sevgilim demek istediniz herhalde?
Kardeşini rahat bırakBilgisayardan anlayan bayanlar yardımcı olur musunuz bana ?
kardeşimin bilmediğim bir swarm hesabı olduğunu düşünüyorum, telefonuna bakarken denk gelmiştim girildi diye. kendi adıyla arattım çıkmıyor kendisine de sormak istemiyorum hesap sorar gibi anlar ama napıyor ne ediyor kontrol etmek istiyorum. Çünkü kullanıcı adını söylemedi.
Öğrenmenin bir yolu var mı bu arada başka bir şehirde şu an, telefonunu karıştıramam.
Kısaca kullanıcı adını bilmiyorum. gizli programlarla vs nasıl öğrenebilir miyim bir şekilde?
Anne babayı geçtik bide abla çıktı başımıza.neden kardeşinin nere giddip naptığını merak ediyosun amaç ne? Soru soruyosan açiklamada yapmalısin.kardeşini kıskanıyomusun biraz acabaBilgisayardan anlayan bayanlar yardımcı olur musunuz bana ?
kardeşimin bilmediğim bir swarm hesabı olduğunu düşünüyorum, telefonuna bakarken denk gelmiştim girildi diye. kendi adıyla arattım çıkmıyor kendisine de sormak istemiyorum hesap sorar gibi anlar ama napıyor ne ediyor kontrol etmek istiyorum. Çünkü kullanıcı adını söylemedi.
Öğrenmenin bir yolu var mı bu arada başka bir şehirde şu an, telefonunu karıştıramam.
Kısaca kullanıcı adını bilmiyorum. gizli programlarla vs nasıl öğrenebilir miyim bir şekilde?
LÜTFEN yapma vs. diyecek olanlar değil bu konuda yardımcı olabilecekler yazsın.
O zaman kalkıp peşinden gidicekk ev tutucak sahip çıkıcak.Bazen kardesler tehlikeli yollarda olabiliyor. Belki bu yüzden istiyordur. Yol yakından çevirmek kolaydır.
Ince detayı bilmeden , konu sahibi e kızmayın derim.
Benim bilgim yok.
Ailemizdeki hiç bir bireyin sahibi değiliz. Şehir dışında okuyacak olgunlukta ise ne yapacağını da bilir. Size hesap verme zorunluluğu yok. Eğer sizin o hesabı bilmenizi isteseydi zaten söylerdi.
Bir de korsan programlar arıyorsunuz burada. Neden ? Sadece yer bildirimi yapılabilen swarm uygulaması için.
Başka işiniz mi yok
Anne babayı geçtik bide abla çıktı başımıza.neden kardeşinin nere giddip naptığını merak ediyosun amaç ne? Soru soruyosan açiklamada yapmalısin.kardeşini kıskanıyomusun biraz acaba
O zaman kalkıp peşinden gidicekk ev tutucak sahip çıkıcak.
O zaman kalkıp peşinden gidicekk ev tutucak sahip çıkıcak.
Anne baba varmı.al sordum.yarım yamalak yazınca olmuyo işte. Detaylı anlatırsan bazı şeyleri insanlar yardım eder sonuna kadar.yoksa kimse özel hayata müdaheleyi desteklemez.kardeşin geldiği zaman yaz. Bi programla tüm telini takip edebilirsin.ama bu yjnede ćozum değil. Oturup konuşmak en iyisi.evet ben düşünemedim bunu. Ben çalışıyorum o okuyor ev tutup peşinden gidebilecek durumda mıyım sizce?
evet ben düşünemedim bunu. Ben çalışıyorum o okuyor ev tutup peşinden gidebilecek durumda mıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?