Var canim normal oo
Amin. Evet ben de hamisim. 7 hafta var aramızda. Bekliyoruz artik doğumu. Ben de 10 ay beklemistim.sana mesaj atmıştır diye hatırlıyorum.. Kendim gibi birilerini bulmaya çalışıyordum :) ki o ay megersem hamileymisim.evet birtanem 1 sene bekledik kizimi :)
sagol allah razi olsun sende mi hamissin?
allah razi canim hepimizinkini insallah
hepiniz çok tatlısınız ya ALLAHım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşALLAH benimde bu aralar akıntım cok arttı ama ben cok sık idrara cıkamıyorum suyu bile zorla içiyorum bu yüzden ayaklarım davul gibi şiş penguen gibi dolasıyorum ortalıkta :)
Amin. Evet ben de hamisim. 7 hafta var aramızda. Bekliyoruz artik doğumu. Ben de 10 ay beklemistim.sana mesaj atmıştır diye hatırlıyorum.. Kendim gibi birilerini bulmaya çalışıyordum :) ki o ay megersem hamileymisim.
hepiniz çok tatlısınız ya ALLAHım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşALLAH benimde bu aralar akıntım cok arttı ama ben cok sık idrara cıkamıyorum suyu bile zorla içiyorum bu yüzden ayaklarım davul gibi şiş penguen gibi dolasıyorum ortalıkta :)
Direkt aslan dogurcam inşallah :) isminin anlamı aslancik da... Useyd.
canim ayni şey bendede oluyo bebek buyudugu için mesaneye baski yapiyo hem son aylarda akintida baya arttiği için korkma sakinSelam kizlar 30+2 yiz bugun altimda etek var uzun hava sicak diye giymistim.
bu zamanlar hep beyaz ic camasiri giyiyorum ne olur neolmaz diye gerci hersey normal gozukuyordu en son 15 sinde kontrol vardi.
11 haziranda randevum var.
mutfaktaydim bir kez hapsurdum ve ic camasirim islandi yaklasik yemek kasigi kadar su mu idrar mi anlamadm lavaboya gittim hemen gene hafif idrarimi bosalttim ama dolu dolu degildi yani mesanem cok sis degildi.
ve onla beraber sarimtrak akinti da gelmis bolca.
simdi bekliorum bir daha gelir mi diye sizce su olabilir mi yoksa kacirma mi oldu
canim ayni şey bendede oluyo bebek buyudugu için mesaneye baski yapiyo hem son aylarda akintida baya arttiği için korkma sakin
bence etkilemez canim bi arkadaşim 3 martta dogum yapti ultrasonda dogum tarihin 16 şubat yazmişlar.gelişimi öndeydi fakat regl tarihine göre dogum yapti hemde norma l dogumaynen ogle imis tatlim cok sukur sorun yok.
yanliz ultrasona dun girdim ben bebegi 30+2 beklerken 30+6 cikti.
sanki her ultrasona girdigimde buyuyor hafta.
dogum tarihini etkiler mi sence yani regl tarihe hesaplarsak 10 agustos ama ultrasonda tahmini dogum tarihi 29 temmuz diyo
bence etkilemez canim bi arkadaşim 3 martta dogum yapti ultrasonda dogum tarihin 16 şubat yazmişlar.gelişimi öndeydi fakat regl tarihine göre dogum yapti hemde norma l dogum
1 hafta erken yada geç olmasinin cok onemi yok canim bebişler zamanini şimdiden biliyolar ne zaman geliceklerinin :)hmm anladim cnm sagolasin ama 10 agustosta ta 40 hafta oluyor tam bakalim kismet hersey
1 hafta erken yada geç olmasinin cok onemi yok canim bebişler zamanini şimdiden biliyolar ne zaman geliceklerinin :)
27 haftalikken dondu birtanem hatta baya sasirmistik erken die :)
hala bas asagi duruyor doktor artik donmez yeri baya dar dedi.
oh maşallah ne güzel erkenden dönmüş canim
İki hafta sonra randevum var inşallah oğlumda döner o zamana kadar alan daraldıkça dönmesi sıkıntı korkuyorum dönmez diye
doner doner birtanem insallah.
ben dondugu zaman hissettim.
gece 3 te bir cakalandi gobegim uykumdan sicradi ne oldu kizim derken ovaladim kalktim yyrudum felan baktim tekme atti gogusumun altina ben eli felan sandim.
sabahsi uyandim baktim sert sert atio dedim ayagi bu kesin :) ogle dondu kizim bnm
Ah yavrum yaainşallah canım döner oğlum çünkü normal doğum istiyorum inşallah
Uyurken çok dönüyormusun ben hiç rahat yatamıyorum ayaklarıma kramp ağrılar giriyor sağa sola dönüp duruyorum dönerken kalkıp yerimden öyle dönmeye özen gosteriyorum kordonu dolanır diye korkuyorum
ben daha hicbişey hazirlamadim işim cok daha canim benim kiz dahaa donmedi yan duruyo yaaaaynen ogle birtanem saglikla gelsinler de onemi yok
ben haziranin 15 ine kadar cantami hazirliycam 15inden sonra hazir ve nazir bekliycez haziranin 3 de besigimiz gelicek cunku
ben daha hicbişey hazirlamadim işim cok daha canim benim kiz dahaa donmedi yan duruyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?