Bende önceden sulu süpürge vardı ve ne zaman avi süpürmeye kalksam içimden "yinemi yaa" derdim. Arkadaş altı üstü küççücük biyeri süpürüyorsun. Yok su doldur yok sonra temizle. Ekmek kırığı olayı zaten... Bir kere klozette yüzen patlamış mısır görünce tüylerim diken diken oldu. Bazı hanımlar elekle süz sonra dök falan diyor ama o pislikle yani aklınıza gelebilecek süpürgenin çektiği her tür pislikle haşır neşir olurken içiniz hiç kalkmıyor mu? Nasıl bir elek olursa olsun ekmek kırığı bu yani nasıl düşmesin klozete?
Eğer derdiniz süpürgenin dışarı toz vermesiyse hepa filtreli torbasız susuz bir makine alın. Bir de filtreyi değiştirmek gerek diyenler olmuş. Benim şuanki makinemde üst tarafında çevirmeli bi düğme var. Çeviriyorsun ve kendini temizliyor. İçindeki motor filtresini de senede 2 defa suyun altına tutup kurutup yerine takıyorsun hepsi bu yani. Fiyatı da uygun yani 225 civarı bir fiyatı vardı.
Hangi marka ve model? peki toz haznesini boşaltırken zor olmuyor mu? etrafa tozlar uçuşur falan...
Benimde süpürgem sulu, kim icat ettiyse saçmalamış, çok zahmetli bence..
İçinde ki pisliği elime poşet geçirip topluyorum, suyunu da tuvalete döküyorum..en kısa sürede değiştireceğim..
Bir kere suyunu içinde unutmuşum, o kokuyu tarif bile etmek istemiyorum..:120:
Bende önceden sulu süpürge vardı ve ne zaman avi süpürmeye kalksam içimden "yinemi yaa" derdim. Arkadaş altı üstü küççücük biyeri süpürüyorsun. Yok su doldur yok sonra temizle. Ekmek kırığı olayı zaten... Bir kere klozette yüzen patlamış mısır görünce tüylerim diken diken oldu. Bazı hanımlar elekle süz sonra dök falan diyor ama o pislikle yani aklınıza gelebilecek süpürgenin çektiği her tür pislikle haşır neşir olurken içiniz hiç kalkmıyor mu? Nasıl bir elek olursa olsun ekmek kırığı bu yani nasıl düşmesin klozete?
Eğer derdiniz süpürgenin dışarı toz vermesiyse hepa filtreli torbasız susuz bir makine alın. Bir de filtreyi değiştirmek gerek diyenler olmuş. Benim şuanki makinemde üst tarafında çevirmeli bi düğme var. Çeviriyorsun ve kendini temizliyor. İçindeki motor filtresini de senede 2 defa suyun altına tutup kurutup yerine takıyorsun hepsi bu yani. Fiyatı da uygun yani 225 civarı bir fiyatı vardı.
Goldmaster markası, fotoğrafı da bu:
Eki Görüntüle 663187
Öncelikle süpürgenin toz haznesi diğerlerine göre çok çok büyük. Ayda bir değiştiriyorumBoşaltırken de bildiğiniz market poşetine koyuyorum. Şöyle güzel birşeyi de var, kapağı altta. Kenardaki minik klipsleri çekince ne kadar toz varsa poşetin içine boşalıyor. Tozla mozla haşır neşir olmuyorum yani. İçinde bazen saç kalıyor onun içinde biraz sallamanız yeterli oluyor, yoksa peçeteyle alıveriyorum.
Şimdi eski süpürgemin kokusunu hatırladım. Lağım o kadar berbat kokamaz.
kızlar elektirik süpürgem bozuldu.yarın eşimle süpürge alamaya gideceğiz.eşim bu sefer aldığımızda su filtreli alalım dedi.astım elerjisi olanlar için sağlıklıymış.benim anlamadığım suyu nereye döküyorsunuz.su filtreli süpürgesi olanlar.benim bunda biraz kafam karıştı.
hani şu reklamlarda ki gold masterdan bu tpz torbasız süpürge memnun musun bundan sen
bu arada bizim şuan evde kullandığımız normal süpürge vestel aman kimseler almasın uzak dursun su filtrelilierini bilmiyorum ama toz torbalı modeli bizimki aman YARABBİM bütün toz dışarıda makinanın süpürürken yanından geçemiyorsun zatgen alerjim var yani bütün tozu yutuyorum ya nefret ettim bu vestel markasından
Fiyatı nedir sevgi? Aynen öyle facia bişey, birde uzun pratik el süpürgem var allahtan, acil bişey olunca idare ediyorum onunla
Valla suludan sonra dünya varmış dedim. Artık evi temizlemeye üşenmiyorumEmiş gücü çok iyi. Birde halı dövme aparatı var, ilk altığımız gün bi tane büyük halıyı o aparatla süpüreyim dedim. Kovanın 4 te biri doldu Meğer önceki süpürge hiç temizlemiyormuş.
Evlenmeden önce de annemde ihlasın torbalısı var. Tozu alttan alıyor üstten çıkarıyor. Evin tozunu önce almışsan bir daha toz alıyorsun. Zaten faranjitim var, ne zaman evi süpürsem öksürük krizim tutardı.
450 civarı. Ama daha ucuz ve daha pahalı olarak bulabilirsiniz. Birde kırmızı ve grisi var. Aralarında watt farkı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kırmzıdan alın siz.
Goldmaster markası, fotoğrafı da bu:
Eki Görüntüle 663187
Öncelikle süpürgenin toz haznesi diğerlerine göre çok çok büyük. Ayda bir değiştiriyorumBoşaltırken de bildiğiniz market poşetine koyuyorum. Şöyle güzel birşeyi de var, kapağı altta. Kenardaki minik klipsleri çekince ne kadar toz varsa poşetin içine boşalıyor. Tozla mozla haşır neşir olmuyorum yani. İçinde bazen saç kalıyor onun içinde biraz sallamanız yeterli oluyor, yoksa peçeteyle alıveriyorum.
aynen işte torbalı bu vestel süpürgeyle resmen kaşıntı ve öksürük krizim tutuyor nefes alamıyorum alerjim var dediğin gibi alttan alıyor üstten tozu çıkarıyor
senin süpürgenin fiyatı mı 450 tl anaam ne pahalı kız baya kaliteli bişi sanırımmarkası gold master mı?
Videosunu izledim, hakikaten temizliği kolay görünüyor. Piyasaya yeni giren bir ürün sanırım, bu marka uydu alıcısı falan üretiyordu. Bu aralar tv de reklamları dönüyor.
Goldmaster 2200 Watt Elektrikli Süpürge GVC-7503 - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
HB de ucuzmuş fiyatı 269,90 TL, bende de toz torbasız vardı beko nun en eski modellerden toz haznesini boşaltmak filtresini temizlemek zordu. Şimdi toz torbalı aldım, almadan önce göreydim iyiydi neyse artık. Süpürge ihtiyacı olan arkadaşlar bu ürünü bir incelesin...
450 demişim ama nerden uydurdum bilmiyorum250 civarı inanın tam fiyat hatırlamıyorum. Phillips olanlar 500 küsür (ki emiş gücü yarısı bile değil)
Daha ucuza bulursun biz 250 civarı aldık yani tam bir fiyat veremiyorum. Bazı sitelerde 224 e satıyorlar mesela. Bende bunu alırken kimseye danışamadım, haydi rastgele dedim aldım. Şansıma iyi çıktı. Benim elektronik eşyalarda pek şansım yoktur ama bu iyi denk geldi. Şimdi annem alacak aynısından.
heralde 2 yazaacağına 4 yazdın dalgınlıkla olur öyle arada insanız hepimiz
250 civarı demek bunu aklımın bir köşesine yazdım ileride eevlenirken bundan alabilirim bende umarım unutmam ya:)
Valla suludan sonra dünya varmış dedim. Artık evi temizlemeye üşenmiyorumEmiş gücü çok iyi. Birde halı dövme aparatı var, ilk altığımız gün bi tane büyük halıyı o aparatla süpüreyim dedim. Kovanın 4 te biri doldu Meğer önceki süpürge hiç temizlemiyormuş.
Evlenmeden önce de annemde ihlasın torbalısı var. Tozu alttan alıyor üstten çıkarıyor. Evin tozunu önce almışsan bir daha toz alıyorsun. Zaten faranjitim var, ne zaman evi süpürsem öksürük krizim tutardı.
.
Eki Görüntüle 663923
bende sulu süpürgeden çektiğim için şimdi pratik süpürge almak istiyorum ve bunu düşünüyorum 1600 watt sizce nasıl hanımlar
arnica marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?