Syleyemediiniz, bir kede gzyalarnzla anlattnz zamanlar oluyor mu?

benim sölenmemiş ne dertlerim:1no2::a015:
ne üzüntülerim
ne canımın acıyışı ne sevgi sözcüklerim
ne haytaan beklentilerim vardı ahh aahh deşme yaramamafoldumben

şuan ewde yanlız olmayı çok isterdim...
ağlamak bağırmak hatta çırpınmak...
annecim yanımda,o üzülür diye hep gülüyorum,hiçbişi belli etmemeye çalışıyorum.
yanımda kedim yatıo,onun yerinde olmayı istiyorum nedense....

ahhh ahhh aglayabilsemde rahatlasam keske ama nerdeee göz yaşarım akmak istemio içime içime kaçıo sanki gözlerimden düşüpte yok olacaklarını bildikleri için içeri içeri saklanıolarr içime akıolar hepp içimi engin bi sel aldı gitti çoktan birazda dışa aksalarda bende rahatkasam

kızlar cok kotuyum ya.birden herseyım ters gtmeye basladı ailede bı suru sorunlar arkadaslarla sorunlar sevgılımle sorunlar ..hıc bı ısım duzgun gıtmıyo nıye boyle ya bugun oyle cok bunaldımkı yarm saattir aglıyorum. hepsı duzelcek bı sekılde bılıyorum ama hersey oyle ustuste geldı kı patladım sonunda.bende ınsanım.suanda sokakta olanları ac cocukları hasta ınsanları dusunnce bencıllık ettıgımı dusunuyorum ac dılım acıkta dılım bıde bu yuzden snırlenıyorum of nası bi insanım ben ya kendımı herseyde yetersız gormeye basladım herseyı yanlıs yapıorum gıbı gelıyo delırcem ya senağlama

bende içimde o kadar çok şey biriktiriyorumki,birgün hasta olmaktan korkuyorum..bazen dargın olduğum kişiyle konuşmak istiyorum ama olmuyo..ondan adım bekliyorum çünkü o çok hatalıydı ve inanırmısınız ?onu rüyamda çok görüyorum hep konuşuyor halde eskisi gibi bilmiyorum arkadaşlar ne yapayım ben yanlış anlamayın bu kişi çok iyi bir arkadaşımdı komşumdu..hep karşılaşıyoruz çok samimi iken şimdi yabancı gibi yanyana geçmek beni üzüyo ne yapayım bilmiyorumm
bana fikir verinn ne olurr.

canm ne diyeyim fazla düşünme derim..herşeyi zamana bırak derim konuşacaksanız da konuşursunuz onu hala düşünüyosan demekki hala seviyosun arkadaşını, geçirdiğiniz güzel günler dargınlığının önüne geçmiş demekki! onunla konuşursan sanmaki küçük düşersin sen kendini yüceltmiş olursun ALLAH katında, hatalar insanlar için bizim için,yanlış dönmek güzel şey biz kimiz ki ALLAH bile kullarını affederken bizmi affetmiycez,emiynim konuşursan korktuğun gibi olmaz oda sevinir birbirini çok seven insanlar çok darılır sevdiğine ama çabuk affeder yeterki bir adım at.kimin hatalı olduğu önemli değill.bu yazdığın hikaye tanıdık geldi bana ama neyse doğrusu kim olduğunu da merak etmiyor değilim..neyse ALLAH gönlüne göre versinn.:uhm:

çok yazık.bende böyleyim.hiç kimseye anlatamam.kendi kendime ağlayp dururum.bazen anneme bazen hiç tanımadığım birine açarım derdimi.ama şuan açabileceim kimse yok.kalabalık yalnızlık işte.

arkadaşım sanki beni anlatmış bende aynene böyleyim.bazen eşime bile ifade edemem kendimi.kendi kendime ağlar kendi kendime anlatırım bazen

özellıkle son 3 haftadır korkunç derecede ağlama krizlerine giriyorum.ne zaman nerede oldugum önemli değil bazen böğüre böğüre bazen sessızce aglıyorum.gözyaşlarımı artık ıcımden akıtmak istiyorum.
hatta bazen hıcbır sıkıntım yokken tv ızlerken saçma sapan bır sahnede oturup hüngür hüngür saatlerce ağlıyorum.çok kötüyüm ya ben bu aralar.

şuan benim olduğum gibi sanırım son 2 aydır böyleyim...ışyerimdeyim ve kendimi kocaman bi boşlukta gibi hissediyorum bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden (yapamıyorum ne yazikki) ..Zevk alamıyorum artık yaptığım hiç bişeyden anlamsız gelmeye basladı herşey severken ayrılmak cok zor bişeymiş bunu anladım..onu cok özlüyorum ama sadece susarak özlüyorum içimdeki bu acı nasıl gecer bilmiyorum.

Uzaklardasın şimdi, dünya kadar
Duymadım ki sesini, ömür kadar
Belki görmem yüzünü, ölene kadar

Eğer bir gün görmezsem
Seni yeniden şu hayatta x2

Bilmeni isterdim bir şeyi
Söylemek isterdim bir şeyi

Seni ne çok sevdiğimi
Seni nasıl sevdiğimi

bu şarkıda bana gelsin...senağlama

bende çok ça ağlarım diziye romana herşye ama gizlice

bende oluyorum öyle. kendime acıyorum resmen. gözlerim şişiyor ağlamaktan. ama benm kimseye anlatama mak değil. sadece çözüm üretemiyorum çaresiz hissediyorum kendimi. bu kadar mı diyorurum ve gözyaşları

çok oluyor öyle zamanlar.....anlatmaya kalksanız karşınızdaki kişi çok önemli.derdimi, ağlamalarımı dinleyip aa bu da ne zayıfmış ne duygusalmış ya da içten içe kıskanıyorsa ohh canıma değsin diye içinden geçirecek bir tipse ne faydası olur ki?ben şahsen çok önemli sorunlarımı çözüm için kimseye anlatmam.kendim zaten mantıklı bir çözüm bulurum.ama bazen öyle durumlar oluyor ki çözüm için anlatmıyosunuz.sadece bi çift gözün size bakıp, sizi anlamaya çalıştığını ve anladığını görmek istiyorsunuz.herkes güçlü taklidi yapıyor ben de dahil.o yüzden hep yalnız oluyoruz ağlarken.en azından ben öyle bi çift göz olmadığı için hep yalnız ağlarım.

eskiden çok ağlardım. saçma sapan şeylere dertlenirdim.
ne zaman başıma gerçekten büyük dertler geldi işte o zaman anladım yanlışımı...
şimdi ağlamam, üzülmem için gerçekten büyük bir şey olması gerekiyor. Allah kimse ağlatacak dert vermesin..

bende de çok oluyo hiçbirşey yokken aklıma yaşadığım herşey geliyo ağlamaya başlıyorum bazen de ağlayamıyorum nefesim daralıyo kalbim sıkışıyo dışarı çıkıp hava almazsam yada ağlamazsm sanki ölecek gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…