sweetgirl00 Burun Estetiği Ameliyatı

bide görebilseydik bende düşünüyorum arkadaşlar ya çok küçükken burnum kırılmıştı ameliyat oldum 18 yalımda ama burun üst tarafı çmktü..Şimdi yaş 28 estetik istiyorum ama yine şekli bozulur die korkuyorum açıkçası:18:

8 Günlük haline muhteşem diyorsan 8 ay sonraki haline baktığında demek ki neler diyeceksin tatlım :) Çok başarılı bir ameliyat olmuş belli ki ama şu anki hali burnunun son hali değil ilk 6 ay hatta eğer mümkünse 1 sene kesinlikle gözlük takma, çünkü burun kemerinde çökme yapıyor, burnunu çocuklardan, evcil hayvanlardan ve sakar insanlardan sakın, alçılar çıktığına göre 1 hafta sonra burun kökkünden ucuna doğru nazikçe masaj yap ki kemik zarındaki şişlikde dağılsın, masaj yapmazsan burnunun kalınlaşma ihtimali var, bunun dışında ekleme talebi gönderdim :) geçmiş olsun, güle güle kullan...

canim cok tesekkur ederim :)
seni arkadas olarak ekledim,burnumu bakabilirsin,yorumlarini bekliyorum,ne dusunuyorsun ?

canim cok tesekkur ederim :)
seni arkadas olarak ekledim,burnumu bakabilirsin,yorumlarini bekliyorum,ne dusunuyorsun ?

harikaaaaaa :) Bir burun ancak bu kadar doğal yapılabilir, sende şanslılardansın kimse estetik olduğunu anlamayacak :) nazar değmesin :))) bayıldım...

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.bende resimleri merak ettim benide eklermisin mümkünse..

canım çok geçmiş olsun. eski burnuna göre inanılmaz değişim olmuş :) şişleri inince daha da güzelleşecek inşallah. güle güle kullan yeni burnuşunu

arkadaslar bu onepte unal hocaya ve zuhtu hocaya amelıyat olanlar ben ıkısınıde tanıyorum ulac fırmasındayken onlara cok calısmıstım ıyı olduklarınıda bılıyorumda benım sorcagım seyler sunlar:
unal hoca genelde locak anestesı yapar amelıyatları hep bende olmak ıstıyorumda local anestesı olanlar varmı aranızda varsa ılk nası baslıyo ben amelıyattan korkmuyorumda ıgne fobım var hanı suratına ıgre vuruyolar falan nasıl anestesı yapıyolar nasıl hıssedıyosunuz birde bana 2009 yılında konsumustum aslında 3 bın 700 lıra fıyat vermıstı 2010 ve 2011 de olan ve olcaklara ne kadar fıyatlar soledıler yada yaptırdınız bana acık bı sekılde cevap verısenız sevınırım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kizalr size bi sorum olacak
benim saclarim cok uzun ve saclarimi basimi eyerek yikiyorum.
basimi ne zaman eyebilirim?

ben de merak ettim,ama göremedim.Bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum ya memnun kalmazsam, dönüşü yok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…