suyunuzu nereye döküyorsunuz

efsun00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
130
0
26
İstanbul
kızlar elektirik süpürgem bozuldu.yarın eşimle süpürge alamaya gideceğiz.eşim bu sefer aldığımızda su filtreli alalım dedi.astım elerjisi olanlar için sağlıklıymış.benim anlamadığım suyu nereye döküyorsunuz.su filtreli süpürgesi olanlar.benim bunda biraz kafam karıştı.

Son düzenleme:
konuyu yanlış yere açmışım burdan çıktığımı zannetmiştim..

Son düzenleme:

su filtreli olanlar kesinlikle daha sağlıklı ve daha kullanışlı..doğru karar vermişsin
ben genellikle kirli suyu wc ye döküyorum, lavaboyu hemen temizliyceksen oda olabilir..
başka nereye dökülürki?? :))
bu arada viledanın suyunu nereye döküyorsun??

benimki arnica bora her gün açıyorum güzel süpürüyor memnunum suyunu wc ye döküyorum a birde suyunu her açtığında döküp yıkamazsan koku yapıyor .....

Son düzenleme:
eğer süpürgeyi sık kullanıyorsanız sulu süpürge zor olabilir...

su değen tüm aksamının yıkanıp kuruması gerekiyormuş, kokmaması için...

benim tercih etmeme sebebim buydu...

sağlıklı ama hergün onla uğraşamam dedim..

Cnm suyunu lavoboya döküyorum ama süzgeçten geçirip döküyorum yoksa lavobo tıkanır

Klozete döküyorum. Su filtreli iyi parçalarını takması yıkaması kolay. Her süpürmede kapkara oluyor su. Bir de kıl tüy vs bir sürü çekiyor.

içine kırıntıları çekiyor ya o anlamda sordum.küçük kızım masada yemek yerken çok döküyor.elimden toplayabildiğimi topluyorum.geri inceler süpürgenin içine gidiyor.wc dökünce günah olurmu acaba.az öncede kurabiye yedi masadan aşağı ufalandı.nekadar masanın üstüne doğru yemelisin desemde korusamda döküldü.

[e QUOTE=alagur;29431914]eğer süpürgeyi sık kullanıyorsanız sulu süpürge zor olabilir...

su değen tüm aksamının yıkanıp kuruması gerekiyormuş, kokmaması için...

benim tercih etmeme sebebim buydu...

sağlıklı ama hergün onla uğraşamam dedim..[/QUOTE]

günde en az iki kere açıyorum.sabah kullandığım suyu akşama doğruda kullansamda koku yaparmı.akşamda temizler sabaha temiz sulan süpürürdüm.

günde en az iki kere açıyorum.sabah kullandığım suyu akşama doğruda kullansamda koku yaparmı.akşamda temizler sabaha temiz sulan süpürürdüm.

Yapar... Günde iki kere açıyorsanız size pek uygun değil bence.

Bende hemen hemen her gün açarım, bu yüzden sulu sistemi tercih etmedim. %99 dışarı toz vermeyen toz torbalı iyi bir markanın süpürgesini aldım.

Son düzenleme:

işte eşime anlatamıyorum bunu illete su filtreli.evi sanki o süpürecek

ben de sizin gibiyim her gün muhakkak açılıyor da mutfağı iki kere alıyorum.. iki yaşında kızım var malum...

ben üşengecimdir bir de sevmem öyle yok filtre bir tarafta kovası bir tarafta kurusun diye bekleyeyim...

hepa filtreli bir makinem var, -temizlik robotları hariç- tek geçerim...

süpür et, sonra topla dursun...

ayrıca toz kokusu felan da olmuyor...

bu arada lavaboya giden kırıntılar da sonuçta kanalizasyona gidiyor.. klozet yahut lavabo farketmez ki...

4 senedir su filtreli arnika bora kullanıyorum.İlk 2 sene çok memnundum emiş gücü iyiydi.Ama şu son iki senedir hiç memnun değilim halıya tam yapışmıyor.Hortumdan tut diğer parçaları sapına kadar kırıldı ve tekrardan almak zorunda kaldım.Ayrıca parçaları çok pahalı nerdeyse bir süpürge fiyatına denk geldi.Bir de bu süpürgeyi hergün açmıyorum pratik el süpürgem var günlük onla alıyorum öyle olduğu halde memnun değilim.Suyunuda önceleri balkon giderine döküyordum.Son zamanlarda üiendiğimden klozete döküyorum ama içim hiç rahat değil.Zahmetli yıka kurula ben bıktım açıkçası:)
Şimdi toz torbalı süpürgelere bakıyorum, yakında değiştirecem süpürgemi inş.

Bence de en saglıklısı su filtleri olanlar.

Ben de klozete döküyorum suyunu.

Ayrıca bir çok kişi suyunu dök kurumasını bekle demiş de,
bana zor gelmiyor ne var ki bunda?

Dök yıka oh tertemiz :)

Türkiyede mutfak ve banyo giderleri ayrı değil. hepsi ne var ne yok kanalizasyona gidiyor.
tabiki göz göre göre insanın içi rahat etmez ama sonuçta buluşacakları yer malum yani.
ben kullanmadım ama sulu süpürgelerin kullanımının zor olduğunu duymuştum.
her seferinde onu açıp yıkayıp yerine koymak eziyet gibi.

allahım ne hamarat hanımlar var imrendim, günde 2 kere süpürge mi açılır yaw ben rainbow kullanıyorum da hafta da bir, onun haricinde hafta da 1 kere de toz torbalı süpürgeyle süpürüyorum oyyyy çok pisim :26: rainbow un suyunu tuvalete döküyoruz da haklısın kırıntılar falan da gidiyor, çarpılmasak bari hakkaten korktum şimdik :44:

Annemde su filtreli kullanıyor süpürgesini, yani doğal olarak bende Suyunu da klozete döküyor ama su kesinlikle bekletilmez hem kokar, hemde makineye zarar verir. Annem süpürmesinden çok memnun, yıkayıp kurulaması ona da zor gelmiyor

ben de sulu kullanıyorum eski bir süzgecim var onunla pisliği süzüp çöğe atıyorum kalanını yani suyu banyo giderine döküyorum bizim apartmanda tıkanma vs durumları çok oluyor o yüzden dikkat ediyorum durumun varsa philips maraton hepafiltreli al daha sağlıklı ve kullanışlı

bende de rowenta sulu süpürge var bide dikey arzum felix (toz torbasız)var. felixi pratik olduğu için günde 1-2 kere açtığım oluyor bazen. sulu olanı da haftada 1 açıyorum genel ve büyük temizlik için ; ama temizlerken ve kuruturken sıkıntı basıyor . suyunu da wc ye döküyorum başka çare yok gibi.
haa bu arada toz torbasızı öneriyorum ennn rahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…