- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi mutebessim
-
Canım bak asla denemden alma. La Senza'yı denemeni tavsiye ederim. Bir kere numarını öğrendikten sonra netten istediğin kadar alırsın :)merhaba, ben toplayıcı bir sütyen almak istiyorum göğsümü daha küçük gösterecek bir model almayı planlıyorum ve aşayıya linkini attığım modeli almayı planlıyorum sizce iyi midir ?
http://www.yeniincistore.com/tr/product/62/489/1620-sutyen
Sütyen seçmek çok önemli bir konu bence.Ben bu zamana kadar yanlış sütyenler kullandığımı bundan iki sene önce Alanya'da küçük bir iç çamaşırcısından öğrendim .Kadın o kadar profesyoneldi ki bu konuda eğitim almış ve müşterilerini bilgilendiriyor .Senin vücudun bu diyor anlatıyor ve ikna ediyor. Göğüsleri ayrık bir kadın olarak fasülye tipi sütyen kullanmam gerekirken olmadık şeyler kullanmışım. O kadına hala minnet duyarım .
bizim bir akraba ufalttır dı biraz zor oldu ama şimdi valla süper duruyor..Sorma, goguslerim cikmaya basladigi gunden beri ne yediysem onlar depoladi
Aynen, penti de surekli 3 al 2 ode var, her cesitten doldurdum eve cok mutluyum valla.
Korkmasam kucultturecegim, kendim dal gibiyim gogsuler pamela anderson.
kesinlikle çok memnun kalırsın ben her hafta yıkıyorumben pentiden çorap dışında bir şey almadım .Çoraplarını çok beğenirim ama sütyen alma konusunda tereddütlüyüm .Denesem mi acaba ?Kaliteli değil mi?Örnek vereyim bazı firmaların kalıpları şahane ama kalite sıfır yıkayınca yamulup tiftikleniyorlar .Penti bu manada nasıl?
(iç çamaşırlarına bir servet harcayan kadın olarak soruyorum .İstanbulda iken lasenza dan alırdım Karşıyaka'da hiç almadım sütyen )
benimki de aynısından fasülye tipi noluyor yaSütyen seçmek çok önemli bir konu bence.Ben bu zamana kadar yanlış sütyenler kullandığımı bundan iki sene önce Alanya'da küçük bir iç çamaşırcısından öğrendim .Kadın o kadar profesyoneldi ki bu konuda eğitim almış ve müşterilerini bilgilendiriyor .Senin vücudun bu diyor anlatıyor ve ikna ediyor. Göğüsleri ayrık bir kadın olarak fasülye tipi sütyen kullanmam gerekirken olmadık şeyler kullanmışım. O kadına hala minnet duyarım .
ayy benim de göğüslerim ayrıktır.fasulye tipi sütyen nasıl birşey ki google arattım ama hangisi çıkaramadım,ayrıca web kısmında da ilk sizin benzetmeniz çıkıyorSütyen seçmek çok önemli bir konu bence.Ben bu zamana kadar yanlış sütyenler kullandığımı bundan iki sene önce Alanya'da küçük bir iç çamaşırcısından öğrendim .Kadın o kadar profesyoneldi ki bu konuda eğitim almış ve müşterilerini bilgilendiriyor .Senin vücudun bu diyor anlatıyor ve ikna ediyor. Göğüsleri ayrık bir kadın olarak fasülye tipi sütyen kullanmam gerekirken olmadık şeyler kullanmışım. O kadına hala minnet duyarım .
ayyyy hemen resmimi kaldırayım pek anlamam bu internet işlerinden fenaymış .Tüm dünya göğüs şeklimi öğrendi .Eyvalar olsun iyiki söylediniz .ayy benim de göğüslerim ayrıktır.fasulye tipi sütyen nasıl birşey ki google arattım ama hangisi çıkaramadım,ayrıca web kısmında da ilk sizin benzetmeniz çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?