Swarm?

Aynen oyle bazi sahislar o kadar didikliyo ve kesin ve net konusup sert yorumlar yapiyor ki insan pisman oluyo
Canim ben şimdi söyle düsündüm swarm kac sene once kullaniyordum da hatirladigim kadariyla diyim o swarm hesabini telefon numarasi uzerinden actiysa yada face de olabilir,sen yeni bi hesap actiginda sana arkadas onerisi olarak o bulmak istedigin kisi karsina cikabiliyo face de arkadasliginizdan veya rehberde olmasindan pek anlatamadim sanki ama umarim anlamissindir

Bu kadar takip etmeyi düşünmenize sebep olan bir hata mı yaptı acaba kardeşiniz ?

Belki kötü yoldadır , hatalarını görmek istiyordur engel olmak istiyordur gibi yorumlar yapıyorsunuz arkadaşlar evet anlıyorum ama bir insanı hele ki kardesinizse dışarıdan izleyerek kontrol altına alamazsınız.
Bu öncelikle " Kardeşlik " fıtratında yok.
Gercekten sorunlu bir hayatı varsa bir abla olarak neden sizinle bunu paylaşmıyor ona odaklanılmali.
Eğer bir abla iseniz bu bağı oluşturmak size düşer..
Benimde 19 yaşında kız kardeşim var ve eğer kız kardesimden şüphelenecek duruma gelsem inanın kendisi ile bunu paylaşır aklımda ki tüm soruları kendisinin cevaplamasini beklerim...

Karşımızda ki insanların kişisel haklarına zarar vermemeye özen gösterelim.

kendi telefonumdan swarma girdim, face, rehberdekileri bul yaptım çıkmadı canım

hangi program ki, burdan yazılamıyorsa özelden yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…