Suyum mu Geldi Yoksa :(

Canım seni merak etmiştim tatilden geldiniz diye bakayım dedim ama endişelendim şimdi konu açmışsın inşallah su değildir diyorum ve benim de ilk bebeğimde suyum gelerek doğumum başladı ancak seninkine hiç benzemiyordu birden bire tuvalette idrarımız birlikte geldi ve Çeşmeden akar gibiydi
Inşallah seninki su değildir kuzum daha erken hemen Dr a başvur bence

canim degilmis gittik ultrason nst ve turnusol testi yapildi temiz cikti cok sukur iyiyiz birde parmakladi doktor alttan canim yandi baya

Çok şükür ya sevindim şimdi okuyunca
Vaktinde gelsin kızlarımız hayırlısıyla

Idrar kacirmissindir suyun gelse kesin anlarsim

Idrar kacirmissindir suyun gelse kesin anlarsim

ogle olmus birtanem hastaneye gittik ultrasonda bakti kizima sonra nst ve turnusol kagidi testi yapildi nst temiz turnusol temiz son kez parmakla alttan muayne oldum kapaliymis rahim cok sukur canim yandi baya parmakla ama

ogle olmus birtanem hastaneye gittik ultrasonda bakti kizima sonra nst ve turnusol kagidi testi yapildi nst temiz turnusol temiz son kez parmakla alttan muayne oldum kapaliymis rahim cok sukur canim yandi baya parmakla ama
Ahh ahh bende çok cektim o parmaklardan

sor birtanem allah korursun erken gelmesin kuzucuklar benimde cok idrarim varmis gibi hissediyorum lavaboya gidiorum 2 3 damla akio siliorum lavabodan cikarken tatli kasigi kadar islaklik oluyor :/ uzandim simdi bekliorum
Benimde basladi o islanmalar ama ultrasonda suyun iyi diyor dr bence su bile olsa o kadarcik kacagi dr anlamiyo bebegede zarari yok ve yine bence doguma kdr su kacagi olcak mantiken bana ole geliyor obur turlu niye islansin altimiz dimi

Benimde basladi o islanmalar ama ultrasonda suyun iyi diyor dr bence su bile olsa o kadarcik kacagi dr anlamiyo bebegede zarari yok ve yine bence doguma kdr su kacagi olcak mantiken bana ole geliyor obur turlu niye islansin altimiz dimi

olabilir canim ama turnusol kagidinin rengi degismedi bile bilemiyorum sancim agrim ve kanamam olmadigi surece korkuyla gitmiycem doktora doktor bile sordu sakir sakir mi gelio dedim yok sizinti yapio ozaman biz genede bakalim dedi

Surekli hastaneye agrim var sancim var diye gidersen benim gbi yersin bol bol parmak acilma varmi die bakiyorlar . Yalanci sancilarda sancm var die gtmr doktora habre parmak atiyorlar cnku

anladim canim yok duzensiz sancilarim oluo ama gitmem duzenli sanci vr kanama olmadigi surecce

olabilir canim ama turnusol kagidinin rengi degismedi bile bilemiyorum sancim agrim ve kanamam olmadigi surece korkuyla gitmiycem doktora doktor bile sordu sakir sakir mi gelio dedim yok sizinti yapio ozaman biz genede bakalim dedi
Evet cok ii canim o zaman korkacak bisey yok allahin izniyle az kalmis son trimesterdesin artik

Evet cok ii canim o zaman korkacak bisey yok allahin izniyle az kalmis son trimesterdesin artik

evet canim benim sukurler olsun mesaneyei baski oluyormus :)
zaten basi asagida kizimin ayaklar yukarda :)
evet az kaldi rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah

selam kızlar ben de yaşadım bu sorunu panikle doktora gitmiştim. Şükür ki sorun yok dedi doktor için rahatladı. Umarım vaktinde gelir suyumuz :)

selam kızlar ben de yaşadım bu sorunu panikle doktora gitmiştim. Şükür ki sorun yok dedi doktor için rahatladı. Umarım vaktinde gelir suyumuz :)

selam canim evet bende bir panikle gittim cok sukur bisi cikmadi :)
yedik parmagi oturduk asagiya
insallah birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…