Gülüm artık yola girmiş bebiş bastırdıkça açılma olacak. Benim bi cm den 6 cm olması bi hafta sürmüştü. Şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum kontrole gitmeye korkuyorum benim eşim görevde ve gelmesine bi hafta var onu beklesin bebeğim diye dua ediyorumsağlıklı oluşumlarda sağlıkla ne zaman gelirse gelsinler stres yapma
Doğum yaptığın hastanede illaki nöbetçi vardır canım bunları düşünme hastan orası. Ben bugün tam 37+0 oldum şükürler olsun ama eşim Yok işteİnş istedigin gibi olur herşey cnm ...
Ama daha 37 bilee degiliz ki biz doktora göre 36+ 3 fln... ben en erken 38 de gelsin die dua ediyrm ,hem bayram üzeri doktor,anestezi uzm.,cocuk dr, fln herkez gelir mi ,ne olur ,nasıl olur, duşunmeden edemiyorum acıkcası
ben kendiminkini söyleyeyim canım senin soruna cevaben.
benim 32. haftada yaşadığım stresli bi olaydan ötürü sancım oldu 2 cm açıklık da vardı ama doğum olmadı şükür ki,
bi gece hastanede kaldık, sonra suyun gelirse sancın olursa tekrar gel diye eve yolladılar.
ama bi sorun olmadı öyle 40+5 e kadar geldik hiçbir kısıtlama da olmadan..
40+5'te de 7 cm e kadar kendi sancımla, sonrası suni destekli normal doğumla aldım oğlumu kucağıma.
rabbim hayırlısını nasib etsin herkesesu gibi akan doğumla; sağlıcakla alın bebelerinizi kucağınıza
Doğum yaptığın hastanede illaki nöbetçi vardır canım bunları düşünme hastan orası. Ben bugün tam 37+0 oldum şükürler olsun ama eşim Yok işteinşlh Şen'de 38 i görürsün sat a göre bebeğin kaç hafta
Son adet tarihine göre hesaplıdasın onu aslında önemli olan o.Sat a göre bilmiyorum cnm ... valla herkz degısık soyluyor ..nasıl hesplanıyorsa artık.....
36+3 sat a göre ...Son adet tarihine göre hesaplıdasın onu aslında önemli olan o.
Sıkıntı yapma inşlh zamanını bekler bebiş ama kolay olur Doğumun :) ben geçen hafta hastanede yatıyordum 35+5 te bebeğim 36+3 görünüyordu Dr bebek gayet iyi eve git sancını suyunu bekle dddi :)) korkulacak bişey Yok yani36+3 sat a göre ...
Sıkıntı yapma inşlh zamanını bekler bebiş ama kolay olur Doğumun :) ben geçen hafta hastanede yatıyordum 35+5 te bebeğim 36+3 görünüyordu Dr bebek gayet iyi eve git sancını suyunu bekle dddi :)) korkulacak bişey Yok yani
Benim çok hafif ama çok çok adet ağrısı gibi ağrım bardı hatta varla yok arası. Hiç bişey hissetmedim Dr demese haberimiz olmazdı. Bu gebeliğimde ağrım çok açılmam bar mı bugün kontrolde anlaşılacakinş kolay olur cnm ,ilk gebelik ,heyecanlıyım ,meraklıyım, ne olcak nasıl olucak,yapabilirmiyim fln kafamda sorular
Senin ilk hamilelik degildi yanlış hatırlamıyorsam... birsey sorucam - adet sancısı gibi agrı hissedince acıklık sadece ozmn mı oluyor.. yoksa ben agrı sızı hissetmeden de ac ıklık ola blir mi?
Benim çok hafif ama çok çok adet ağrısı gibi ağrım bardı hatta varla yok arası. Hiç bişey hissetmedim Dr demese haberimiz olmazdı. Bu gebeliğimde ağrım çok açılmam bar mı bugün kontrolde anlaşılacak
İnilh canım bi yanım gitme hastaneye diyor eşim sürekli arayıp gittin mi diye soruyor pakolojim bozulduİkinci bebiş acıtıyor demeekk, yaramaz fıstık
Kontrolden sonra yazarsın yine var mı birşey .
İnilh canım bi yanım gitme hastaneye diyor eşim sürekli arayıp gittin mi diye soruyor pakolojim bozuldu
Zaten sırf onu merak ediyorum bayram izni için 10 günlüğüne gelicek inşlh :) en azından onu beklese :)) Dr hadi yatış yapıyoruz demez inş yaAaa. gidiceksin tabikibak bide agrın fln da varmış, eşini de merakta bırakma. Nezmn kavuşucaksın eşine? bebiş bekler mi babasını en azından doktor bunu söyler...durumuna göre
Zaten sırf onu merak ediyorum bayram izni için 10 günlüğüne gelicek inşlh :) en azından onu beklese :)) Dr hadi yatış yapıyoruz demez inş ya
Ben bayrama iki gün kala doğursam bile yeter bana :)) hastaneden bizi almaya eşim gelsinİnş doktorun oyle birşey demez, ben bayramı gecirse diyorum içimden , sen bayramda olursa olsun diosun... hehe
Hadi bakalım ikimizin de bebişleri dinliyck mi annelerini
Ben bayrama iki gün kala doğursam bile yeter bana :)) hastaneden bizi almaya eşim gelsin
İnilh kuzum ya en azından 37 bitsin . Zaten biliyorsun 37 haftalık Doğum haftası sayılıyorAyy... inş oyle olur tatlım... inş eşinle beraber çıkarsınız hastndn..
Of of , benim fıstık ta biraz daha sabreder inş, azcık daha buyusun ,uslu uslu otursun orda
Bakalım haftaya perşembe doktorumuz ne dicek...
İnilh kuzum ya en azından 37 bitsin . Zaten biliyorsun 37 haftalık Doğum haftası sayılıyor
Ben acilden giriş yapıcam canım ağrım var biraz poliklinikte uğraşmam orda beklerken kesin doğururum. Dr bana 37 normal Doğum haftası olarak kabul edilir organları tamamlanmıştır dddi inşlh dediği gibidirEvet ama 38 haftlık dogum bebek için daha iyi, cigerleri fln hep 38 haftlk gelişir tam olarak diyolar dr lar
37 bitsiiin, 38 içinde olsun çok şukur dicez
Senin bugunku randevun nezmn?
Hmm inş dedigi gibidir evt... madem agrın var biran önce doktora görün, sonra yazarsın burdanBen acilden giriş yapıcam canım ağrım var biraz poliklinikte uğraşmam orda beklerken kesin doğururum. Dr bana 37 normal Doğum haftası olarak kabul edilir organları tamamlanmıştır dddi inşlh dediği gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?