Suyum mu Geldi Yoksa :(

Idrar kacirmadir o , benim suyum geldiginde feci sekilde islanmistim ve her ayagi kalktigimda sirim siklam oluyordum..

amin tatlim insallah sukurler olsun :)

Vişneli turtam seni hatırlıyorum. :) sen de hamile kalamayanlardandin di mi?
Ben hamile kaldıktan sonra girmedim bi daha siteye. Simdi seni hamile görünce şaşırdım. Hayırlı olsun. Allah salih evlat kılsın.

Senin bebeğin ne zaman döndü canım benim ki hala ters ayaklarıyla alttan alttan vuruyor kafası kaburgalarımda geziyor maşallah çok hareketli ama hala ters dönmedi

27 haftalikken dondu birtanem hatta baya sasirmistik erken die :)
hala bas asagi duruyor doktor artik donmez yeri baya dar dedi.

Vişneli turtam seni hatırlıyorum. :) sen de hamile kalamayanlardandin di mi?
Ben hamile kaldıktan sonra girmedim bi daha siteye. Simdi seni hamile görünce şaşırdım. Hayırlı olsun. Allah salih evlat kılsın.

evet birtanem 1 sene bekledik kizimi :)
sagol allah razi olsun sende mi hamissin?
allah razi canim hepimizinkini insallah

vah yavrum icim cız ediyor oyle bas asagi durduklarında oysa onlar hepimizden rahat

sorma ilk dedim doktora neden ogle duruyor ilk gebeligim ve daha once hic boyle bisi duymamistim yoktuki cevremde doktor endise etme almasi gerek pozisyonu almis icini rahat tut hem bebekte hem sende rahat ediceksin demisti harbiden dogru obur turlu midem yanio agriyo felan simdi midem gayet iyi derken mesane cikti cisli cisli dolasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…