sutumu nasil kesebilirim

ELIF013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
61
8
28
İstanbul
6 ay önce doğum yaptim.bebeğimi kaybettim.bi sure önce.sütümu kesmek istiyorum ama bi gogsum kesildi.öbüründen gelmeye devam ediyor.::KK43:(gogsumde yuvarlak topak gibi şişlik oldu cok agriyor.ne yapmam lazim.bir zamanlar sütüm gelsin diye ugrasirken simdi kesmeye calisiyorum çok kotu bir durum.yavrumuda kaybetmisim zaten kafayi yemek uzereyim

Çok üzüldüm canım hiç sütüm olmadı ki kesmeye öalişiyim.bi doktora danişsan yada ben senin için doktorumla konusabilirim.belkı bir fikir verebilir.başina ne geldi bilmiyorum ama rabbim sana güç kuvvet versin yavrun seni orda beklıyor canım.

Doktora gidicek psikolojide değilim ki.hastaneye de gidemem.çok kotu günler geçirdik.dünya tatlisi melegimi kalp rahatsizligi yüzünden kaybettim.o kadar darmadaginim ki.aslinda umrumdada değil sut gelmesini ateslenirsin diyorlar.ateslenirsem mecbur gidicem hastaneye.o yüzden gitmek istemiyorum.eğer sorarsanız çok iyi olur

Doktora gidicek psikolojide değilim ki.hastaneye de gidemem.çok kotu günler geçirdik.dünya tatlisi melegimi kalp rahatsizligi yüzünden kaybettim.o kadar darmadaginim ki.aslinda umrumdada değil sut gelmesini ateslenirsin diyorlar.ateslenirsem mecbur gidicem hastaneye.o yüzden gitmek istemiyorum.eğer sorarsanız çok iyi olur
Sana rabbim güç versin canım tabiiki sorarım.benim kızımında kalp rahatsızlıgı var.allah dermansiz dert vermesin.sana güc kuvvt versin..yavrun seni cennet kapısında beklıyr

merhaba öncelikle Allah sabır versin. günde 4 tane incir yiyebilirsiniz benim doktorum önermişti prolaktin yüksekliğinden kesilmiyormuş süt deneyin isterseniz.

Sagolun.Amin tek istegim Rabbimden dayanma gucu ve sabir..Allah yavrunuzada şifa versin. O kadar sabirsizlaniyorum ki kavuşmak için.hicbir yasama sevincim kalmadi.herkes yeniden olur diyor ama ben yavrumu istiyorum başka bebek sevebilirmiyim bilmiyorum

Sagolun.Amin tek istegim Rabbimden dayanma gucu ve sabir..Allah yavrunuzada şifa versin. O kadar sabirsizlaniyorum ki kavuşmak için.hicbir yasama sevincim kalmadi.herkes yeniden olur diyor ama ben yavrumu istiyorum başka bebek sevebilirmiyim bilmiyorum
Canım tabbiki bebek sahibi olu aksin.yaran asla geçmez ama kabuk tutucak.rabbim böyle îstemiş.bu senin sınavın isyan etme.hiç kolay değil,sadece tahmin ediyorum.dualarım seninle

Basin sagolsun rabbim bir daha boyle aci yasatmasin sana...bu acini unutturucak nur topu gibi evlatlarin olur insallah...soruna gelince bol bol maydonoz ve nane tuket ozellikle nane cayi icersen sutunu bir kac gunde keser kas gevsetici hap kullan bezeler icin,eger ciddi sekilde sislik olursa bir yerden el pompasi edin seni rahatlaticak sekilde sag...bir iki haftaya tamamen kesilir

Sıcak banyoda masaj yap canım. Hem süt dışarı akar seni rahatlatır. Bezelere de masaj yap. Dağılır inşallah

Allah sabır versin. Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanırsın.

Öncelikle Allah sabır versin. Sütün hala kesilmediyse bunun medikal tedavisi dostinex tablet 2 tane alıyorsun. Göğsünü sağıp biraz baskılı sararsan da bi daha gelmez.

Back
X