İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar sütyen

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
merhaba, ben toplayıcı bir sütyen almak istiyorum göğsümü daha küçük gösterecek bir model almayı planlıyorum ve aşayıya linkini attığım modeli almayı planlıyorum sizce iyi midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bari hangi sütyeni alcağımıza kendimiz karar verelim.herşey de sorulmaz ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Penti' den al canim. Veya La senza olabilir.
Toparlayici sutyenin gorevini yapabilmesi icin goguslerini sarmasi gerek. Yeni inci, nbb bunlarda hep bedenler, 80, 90, 95 diye gidiyor. Mesela benim sirt olcum 75 ama goguslerim D cup. 95 beden aldigimda sirti buyuk oldugu icin yine sarkiyor gogusler.

pentinin sütyeneleri 10 numara..
ayrıca dalga geçen arkadaşlar heral de bir kadının göğsünün sarkık durması nasıl bir dert bilmiyorlar...

Sütyen seçmek çok önemli bir konu bence.Ben bu zamana kadar yanlış sütyenler kullandığımı bundan iki sene önce Alanya'da küçük bir iç çamaşırcısından öğrendim .Kadın o kadar profesyoneldi ki bu konuda eğitim almış ve müşterilerini bilgilendiriyor .Senin vücudun bu diyor anlatıyor ve ikna ediyor. Göğüsleri ayrık bir kadın olarak fasülye tipi sütyen kullanmam gerekirken olmadık şeyler kullanmışım. O kadına hala minnet duyarım .

ay seninki baya kötüymiş baksana bu pentinin hanı yarım atlet gibi olan sutyenleri var.
onlar çok güzel toparlıyor bence birde onu dene

ay seninki baya kötüymiş baksana bu pentinin hanı yarım atlet gibi olan sutyenleri var.
ben pentiden çorap dışında bir şey almadım .Çoraplarını çok beğenirim ama sütyen alma konusunda tereddütlüyüm .Denesem mi acaba ?Kaliteli değil mi?Örnek vereyim bazı firmaların kalıpları şahane ama kalite sıfır yıkayınca yamulup tiftikleniyorlar .Penti bu manada nasıl?
(iç çamaşırlarına bir servet harcayan kadın olarak soruyorum .İstanbulda iken lasenza dan alırdım Karşıyaka'da hiç almadım sütyen )

Sorma, goguslerim cikmaya basladigi gunden beri ne yediysem onlar depoladi
Aynen, penti de surekli 3 al 2 ode var, her cesitten doldurdum eve cok mutluyum valla.
Korkmasam kucultturecegim, kendim dal gibiyim gogsuler pamela anderson.

Ben memnunum, hic oyle elimde, sutyen yikama topuyla falan yikamiyorum, tepiyorum makineye alayini. Sapasaglam cikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…