Suyum geldi acilmam yok !! sancim yok !!

Evet ağrılarım düzensiz iftardan sonrasını beklicez mecbur. Araba kapıda bana bakıyor ben arabaya :) eşim Yok ya doğurmıcam diye kendimi rahata verdim

Bakışın bakalım arabayla... duzensiz oldugu için oyle rahat oturuonuuuuuzz
Eeeh işte tecrubeli anne boyle olur
Ben olsam .... korkup gitmiştim herlde kontrle

Bakışın bakalım arabayla... duzensiz oldugu için oyle rahat oturuonuuuuuzz
Eeeh işte tecrubeli anne boyle olur
Ben olsam .... korkup gitmiştim herlde kontrle
Aynen bende ilk kızımda kamp kurmuştum hastanedeydim hergün :)) ama şimdi biliyorum ya açılmam oluyor yada bebek aşağı bastırıyor. Suni sancıyla doğurmadım ilk kızımı bunuda doğal yolla doğururum diye bekliyorum aslında

İyi yapıyorsun aslında , inş bende evde dayana bildigim kadar dayanırım . Yoksa hemen hastaneye gidersem cok mudahale ediyorlar gibi...
Yok serum ,yok epidural , suni sanci fln teklifler gelir, ki hiç birini dusunmuyorum şu an
İnş.agrılara dayanabilirim....
Ama senin ikinci bebiş oldugu için bu defa dogumun daha cabuk gercekleşebilir, acılman daha cabuk olabilir , dimi, ben oyle biliyorum

Zaten bebeğinin hareketleri iyiyse ve suyu gelmediyse bekle sancılarını. Evet hastaneye gidince hızlandırmak için doğumu müdahale ediyorlar. Bende en doğal şekli olsun istiyorum hep mecbur kalmazsam

Canım ben bazen durup duruken bişeyler akıyo gibi oluyo bakıyorun akıntı değil idrar değil su bilfiğin ıslanıyo acaba sunu geliyor da ben anlamıyorun

Canım ben bazen durup duruken bişeyler akıyo gibi oluyo bakıyorun akıntı değil idrar değil su bilfiğin ıslanıyo acaba sunu geliyor da ben anlamıyorun
Bilmiyorum ki nasıl olur ... endişeleniyorsan kontrole git doktor soyler ....tecrubelli anneler yardımcı olsunlaaarrr

Adet sancısı gibi sancılar başladı bakalm devam edersr sancım acile gideceğim

Zaten bebeğinin hareketleri iyiyse ve suyu gelmediyse bekle sancılarını. Evet hastaneye gidince hızlandırmak için doğumu müdahale ediyorlar. Bende en doğal şekli olsun istiyorum hep mecbur kalmazsam

Cnm sen nasılsın ? Şofor buldun mu , kontrole gittin mi, sancın var mı?

Cnm sen nasılsın ? Şofor buldun mu , kontrole gittin mi, sancın var mı?
Gitmedim canım ya sancım düzene girmedi bi türlü ne dicem Dr a dedim şimdi. Annemde kızım az bi açılman olur suni sancı verirler bekle falan dedi kaldım öyle evde.

Gitmedim canım ya sancım düzene girmedi bi türlü ne dicem Dr a dedim şimdi. Annemde kızım az bi açılman olur suni sancı verirler bekle falan dedi kaldım öyle evde.

Suni sancıyı reddetme şansın var mı peki? Sen devlet hast.mı gidicen, kendi dr bu saate olmz cunku dimi

Suni sancıyı reddetme şansın var mı peki? Sen devlet hast.mı gidicen, kendi dr bu saate olmz cunku dimi
Devlete gidiyorum canım zaten hep. Hastaneye yayılımı kabul etmiyorum tüm sorumluluk bende diye kağıt imzalatıyorlar ve ben tırsarım imzalamam :)

Devlete gidiyorum canım zaten hep. Hastaneye yayılımı kabul etmiyorum tüm sorumluluk bende diye kağıt imzalatıyorlar ve ben tırsarım imzalamam :)

Hmmmm anldm ,tmm... ilk hamileliginde benim gibi 1cm acıklık fln olduku sendede? Olduysa nekadar zaman içinde dogum yaptın?

Canım benim geçti ya yalnz akşam iftarfa çok kötüydü şimdi birşey yok gece olursam kötüleşirsem gidicrm acile

Kendi doktorum değildi o. Devlete gitmiştik hemen suyum gelince. Doktorum ozeldeydi. Biz de ilçede olunca. Beklenmedik şekilde gelişti. Sonrasında sınır oldum iste.. bastık gittik doktoruma

Ahh.. iyiki bilinçliyiz biraz da neyin bize iyi neyin zarar verecegine karar verebiliyoruz....
iyiki özele gitmişsin cnm ,devletteki ebe nasıl acılma yokken var deyebilir yaa..
Sonra ameliyatla mı aldılar özelde?
Aynen kardeşim sonra ameliyata aldılar acil..

37 haftalık olmuşsun sanırım cnm, doktor umut veriyor mu bu haftadan sonra yoksa ameliyat mı?
Doktır hiç umutlu konuşmadı canım 20 li haftalardan beri hiç dönmedi bu zamana kadar doktorumda bu saatten sonra dönmez diyo bi süpriz olmazsa o yüzden sezeryan gün bile verdi

Doktır hiç umutlu konuşmadı canım 20 li haftalardan beri hiç dönmedi bu zamana kadar doktorumda bu saatten sonra dönmez diyo bi süpriz olmazsa o yüzden sezeryan gün bile verdi

Evt benim bebiş yanlış hatırlamıyorsam 28 haftada donmüştü. Supriz olma ihtimali bencede düşük..
Nezaman gün verdi cnm ..?

Hmmmm anldm ,tmm... ilk hamileliginde benim gibi 1cm acıklık fln olduku sendede? Olduysa nekadar zaman içinde dogum yaptın?
Kimse 37 küsür ken 1 cm açılma dediler tam bi hafta sonra 6 cm olmuştu Doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…