Bebek İkinci El Swing atom karınca araba + sallanan köpek

oz80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
245
33
Satılık bir ürün yoktur.

Son düzenleme:
Siz ne kadar butce ayirabilirsiniz peki plasma araba icin? Sifir fiyati 180den asagi degil

merhaba atom karınca son fiyat ne olur elden alabilirim bütçeme uyarsa tabi :)

Elden verme sansim yok ne yazik ki...

fiyat sonmuş ama yenede almaya karar vermiştik ben alışverişlerimde elden almayı tercih ediyorum bakıp görüp almak için bir çok ürün aldım bu siteden hemde satıcının ayağına kadar giderek sizin için bir sıkıntı olmicaktı ben gelip alıcaktım zaten neyse vazgeçmiş bulunuyorum...

Siz bilirsiniz.. herkesin prensibi ayridir.. ayrica bircok satis sitesi var ve hepsi de resim gorulerek satin alinir.. elden gidip aldiktan sonra magazaya da gidip alinir.. dedigim gibi siz bilirsiniz umarim dilediginiz sekil alisveris yapabilirsiniz.. hoscakalin....

Benim icin de bir sıkıntı olmayacakti merak etmeyin kargocuyu cagirip gonderecektim.. ama sizin yontem daha ne kadar tutar bilemiyorum atiyorum sehir disindan bir urun begendiginizde yine gidiyor musunuz urunu gormeye gercekten cok komiksiniz :KK66:)

Valla bayanlar saticinin mantigi bana da çok komik geldi kadincagiz ne güzel kargoyla uğraşma beğendim begenmedimle uğraşma geleyim göreyim begenirsem alayim diyo neyinden cekiniyosun ki ? Sanirim sattigin ürüne guvenmiyosun:KK48: kargoyla kakmayi mi dusunuyosun birine acaba ?

X