Suyum geldi acilmam yok !! sancim yok !!

Bak cnm az önce nette okudum :
37. haftada bebeğinizin “erken doğum kabul edildiğini duyabilirsiniz.” Her ne kadar bebeğiniz uterus dışında yaşayacak kadar olgunlaşmış olsa da kilo almak ve akciğerlerinin ve beyninin biraz daha olgunlaşmasını sağlamak için önümüzdeki 3 haftaya ihtiyacı vardır.

Ayyyy bi hafta daha Laz'ım

Benim suyum birden gelmisti. Ayni zamanda çok zancim vardi. Hastanedeki şapşal ebe hala bana sancı vermeye kalkmıştı.. önce kendi sagliinzii düşünün. Onlar düşünmüyor çünkü. Hele ki devletse !

Kızlar bende 40 haftalık oldum ama henüz düzenlü bir sancım yok belime kasığıma sancı giriyor ama düzenli değil. Bide suyun geldiği nasıl anlarım az az mı geliyor nasıl bilebilirim. İlk olunca tecrübem yok bilmiyorum

Ay ...suni sancı için kotu diolar ya, inş hersey dogal olur da gerek kalmaz boyle şeylere..

Açılma da mı yok ? Benimde tecrubem yok ama az az gelirse zaten çamaşırında damla damla fark edile bilir diyorlar. Ama tabiki suyun gelmesi şart degil ..

Ay ...suni sancı için kotu diolar ya, inş hersey dogal olur da gerek kalmaz boyle şeylere..
Ben istememiştim valla
Benim bütün suyum boşandı. Siz hala suni sancidan bahsediyorsunuz istemiyorum dedim
Beni ille normal dogurtturcak 2 kez alttan muayene etti. 1.5 cm acilman var diyor. Ama o esnada suyum nasıl geliyor görmeniz lazım. Sonra çıktım oradan direk özele gittim. Oradaki ebe kontrol etti. Yavrum ne açılması hiç acilman yok rahimin taş gibi olmuş bebekte yukarda aşağıda olacak ki acilman olsun. Icerde susuz kalmış dedi. Öldürecekler ikimizide salaklar hala düşündükçe deliriyorum ya.

Ahh.. iyiki bilinçliyiz biraz da neyin bize iyi neyin zarar verecegine karar verebiliyoruz....
iyiki özele gitmişsin cnm ,devletteki ebe nasıl acılma yokken var deyebilir yaa..
Sonra ameliyatla mı aldılar özelde?

suyun biterse bebek zarar görmeye başlar karşınıza büyük tv yaparsa sizede zarar verir suni sancı vermezler böyle durumda acil sezaryana alırlar susuz kalırsa bebek kötü sonuçlar doğurabilir allh yardımcınız olsun doktorunuz neyi bekliyormuş bi sormadınızmı

Aaaaa.. neden gidemedin cnm , hayırdır ? Agrım var diodunn ? Merk ettiimm
Hala Ağrı'm var :)) eşim Yok malesef beni arabayla birinin götürmesi Laz'ım bulamadık kimseyi herkes işte :) ve ben çok pişmanım ehliyetim Yok diye (

Hala Ağrı'm var :)) eşim Yok malesef beni arabayla birinin götürmesi Laz'ım bulamadık kimseyi herkes işte :) ve ben çok pişmanım ehliyetim Yok diye (

Oooffff... artık gelmiştir o işte olanlar gec oldu bence bul biriniiiii... en azından neler oluyor acılma nekdr fln bilirsin. Sancıların düzensiz mi? Gecenin bir vakti gitmektense bence şimdi bi kontrole git

Oooffff... artık gelmiştir o işte olanlar gec oldu bence bul biriniiiii... en azından neler oluyor acılma nekdr fln bilirsin. Sancıların düzensiz mi? Gecenin bir vakti gitmektense bence şimdi bi kontrole git
Evet ağrılarım düzensiz iftardan sonrasını beklicez mecbur. Araba kapıda bana bakıyor ben arabaya :) eşim Yok ya doğurmıcam diye kendimi rahata verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…