Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

evet gözlerim koyu yeşil :) bende bi sarı tutkunuyum yakında dönebilirim sarıya çok istiyorum aslındaa

evet gözlerim koyu yeşil :) bende bi sarı tutkunuyum yakında dönebilirim sarıya çok istiyorum aslındaa

daha parlak görünüyoo benmde koyu yeşilde ben ela diyorum ne olucagı belli olmuyo çünkü ya açık tenlilere gidiyo işte sarıı ama bakırdaa hoşş koyu renkleri hiç sevmiyorum bennn...

tam zeytin yeşili aslında gözlerim , bencee bizim gibi beyazlara bakır , karamel , sarı tonları yakışıyorr koyu saçları bende sevmiyorum

merhaba canım saç rengin süper olmuş.
benim saçım orjinali sarı ama bi ara sıkıntıdan çikolata kahve yapmıştım bikaç ay sonra sıkıldım boyamadım
alttan sarılar çıktıkça bu koyu renkten nasl kurtulsam diye köpük boyayı denemek için küllü sarı aldım ama hiç bi değişiklik olmadı
bayramda kozmetikçiden boya bakarken farkettim syoss markayı
bu renk alsam aradaki fark kapanırmı acaba diye düşündüm
biraz fark kapandı ama aklıma 9 oksidan kullanmak gelmedi
bunu öğrendiğim iyi oldu bi dahaki ay 9 oksidan kullanır önce uçları sonra dipleri boyarım
inşallah renk farkı kapanır sana dua ederim

önce dipleri boyamalısın tatlım dedğin gibi inşallah kapanır resimde koy sonra bakalım :)

bikaç boyada ancak oturur canım iki rengi karıştırarak tekrar boya küllüyü biraz daha çok koy

teşekkür ederim canım cevapladığın için :) ama ben bi senedir bu şekilde deniyorum ama bi türlü atamadım o kızılımsı turunculuğu araya arada bi ton koyusunu kullandım açığını kullandım ayada ama tutmadı bi türlü renk

canım saçların harika olmuş
ben de bu renklere boyatmak istiyordum saçımı, kendin boyamışsın walla harika.
benim şuan saçlarım koyu kızıl, dipten kumral saçlarım da uzadı bayaa..
kuaföre gitmeye korkuyorum saçımı yakarsa diye, senin bana bu konuda bir tavsiyen olur mu, saçımı nasıl seninki gibi yapabilirim acaba:26:

koyu kızılsa biraz akmasını bekle rengi solsun ve soldurmak için bi arkadaşım beyaz saç boyası ile boyamıştı baya faydasını gördü sonra 9 umara oksidan ile bu rengi kullanabilirsin diye düşünüyorum .

arkadaşın saçını beyaza mı boyadı
kızıl üstü beyaz nası bir renk oldu ki
cidden çok şaşırdım ben de şu bitkisel saç açıcılardan mı kullansam diyordum
ama bu da bir yolsaa... yine de o arkdaşının kızıldan sonra saçları nasıl döndü merak ediyorum.
benim saçımdaki boya olmadığından akmıyor, kınaydı.. bilmyiorum ki nasıl döncem..

koyu renk boyalı saçını ( mavi siyah ) 2 kez beyaz boyayla boyadı ve karamele yakın renge kadar açtı arkadaşım saçını bence buda bi saç açma yöntemi kızlarrr denemekte fayda var :))

arkadaşım saçın harikaa!!tebrikler!!bende saçlarımı boyatıcam,saçım tamamen doğal rengim,orta-koyu kestane arası.bu rengi yaptırırken kuaföre nasıl tarif etmem gerek,ben senin rengine hayran kaldım,birazdaha küllüsü dahada güzel olur bana gibi.bu renk uygulanırken ,doğal saça açıcı kullanılıyormu?benim saçlarım açıcı ile mahvoluyor çünkü..

öncelikle teşkkürler ,altın karamel diyebilirsin kuaföre tatlım küllülüğünü istedğin oranda söylersin , zeminin koyuysa açıcı şart benim zeminim bu tonlara yakındı zaten oyüzden sirek tuttu saçıma

Harika olmus gercekten... Saclarin da masallah cok güzel...
Beyaz tenli oldugun icin cok dogal durmus sende.
Ben de bir süre dogal saclarimi kullanacagim. Boyamak istedigim zaman sari ya da bu tip bir renk düsünüyorum, hic hayatimda kullanmadim ama yakisacagini düsünüyorum. Cok sagol paylastigin icin fikir oldu bana da...

yaa çok begendm ve bende istyrm... ama zemin rengim açık değil turuncu yansımalı saç rengim var. palette küllü sarı katıp boyasam nsıl bi sonuç olur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…