Parapsikoloji, Okültizm, Büyüler, Mistik ögeler ve dahası! Paranormal olaylar, gizemli öyküler ve yaşanmışlıklarınız.. Burası hem bilgileneceğiniz hemde ürküceğiniz bir topik! Unutmayın, her kadın bir cadıdır!
ahaha cadılar evi mi :))) Hoşbulduk şekerim, bakalım neler öğreneceğiz , bu sayfa hayırlı uğurlu olsun :)
hehehe,ya kızmayın da topic başlığı çok eğlenceli olmuşbirkaç gündür diğer topiğinizi takip ediyorum,güzel bi sohbet vardı.umarım burda da güzel gider paylaşımlar.ama paranormal olaylar beni bozar,ben topic adına kanıp gelmiştim,ben kaçayım
gel buraya kaçmaaaaahiç korkulacak bir şey yok tatlım, öykülerden ve bilgilerden bahsedeceğiz :) kötü kızlara büyü yapacağız hahahayt
Ben geliriiiiiim
oley gelllkızlar burası diğer topiklere benzemeyecek herkes bizden korkacak güzel güzel paylaşımlar yapalım, aramızda fal bakanlar varsa sohbet edelim, neler yaşadıklarını anlatsınlar bize
Bu konulara ilgin nerden geliyor? Onu merak ettim ben paylaşır mısın?
elbetteteyzem falcıydı benim, küçüklüğümüzden bu yana hep yan yana olduğumuz için baktığı fallara dikkat ederdim. ablam hep korkunç karabasanlar görürdü minicik yaşında, bense hiç bunları yaşamadım. hep merak ederdim, çünkü ablam deli derecesinde korkar cinlerden :) bizim aile de biraz meraklıdır ayıptır söylemesi böyle şeylere, dolayısıyla türlü türlü hikayeler anlatılır bende merakla dinlerdim. daha sonra teyzemi çok iyi bir model olarak aldığım için çizgi filmlerdeki cadı karakterleri hep ben olurdum diğer çocuklar prenses prens :) büyüdükçe araştırmaya başladım. ortaokul zamanında kehanetlere merak sardım. gothic takıntım olduğu için ortaçağ, hemşire cadılar, periler ve majilerle de alakalıyım. fallara başlama yaşımda lise ile başladı. derken çok kitap, ansiklopedi ve makale okudum. hala daha araştırma yapıyorum ve bol bol kitap okuyorum. üniversitede bir ödevimi cadılar üzerine yaptım ve tabi araştırmalarım o günden bugüne devam etti :) özel bir yeteneğim var mı yok mu onu bilmiyorum ama, varlıklarının bilincindeyim. var olduklarını çok iyi biliyorum.
Hehe.. ben de severim cadılarışimdi diğer sayfanı da gördüm biraz. Horoskop da çıkarıyorsun yanlış anlamadıysam? Onu da teyzenden mi öğrendin? Uzun yıllar alıyor astroloji eğitimi yanılmıyorsam?
oooo syyskuuu kk nın bu konulara böyle şeylere cok ihtiyacı vardı cok iyi olmuş bu topiğide acman cok sevindim hemencecik geldim aranıza bende mahrum kalmak istemem burdaki fikirlerden paylaşımlardan ve topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
aman tanrım tam bana göre bir topic dahaaasyyskuu harikasınn :)
teşekkür ederim tatlım, hoşgeldinnnnnnnnsorular sorun, merak ettiklerinizi bilgim dahilinde cevaplayayım
VikingPrincess; sende benim en gözde arkadaşımsın burada haberin olsungözüm üstünde
hoşbulduk canımm :))) tabikide tüm sorularım sorunlarım olunca sorucagım canım buarada dün gece diğer topikte demiştin ya canım al karısı diye bir efsaneden bahsetmiişdin ben onu cok merak ettim ve hemen google den netten okudum ama nasıl okudum hayretler icinde ve korka korka okudum gercektende öyle birşey varmı syyskuu hala böyle bir durum insanların başına gercekten geliyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?