benimki kanala girms 15 20 gunun var dio doktor
Idrar kacirmadir o , benim suyum geldiginde feci sekilde islanmistim ve her ayagi kalktigimda sirim siklam oluyordum..
benimki kanala girms 15 20 gunun var dio doktor
Saol canmaaa canim benim.baya az kalmis senin allah yardimcin olsun
Surekli ayagyla kendini ayaga dogru ittiriyo bide asagida cok degsk bi agri aci oluyo :)kanala girerken farkli bisi hissettin mi belirti olarak?
mesela ben dondugunu hissettigim icin soruyorum :)
Surekli ayagyla kendini ayaga dogru ittiriyo bide asagida cok degsk bi agri aci oluyo :)
Ciksin artik yaaa sikildim beklemekten sanki senelerdir icimdeymis gbi hissediyorjm artikhimm anladim canim cikmak istiyor sanirim pasa :)
Ciksin artik yaaa sikildim beklemekten sanki senelerdir icimdeymis gbi hissediyorjm artik
Iyi cok sükür allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimogle olmus birtanembir panikle gittk bisi cikmadi allahtan
sagol birtanem ogleymis kafasiyla yapio :)Geçmiş olsun canım baskı yapiyordur kuzucugun
amin tatlim insallah sukurler olsun :)Iyi cok sükür allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim
sagol birtanem ogleymis kafasiyla yapio :)
amin tatlim insallah sukurler olsun :)
Senin bebeğin ne zaman döndü canım benim ki hala ters ayaklarıyla alttan alttan vuruyor kafası kaburgalarımda geziyor maşallah çok hareketli ama hala ters dönmedi
Vişneli turtam seni hatırlıyorum. :) sen de hamile kalamayanlardandin di mi?
Ben hamile kaldıktan sonra girmedim bi daha siteye. Simdi seni hamile görünce şaşırdım. Hayırlı olsun. Allah salih evlat kılsın.
vah yavrum icim cız ediyor oyle bas asagi durduklarında oysa onlar hepimizden rahatevet canim benim sukurler olsun mesaneyei baski oluyormus :)
zaten basi asagida kizimin ayaklar yukarda :)
evet az kaldi rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah
vah yavrum icim cız ediyor oyle bas asagi durduklarında oysa onlar hepimizden rahat
Var canim normal oocanim ya insallah bende 36 37 de dogururum 40 i bekletmez insallah bu arada gogusumden sut akiyor tisortum islaniyor benim sendede varmi o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?