syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
tatlım konuların hem çok ilgilimi çekiyor hem de korkuyorum ya cidden ama takipteyim seviyorum başka hayatları ve yaşanmışlıkları teşekkürler bilgiler için

yok artık yaaaa tuvaletimi koymuslar birde nekdar iğrenc allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler yarabbim

sanırım gercekten var bunlar

tatlım konuların hem çok ilgilimi çekiyor hem de korkuyorum ya cidden ama takipteyim seviyorum başka hayatları ve yaşanmışlıkları teşekkürler bilgiler için

yemin ederim dün en son al karısından söz ettik, yatağımın üstünde ablamın montunun tüylü kapşonu duruyordu. hayatımda ilk kez sıçradım onu görünce bismillah ya diye 4'e kadar uyuyamadım sonra dedim kızım kendine gel ya, sen daha dün arnavut ciğeri yaptın yedin ha al karısı ha sen ben hep biraz da böyle güldürerek atıyorum korkuyu üstümden

mizahlaştırmak iyidir canım ya ben gerçekten korkak bir insanım öyle korku filmi falan izleyemem ama mistik hikayeler ilgimi çekiyor ama tırsıyorum resmen :18: tam hatırlamıyorum ama elif şafakın bir kitabında geçiyordu al karısı okurken korkmuştum

Kesinlikle katiliyorum söylediklerine

Ne kadar cok ilgilenirsen, okadar cok yakinlasirsin.
Daha dün aksam bi dua ile ilgili bi yazi okudum. Siz okumaya niyet ettikce vesveseciler sizi niyetinizden döndürmeye calisicak eger basarirda devam ederseniz bu sefer ak sakalli dede gibi gelmeye calisicaklar falan yaziyordu..
zikir cekenlerin, üst üste cok dua okuyanlarin sesler duydugunu sürekli okuyoruz, duyuyoruz... Sanirim duvarlari inceltiyoruz

benim ablamda tıpkı senin gibi emirlove90, oda çok rahatladığını söylüyor

evet ablanla baya bir yönlerimiz birbirimize benziyor canım onun nasıl bri oldugunu az cok tahmin edebliyorum ama baska türlü rhatlayamayız biz ben duamı eksik etmeden yatmamaya calışıyorum genelde şmdi o iğne ve makas cok rahatlatcak beni inşllah :)) ben normalde hic öyle rüyalar görmezdim son 2 haftadır öyle rüyalar görmeye basladım

ablamın sınıfında bir çocuk vardı. çocuk ateistti ve acayip çapkındı. eroin kullanıp kızlarla takılan tipleri bilirsiniz? acayipte gösterişli ve yakışıklıydı. çok dalgacıydı allah kelimesini ağzına alıp neler söylerdi ben inanamazdım çocuğa, hatta sınıftaki arkadaşları oğlum bir gün çarpılacaksın derlerdi buna.

çocuk güzel sanatlar okuyordu acayip sanatkardı bu arada. üniversiteler bitti falan seneler sonra yolda ablam rastladı bu çocuğa. inanamamış. gördüğü o çapkın ateist çocuk gitmiş, ilahiyat okuyan elinde tesbihi ile ağzından allah kelimesini düşürmeyin biri olmuş. ablam hemen eve geldiğinde diğer okul arkadaşlarını arayıp sormuştu ne oldu bu çocuğa diye? herkes bir gece de yaktı kafayı okuldan sonra camiye gidiyor sabahlara kadar çıkmıyor ordan demiş. ben inanmadım pek, facebookta bir gün ablamın face'e bi yazdı aman allahım :18: çocuk bildiğiniz evrim geçirmiş ya:26: sakallar, takke falan :26:

hahaha syyskuucum bir alemsin kız arnavut ciğerine bittim yani canım

bende canım korkuyorum korku var senin gibi ama ben inadına gidiyorum korku flimi izlerim korksam bile en korkuncunu ararım meraklıyımdır ve cesaretimden dolayı sanırım biraz da bu

şimdi biz bu konulardan konuştukca onlara daha mı cok yakınlaşmış oluyoruz konuştugumuz icin :26:

benim gibi düşünen birinin olması harika, çünkü genelde farklı anlamlar çıkarıyorlar söylediklerimden.

yok artık ben bazı genclere cok kızıyorum allahın adını cok cesite sokuyorlar yani küfür gibi hic sevmiyorum ve hayatım boyuncada küfürü sevmemişimdir hic ve bu ablanın bu sınıfındaki cocuk gibi cocuklara cok kıl oluyorum gercektende işte ilahi adalet gercekten yaptklarının karşılığını alıyor herkez ve bir gün alıcaklarda allaha da ianancım var allahım var aama böyle konulardanda kendimi alamıyorum ilgimi cekiyor böyle şeylerde işte

şimdi biz bu konulardan konuştukca onlara daha mı cok yakınlaşmış oluyoruz konuştugumuz icin :26:

Korkutmak istemem ama malesef öyle ne kadar cok ilgilenip üstüne gidersen okadar cok... Sen kendini korumaya al, ayetel kürsi korumasi yap kendine, igneni, makasini eksik etme ve korkma! sen en güclü yaratilansin bütün varliklardan güclüsün

duamızı ettikten sonra Allahın izniyle bir şey olmaz kızlar inş

aslında var ya böyle tarot fal mistik olaylar cadılar diyoruz ya, galiba insan bildiğinden korkuyor. mesela ben dini konulardan konuşmaktan hiç hoşlanmam, korkarım biraz. yaşıyoruz duyuyoruz olumsuz anlamda olanları. ama büyücülük gibi daha çok avrupanın içerisinde dönen olaylara daha çok seyirci olduğumuz için belki de konuşmaktan korkmuyoruz. mesela avrupa'da, amerika'da korku unsuru beyaz giyinmiş kız çocuklarıyken bizde köy evlerinde yaşayan köylüler. kara dedeler olayını biliyorsunuz değil mi? hani bunun gibi.

beni sok terk edilmiş bir hastahaneye, 500 kişilik nüfusa sahip bir köyde gezmekten daha az korkarım orada.

inşllah canımm yaaa tabii eksiik etmicem hic birini yakınlaşmak istemem allah korusun korkuyorum ben öyle şeylerden

aynen tatlım kültürümüzde olmayan şeyler bizi etkilemiyor mesela yabancı korku filmi izlediğimizde şeytan çıkartma falan ehehe diye gülüyoruz belki ama bizim filmlerdeki dabbe falan izleyememiştim. yabancı filmler bizde korku unusru oluşturmuyor :)

evet aynen bende öyleyim :)

mesela yine bizim komşuların konuştuğu bir konu;

bu geceleri bir yere çiş yaparken ya bir şey dökerken destur deriz ya, onun neden olduğundan bahsettiler. bu diğer varlıklar, ağaç diplerinde tuvalet kenarlarında yaşarlarmış. dolayısıyla geceleri onları rahatsız etmemek için önceden uyarı anlamına gelen "destur" cümlesini söyleyip onları uyarırlarmış. hamile bir kadın misafirleri geldiğinde çay koymak istemiş. ocakta biten çayı da camdan bahçesine dökmek istemiş demini. camı açıp ağacın dibine dökmüş. çok uzaktan gelen bir çığlık sesi duymuş. kapatmış camı. misafirler gidince kayın validesine normal bir olaymış gibi anlatmış. kadında hemen panik yapmış sen neden destur demedin onları rahatsız ettin demiş. söylenene göre, kadın doğum yaptığında bebeğinin yüzünün bir kısmı simsiyah bir doğum lekesiyle kaplıymış. kayın validesi olayı da sen destur demeyerek onların evine belki de sofrasına o suyu dökerek onları rahatsız ettin, çocuğunun yüzünden çıkmış bunun acısı diyerek açıklamış. benim tabi duyduğum bu görmedim etmedim hiç. ogünden sonra adım attıkça yolda destur destur diye dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…