- Emoji Skoru
- 84
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Kuzukulagi
-
Merhaba, meme reddi varsa uykuya geçerken ve uykudan hemen kalkarken emzirmeyi deneyin. Mayışıkken memeyi alma ihtimali daha fazla oluyorHayırlı günleriniz olsunSize bir şey danışmak ve fikirlerinizi almak için yazmak istedim. Kasım sonunda doğum yaptım doğumdan önce ve sonrasında kaynanam yanımdaydı gerçekten psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç geçirdim.. 3 aydır bizdeler ve 2 ay daha kalacaklar bu birlikte durduğumuz sürece eşimle sürekli beni kıskandı yan yana bile oturtmadı, uyuyan çocuğu kucağına alıp acıkmış kalk emzir vs gibi aptalca hareketleri var buraya yazsam destan olur... Meme reddi yaşadım çocuğumda ve bunu köylerindeki sağır sultana bile duyurdu ki yaşayan varsa bilir inana kendini suçluyor bu dönemde.. Ne zaman emzirmeye çalışsam karşıma sandalye çekip oturuyor beni izliyor kadın.. Sütüm iyi geliyordu ilginç şekilde onu bile kıskandı kadın ve kocam bu dönemde bana asla destek olmadı aşırı yalnız kaldım her gün Bi posta ağlıyorum.. Hiçbir şey önemli değil de 8 hafta olacak sütüm çok azaldı böyle bir durumda olan takviye ek hap veya sağım tekniği söyleyebilecek olan var mı bide meme reddini nasıl atlatabilirim.
Bnmde 3 bucuk aylık bebegim var erkende dogum yaptım 2 bucuk aylıkken başladı emerken huzursuzlanıyor ama gnede emiyor mamayı da aynı şekilde huzursuzlanıyor erkn dogdugu için mamalarla takviye yapmaya çlşyorum stresde bnm bu 2 ci bebegim ilk cocugumda 2 yaşında onun ble bna stresi oluyor 2 cocuklu olunca anlayacagın normal yani her anne bu durumu yaşadı ve yaşıyorda o yüzden aldırış etme sen bebegini kucagını aldıgın zmn tüm dünyaya kullaklarını tıka ve bol bol gün içinde meyve ve sıvı şeyler tüket onu yanı sıra zaten su olmazsa olmazımız 1 saat ble olsa dinlenebilirsen dinlenmeye çlş cünki bnde 2 ci bebegimde hastahane köşelerinde ögrendim sütümün nasıl cogaldıgını beslenmek ve uyku cok güzel süt yapıyor çünki sinir stresden uzak kalıyor beyin ona göre de süt üretiyor ne bulursan ye hc bir şey ayırt etmeden çünki bebege her sey vitamin olarak geciyor ya sütü her şey yapıyor anlayacagınız sadece sizin belli aralıklarda beslenmek vede uyku uzanmak ble bir dinlenmekdirHayırlı günleriniz olsunSize bir şey danışmak ve fikirlerinizi almak için yazmak istedim. Kasım sonunda doğum yaptım doğumdan önce ve sonrasında kaynanam yanımdaydı gerçekten psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç geçirdim.. 3 aydır bizdeler ve 2 ay daha kalacaklar bu birlikte durduğumuz sürece eşimle sürekli beni kıskandı yan yana bile oturtmadı, uyuyan çocuğu kucağına alıp acıkmış kalk emzir vs gibi aptalca hareketleri var buraya yazsam destan olur... Meme reddi yaşadım çocuğumda ve bunu köylerindeki sağır sultana bile duyurdu ki yaşayan varsa bilir inana kendini suçluyor bu dönemde.. Ne zaman emzirmeye çalışsam karşıma sandalye çekip oturuyor beni izliyor kadın.. Sütüm iyi geliyordu ilginç şekilde onu bile kıskandı kadın ve kocam bu dönemde bana asla destek olmadı aşırı yalnız kaldım her gün Bi posta ağlıyorum.. Hiçbir şey önemli değil de 8 hafta olacak sütüm çok azaldı böyle bir durumda olan takviye ek hap veya sağım tekniği söyleyebilecek olan var mı bide meme reddini nasıl atlatabilirim.