sampuanı hiç kullanmadım ama sayfa boyunca hep kötü yorumlar var schwarzkopf dan soğudum vallagliss saç kremi alcaktım ama vazgeçtim galiba almıcam dalanı deniyim bide
hiç sevmiyorum bu markayı, kokusundan reklamına kadar...kimyasal kokuyo snki. kremini almıştık bayağı zaman önce, hiç beğenmemiştim bitmedi de. heralde kimse kullanmıyo evde. belki silikonsuz olduğu için bize garip geldi biraz.
Kızlarr merhabaa uzun zamandır elseve serisini kullanıyordum ama artık saçıma iyi gelmemeye başladı ve bende yeni çıkmasına ragmen henkel adına güvendim ve syoss onarıcı terapi sersine geçtim gelişmeleri size aktarıcam aranızda alıpta kullanan varmı
ablamla benim saçım boyalı boyalı saçlar için olanı aldık ikimizin saç rengini rezil etti. keçe gibi oldu koca şişe olduğu gibi duruyor allahtan pahalı değildi
Bence syoss ilk kullanımlarda iyi gibi ama bir süre sonra değişiyor. Birkaç sene önce arkadaşımda kaldığım bi gece onda kullanıp bayılmıştım bu şampuana sonra ben de aldım ama bir süre sonra saçımda kuruma yaptı bıraktım. Akıllanmadım geçtiğimiz ay yeni çıkan keratin mükemmelliği serisini aldım sonuç yine aynı duştan çıktığımda saçlarım inanılmaz keçe gibi oluyor gerçi yıkarken bile hissediyorum, ayrıca hayatımda saçımda hiç kepek görmedim az da olsa kepek yaptı
Syoss Saç Kremi Saç Dökülmesine Karşı olan şaç kremi nasıl da kötü bir saç kremi benim gibi ince telli saçlara sahip iseniz sakın denemeyin derim saçı hem ağırlaştırıyor hemde çok çabuk yağlandırıyor
Syossun renk koruyucu olan şampuanından aldım. Eve geldim ve yorumları okudum şimdi o kadar çok kararsızım ki kullanıp kullanmamakta. Renk koruyucu olanını kullandınız mı?