Bebek Beslenmesi sutunuzu nasil artirdiniz?? motilium kullanan var mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Son zamanlarda sütüm azalmaya başladı.Sabahları göğüslerim süt dolarak şişmiyor.Göğüs pedlerimide artık kullanamaz oldum.Acaba sütüm kesilecek mi? Bu durum beni üzüyor.Şöyle ki; bebeğim emdiği zaman diğer göğsüm hafif sızlıyor ve o an süt geliyor.Gün içinde 1 dakikada bitiriyor sütümü.Sonra devam maması veriyorum mecburen.Çünkü ağlıyor...Çoğaltmak için elimden geleni yapıyorum sizinde bu konuda bilgi ve önerileriniz varsa paylaşır mısınız...

bebeğim 6 aylık,acaba sütümün azalma dönemine mi girmiş oluyorum? Hani bir süre sonra dolup taşmasada süt bebeğin ihtiyacına göre üretiliyormuş diye duymuştum.öyle olsa emzirmeden sonra niye ağlasın değil mi?yetmiyor demek ki...

Öyle güzel yazmışsın ki moral oldu... Geçmişten gelen umut teşekkürler çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…