suyunuzu nereye döküyorsunuz

rainbow kullanıorum bende...
2 tane çocuğum var.. her dakika bişey döküolar yere, ekmek, kırıntı, yiyecek herhangi bişeyin kırıntıları..
insan o suyun içinde ki kırıntıları görünce gönlü el vermio klozete dökmeye haklısın..
benim ufak bi süzgecim var plastik...
klozete dökerken o süzgecin üzerinden döküorum...
kırıntılar, parçalar süzgeçte kalıo...
sonra da o süzgeci çöpe silkeliorum..
içim başka türlü rahat etmez...

sulu süpürgeden şaşmam cok seviyorum.. acıl drumlar ıcın de dık süpürgem var yere bısey dokuldugu zaman vs.. klozete bosaltım yıkıyım ters cevırıyırıyorum koku fılan olmuyo

Ben de Bosch un ultrason sessiz makinası var ve inanılmaz memnunum hem dışarı pis hava vermiyor hemde bi toz topluyor şaşırırsın..
Hergün süpürdüğüm halde hergün içini boşaltmak gerek o kadar tozu nerden topluyor bilmiyorum birinin yanında süpürmeye utanıyor insan .. Emiş gücü de süper, annem de rainbow kullanıyor ben bi ara evlenmeden onu kurup takmaktan bıkmıştım.ama kırıntı konusunda hassas olduğumdan ben rainbow kullanmayı tercih etmiyorum tabî bi makineye de 3 bin lira vermek te hiç aklımdan geçmedi . Kullandığım ürünü tavsiye ederîm işim bitînce pisliği bîle poşete boşaltıp çöpe atıyorum çok pratik

Ben fantom ikoncan modelini kullanıyorum.Hala ilk günkü gibi çekiyor çok memnunum tavsiye ederim.
Toz torbası ve sulu değil kova gibi birşeyi var orada toplanıyor kapağını açıp birikenleri bir torbaya döküp filtresinide su altında yıkayarak temziliğini yapabiliyorsun.Ama her açtığında temzilemeye ihtiyaç olmuyor haftada bir temizesen yeterli.Emiş gücü çok iyi ama sesi biraz fazla
ürünün fotosu bu

Son düzenleme:
Su filtreli bence hiç kullanışlı değil.Bende arnica kullanıyorum. Gün içine alıyım bi mutfağı süpürüp yerine koyayım diyemiyosun. Mutlaka içindeki suyu klozete süzüp topak topak pisliği çöpe döküp parçalarını tek tek söküp iyice yıkaman gerekiyor. Bir de ne kadar yıkasan yıka içindeki deliklere yündü tüydü kaçıyor istediğin gibi temizleyemiyosun ona da sinir oluyorum. 1 gün temizleme 2. gün lağım gibi kokuyor. Eşime söyledim yeni süpürge alıcaz. Bir de çoluk çocuğa karışınca bu zımbırtıyla hiç uğraşamam. Bence iyi düşün her süpürme sonrası suyuydu pisliğiydi yıkamasıydı kurulamasıydı uğraşabileceksen al...

benim de toza alerjim var bende evlenirken su filtreli süpürge almayı düşünüyor-dum ama sonra kaç kişi önermedi kesinlikle alma dediler çünkü uğraşması zor oluyormuş her süpürmeden sonra suyu boşaltım temizlemen gerekiyormuş filtreyi yoksa koku yapıyormuş ee zor olur öyle tabii ki
ama sen alıcaksan nereye dökeceğine gelirsek küvete dökebilirsin,wc ye dökersin yani

benim süpürgemde sulu sırf suyunu dökmek yüzünden aldığıma bin pişman oldum kesinlikle hanımlar kanalizasyona gidiyor diye asla aynı yere dökülmez
onların açıklanmış bi karışma durumları var yani ilk etapta tuvalet ile ekmek kırıntılarının birarada aynı giderden gitmesi günah kanalizasyonda karışınca sorun olmuyor
bi sohbette hoca anlatmıştı bende bahçe katındayım sürekli dışarı çıkıp döküyorum tesettürlüyüm her çıkmam gerektiğinde tam tekmil giyinmek zorunda kalıyorum bide ooooyyyyy

hiç ekmek kırıntısı olayını düşünmemiştim.:26: biz direk tuvalete boşaltıyoruz.

Bende süzgeçten geçiriyorum tuvalete dökülmemeli bencede
Bu arada günlük kullanım için sulu süpürgeleri kesinlikle önermiyorum
gerçekten zahmetli oluyor kullanışlı değil ama hijyen bakımından evet güzel
toz çekiyor sağlıklı diye biliyorum bence sulu süpürge alacaksanız günlük kullanım için
mutfağa küçük bir süpürge alın derim ben öle yaptım... hergün süpürgeyi temizlemek zahmetli
Ben Libelle Sulu Sistem Temizlik Robotu kullanıyorum 1.800 tl almıştık değmez o paraya
çok ama çok pişmanım

aldığıma bin pişmanım bin yıkayıp kurulasanız bile içinde her daim pis bi koku oluyor ve bunuda dışarıya veriyor ve istediğiniz her an makine açmanız çok zor oluyor sürekli yıka boşalt doldur bende arkadaş tavsiyesiyle aldım ama dediğim gibi bin pişmanım ,ha illede alacaksanız voltu yüksek olanlardan alım derim yani çekim gücü kuvvetli olsun....bende inş en kısa sürede kurtulurum süpürgemden
suyunu klozete boşaltıyorum ben ama ekmek yemek kırıntıları felan huylandırdı hiç aklıma gelmemişti benimde puffff

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de Fakirin sulu hepafiltreli olandan almıştık. Süpürdükten sonra suyunu Wc ye süzüp kalan tortuyu gazeteye döküp çöpe atıyorum ben.

dediğim gibi, minicik bir elek alın, suyu onun üzerinden dökün... onuda çöpe boşaltınırsınız...
gerçekten elekteki kırıntıları gördükten sonra insan bir daha klozete dökmek istemez..

Biz de Fakirin sulu hepafiltreli olandan almıştık. Süpürdükten sonra suyunu Wc ye süzüp kalan tortuyu gazeteye döküp çöpe atıyorum ben.

fakirden memnun musun cnm..
ya ben fakirden bir süpürge aldım... su filtreli falan değildi, her hafta bir parçası elimde kaldı..
yok böle bişey...
10. gününde sapı bozuldu, garintiye girmio dediler, daha 10 gün oldu dedim, hemen bozuldu dedim biraz sert çıktım, değiştirdiler sapını...
2. ayında hani düğmesine basıosunda fişi kendini geri çekio ya, orası bozuldu.. düğmeye basmadan evi süpürürken kendi kendine fiş kısalıo..
az bi zaman geçtikten sonra hortumu çıktı..
biraz sert bir şekilde süpürsen çıkıyor.. bir de orasıyla uğraşıorum....emiş gücü azaldı...
bir daha fakirin süpürgesini almamaya tövbe ettim.. daha yılını doldurmadan hurdaya çıktı...

Bende de arnica bora var. Temizliği biraz zor. Suyunu süzerek döküyorum wc ye. Güzelce yıkayıp yerine koyuyorum. Bazen tembelliğimden dökemiyorum, 2-3 gün geçerse koku yapıyor. Ama benim halılarım shaggy ve o temizliği görünce süpürgeyi temizlemeye üşenemiyorum. Evimde 4-5 gün hiç toz olmuyor. Bazen bir haftayı geçiyor toz almadığım.

Bence cok gicik su filtreli makine. Evlenirsem asla almicam. Su an bekar evimde kullaniyorum. Suyu dokmek yeniden su koymak falan hep eziyet geliyor (((( tuvalete dokuyorum

İlk zamanlar memnundum süpürüşünden. 3 yıl oldu alalı. Sık sık filtresini değiştirmek gerekiyor. Filtre eskiyince çekiş gücü azalıyor.

bende geçen sene aldım 2400 liraya şu ihlasın temizlik robotlarından. memnunum ama benim gibi üşengeç hatun için zormuş ben evi süpürdüğümde suyunu süzdürüp klozete döküyorum kalan yumak gibi pisliğide elimle alıp poşete döküyorum. malüm klozet tıkanabilir. bendede küçük çocuk var o ekmek krıntıları bendede çok oluyor. geçen benimde aklıma geldi acaba günah oluyormu diye? ama apartmanda oturuyorum bahçeli bir evim yok. nasıl dışarı çıkıp atabilirimki:26:

ilahi hanımlar. hergün makyaj yapıp kokoş gezmeye üşenmiyosunuz ama (takılıyorum sadece)

Bu tür sulu ya da toz torbasız modellerin zamanla filtrelerinin değişmesi gerekiyor. Yıkanabilir filtre bile olsa zamanla çekiş gücü yine azalır. Alırken aa ne güzel toz torbası yok diyorsunuz ama senede bir kere silindir ve hepa filtrelerine ucuz bir süpürge parası bayılıyorsunuz... Markasına göre de değişiyor.

ben memnunum su haznesinden ...süpürdükten sonra biriken hofları elimle alıp suyu tuvalete döküyorum ,
kabı sudan geçirip balkonda veya odada kapağı açık bir şekilde havalandırıyorum koku felan olmuyor bu sayede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…