- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Boyle bir konu olsa sasirmiycam
Boyle bir kobe olsa sasirmiycam
pentinin sütyeneleri 10 numara..
ayrıca dalga geçen arkadaşlar heral de bir kadının göğsünün sarkık durması nasıl bir dert bilmiyorlar...
yok çok şükür bende 85 takıyorum çok büyük sayılmazözür dilerim benimkiler çok küçükte hakikaten ayıp ettim.
ay seninki baya kötüymiş baksana bu pentinin hanı yarım atlet gibi olan sutyenleri var.Penti' den al canim. Veya La senza olabilir.
Toparlayici sutyenin gorevini yapabilmesi icin goguslerini sarmasi gerek. Yeni inci, nbb bunlarda hep bedenler, 80, 90, 95 diye gidiyor. Mesela benim sirt olcum 75 ama goguslerim D cup. 95 beden aldigimda sirti buyuk oldugu icin yine sarkiyor gogusler.
ben pentiden çorap dışında bir şey almadım .Çoraplarını çok beğenirim ama sütyen alma konusunda tereddütlüyüm .Denesem mi acaba ?Kaliteli değil mi?Örnek vereyim bazı firmaların kalıpları şahane ama kalite sıfır yıkayınca yamulup tiftikleniyorlar .Penti bu manada nasıl?ay seninki baya kötüymiş baksana bu pentinin hanı yarım atlet gibi olan sutyenleri var.
onlar çok güzel toparlıyor bence birde onu dene
Sorma, goguslerim cikmaya basladigi gunden beri ne yediysem onlar depoladiay seninki baya kötüymiş baksana bu pentinin hanı yarım atlet gibi olan sutyenleri var.
onlar çok güzel toparlıyor bence birde onu dene
Ben memnunum, hic oyle elimde, sutyen yikama topuyla falan yikamiyorum, tepiyorum makineye alayini. Sapasaglam cikiyorlarben pentiden çorap dışında bir şey almadım .Çoraplarını çok beğenirim ama sütyen alma konusunda tereddütlüyüm .Denesem mi acaba ?Kaliteli değil mi?Örnek vereyim bazı firmaların kalıpları şahane ama kalite sıfır yıkayınca yamulup tiftikleniyorlar .Penti bu manada nasıl?
(iç çamaşırlarına bir servet harcayan kadın olarak soruyorum .İstanbulda iken lasenza dan alırdım Karşıyaka'da hiç almadım sütyen )
Hemen Karşıyaka Penti'de alayım soluğu :)Ben memnunum, hic oyle elimde, sutyen yikama topuyla falan yikamiyorum, tepiyorum makineye alayini. Sapasaglam cikiyorlar
Yine cicik,yine sen,yine benAAAA ciccik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?