hastaneye de gidemem.çok kotu günler geçirdik.dünya tatlisi melegimi kalp rahatsizligi yüzünden kaybettim.o kadar darmadaginim ki.aslinda umrumdada değil sut gelmesini ateslenirsin diyorlar.ateslenirsem mecbur gidicem hastaneye.o yüzden gitmek istemiyorum.eğer sorarsanız çok iyi olur
Sana rabbim güç versin canım tabiiki sorarım.benim kızımında kalp rahatsızlıgı var.allah dermansiz dert vermesin.sana güc kuvvt versin..yavrun seni cennet kapısında beklıyr
Sana rabbim güç versin canım tabiiki sorarım.benim kızımında kalp rahatsızlıgı var.allah dermansiz dert vermesin.sana güc kuvvt versin..yavrun seni cennet kapısında beklıyr
merhaba öncelikle Allah sabır versin. günde 4 tane incir yiyebilirsiniz benim doktorum önermişti prolaktin yüksekliğinden kesilmiyormuş süt deneyin isterseniz.
Canım tabbiki bebek sahibi olu aksin.yaran asla geçmez ama kabuk tutucak.rabbim böyle îstemiş.bu senin sınavın isyan etme.hiç kolay değil,sadece tahmin ediyorum.dualarım seninleSagolun.Amin tek istegim Rabbimden dayanma gucu ve sabir..Allah yavrunuzada şifa versin. O kadar sabirsizlaniyorum ki kavuşmak için.hicbir yasama sevincim kalmadi.herkes yeniden olur diyor ama ben yavrumu istiyorum başka bebek sevebilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?