Suyun geldiğinde bebek hareket eder mi

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
585
272
103
Merhaba arkadaşlar.benim doğum yaklaştıkça evham yapmaya başladım çok.bugun hastaneden geliyordum dolmustan indim ve pantolon yasti eve geldi iç çamaşırım çok yaş değil.yuksek ihtimal oturduğum yer ıslaktı.ama genede çok kafam karıştı.suan bebeğim hareketli çok şükür .su gelmiş olsaydı hareketleri devam edermiydi onu merak ediyorum ?

canım belki akıntıdır son haftalarda çok fazla geliyormuş.

Ben yasadım. Suyu az olan bebeklerın hareketlerıde az olur. O yuzden ıkızlerımden birinin suyu azaldıgı için 36. Haftamda doğuma alındım. Sende çok kuruntu yapcagına git acılden girişyaptır bebegın suyuna baktır canım

Bana azaldı dedıgı gun nst sorunlu cıkarsa hemen ameliyata alırım dedi. Nst normaldı gittiğim gün yerıne pazartesi aldı amelıyata

İhmal edeceğin bir konu değil canım. Panikletmek istemem ama içinde şüphe varsa hemen doktora git

İhmal edeceğin bir konu değil canım. Panikletmek istemem ama içinde şüphe varsa hemen doktora git
Haklısın canım önemli bir konu tabiki.bende birden panik yaptım sonra bebek hareketleri çok olunca korkum azaldı ama genede dediğin gibi en iyi gidip gostermek

5 aylikken bütün suyum geldi hic suyum kalmadi kizim 1 ay anne karninda sıfır su ile yasadi yani susuz yasadi bu surecte hareketinde azalmada olmadi cok hareketliydi.. Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin

5 aylikken bütün suyum geldi hic suyum kalmadi kizim 1 ay anne karninda sıfır su ile yasadi yani susuz yasadi bu surecte hareketinde azalmada olmadi cok hareketliydi.. Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin

Sormaya çekiniyorum sağlikla kizinizi kucaginiza aldiniz mi ?

Hayır kızım 1 hafta kuvezde yasadi sonra vefat etti..

Kusura bakmayın sordugum için basınız sağolsun peki size herhangi bir ilac serum vs onermedimi doktorunuz. O su birkere bittiginde bidaha onu yerine getirecek birsey yokmu ? Birde doktorunuz farketmedimi

Kusura bakmayın sordugum için basınız sağolsun peki size herhangi bir ilac serum vs onermedimi doktorunuz. O su birkere bittiginde bidaha onu yerine getirecek birsey yokmu ? Birde doktorunuz farketmedimi
Plesanta yirtildiginda malasef yapilacak hic birnsey kalmiyor sadece enfeskyom kapmayalim diye serumlar antibitotik tedavisi gördüm.. sonra aşırı kanamam basladi sonra 24 haftada dogum oldu.. suyum aniden geldi arada bir hafif kanamalarim oluyordu ama kizim gyet saglikli gozukuyordu..

Başınız sağolsun. Allah sabır versin size ve eşinize

İşte allah yasa derse her türlü yaşıyor amin canım insallahhhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…