Amnion sıvısı gelince hareket eder mi bebek yani amnion sıvısı azalınca veya bitince anlayamadım :)Evet ederdi merak etme :)
canım belki akıntıdır son haftalarda çok fazla geliyormuş.Merhaba arkadaşlar.benim doğum yaklaştıkça evham yapmaya başladım çok.bugun hastaneden geliyordum dolmustan indim ve pantolon yasti eve geldi iç çamaşırım çok yaş değil.yuksek ihtimal oturduğum yer ıslaktı.ama genede çok kafam karıştı.suan bebeğim hareketli çok şükür .su gelmiş olsaydı hareketleri devam edermiydi onu merak ediyorum ?
Ama baya islakti canım şükür bebisin hareketleri normal şuan su olsaydı bu kadar hareket etmezdi sanırım ? Pazartesi randevumcanım belki akıntıdır son haftalarda çok fazla geliyormuş.
Haklısın canım önemli bir konu tabiki.bende birden panik yaptım sonra bebek hareketleri çok olunca korkum azaldı ama genede dediğin gibi en iyi gidip gostermekİhmal edeceğin bir konu değil canım. Panikletmek istemem ama içinde şüphe varsa hemen doktora git
5 aylikken bütün suyum geldi hic suyum kalmadi kizim 1 ay anne karninda sıfır su ile yasadi yani susuz yasadi bu surecte hareketinde azalmada olmadi cok hareketliydi.. Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Hayır kızım 1 hafta kuvezde yasadi sonra vefat etti..Sormaya çekiniyorum sağlikla kizinizi kucaginiza aldiniz mi ?
Hayır kızım 1 hafta kuvezde yasadi sonra vefat etti..
Plesanta yirtildiginda malasef yapilacak hic birnsey kalmiyor sadece enfeskyom kapmayalim diye serumlar antibitotik tedavisi gördüm.. sonra aşırı kanamam basladi sonra 24 haftada dogum oldu.. suyum aniden geldi arada bir hafif kanamalarim oluyordu ama kizim gyet saglikli gozukuyordu..Kusura bakmayın sordugum için basınız sağolsunpeki size herhangi bir ilac serum vs onermedimi doktorunuz. O su birkere bittiginde bidaha onu yerine getirecek birsey yokmu ? Birde doktorunuz farketmedimi
Plesanta yirtildiginda malasef yapilacak hic birnsey kalmiyor sadece enfeskyom kapmayalim diye serumlar antibitotik tedavisi gördüm.. sonra aşırı kanamam basladi sonra 24 haftada dogum oldu.. suyum aniden geldi arada bir hafif kanamalarim oluyordu ama kizim gyet saglikli gozukuyordu..
Allah razi olsun teşekkür ederimBaşınız sağolsun. Allah sabır versin size ve eşinize
İşte allah yasa derse her türlü yaşıyor amin canım insallahhhh :))5 aylikken bütün suyum geldi hic suyum kalmadi kizim 1 ay anne karninda sıfır su ile yasadi yani susuz yasadi bu surecte hareketinde azalmada olmadi cok hareketliydi.. Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?