• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütün azalması...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kuzukulagi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
84
Puanlar
98
Hayırlı günleriniz olsun🙏 Size bir şey danışmak ve fikirlerinizi almak için yazmak istedim. Kasım sonunda doğum yaptım doğumdan önce ve sonrasında kaynanam yanımdaydı gerçekten psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç geçirdim.. 3 aydır bizdeler ve 2 ay daha kalacaklar bu birlikte durduğumuz sürece eşimle sürekli beni kıskandı yan yana bile oturtmadı, uyuyan çocuğu kucağına alıp acıkmış kalk emzir vs gibi aptalca hareketleri var buraya yazsam destan olur... Meme reddi yaşadım çocuğumda ve bunu köylerindeki sağır sultana bile duyurdu ki yaşayan varsa bilir inana kendini suçluyor bu dönemde.. Ne zaman emzirmeye çalışsam karşıma sandalye çekip oturuyor beni izliyor kadın.. Sütüm iyi geliyordu ilginç şekilde onu bile kıskandı kadın ve kocam bu dönemde bana asla destek olmadı aşırı yalnız kaldım her gün Bi posta ağlıyorum.. Hiçbir şey önemli değil de 8 hafta olacak sütüm çok azaldı böyle bir durumda olan takviye ek hap veya sağım tekniği söyleyebilecek olan var mı bide meme reddini nasıl atlatabilirim.

Süt artimi için dut kurusu birde günde 2 bardak ben ısırgan otu çayı içiyorum ayrıca bestlak damla var birde bol bol su ic

Back