syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

Hayatim bunun gibiler asil dinsizler ki Allahin baska bir mabedine gidince gunahlarindan utanip korkuyorlar. Bosver sen bunlari..

Reenkarnasyona inanmıyorum. Dejavu denen olayın da şöyle olduğunu duymuştum; bizler doğmadan önce ruhlarımız ruhlar aleminde bekliyormuş ve ordayken, dünyadaki hayatımız bize gösterilirmiş. İşte biz o gördüklerimizi dünyada yaşayınca bu olayı daha önce yaşadığımızı hissedermişiz. Ben bunu çok sık yaşarım.

Bunların hepsini sürekli yaşıyorum desem korktum...

Hmm,ilginç pek bir araştırma yapmadım ben dejavu ile ilgili ama çok sık yaşadığım bir deneyim.
Ben reenkarnasyonu tam anlamamakla beraber kısmen inanıyorum diyebilirim. Çünkü küçüklüğümden beri hatta kendimi bildim bileli bedenime karşı bir yabancılık hissediyorum ben. Özümseyemiyorum tam anlamıyla. Fotoğraflarıma bakıp bakıp bu ben miyim diye düşünürüm hep. Küçükken aynaya bakamazdım bakmak istemezdim:26: korkudanfalan değil çok acayip bir his tam anlatamıyorum. Vücudunu beğenmekle beğenmemekle alakası yok mesela kabullenemediğim bir şeyler var kendimle ilgili.

hoşçakalın cadılar :)))

canım nereye gidiyorsun :105:

Uğrama da neymiş ki ilk defa duydum. Merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Canım üzüldüm... Ağzı olan konuşuyor, sen kendini kötü bir duruma düşürmüş olmadın ki, hele ki başkasının lafıyla. Sonuçta herkesin düşüncesi kendine. Üyeliğini de iptal edecekmişsin ama sen bilirsin, ne diyebiliriz ki...

viki'de mailim var, bana oradan ulasabılırsınız :)

tatlikolar, bu başlığı ben bilgi vermek için açtım, maşallah yahu sizler zaten almış yürümüşsünüz :))

bu konu da kapatılacak tahminim üzerine, hemen yeni bir cadı evi kurun. ben dışarıdan sizi takip ederim, bahçeden bahçeden

Yahu biz kurarız bi cadı evi cadı kazanı ama sende gitmeyeydin iyiyidi ?

1 üyelik iptaliniz 1 tane de reklamdan üyeliğiniz kapanmış bence artık insanların duyguları ile oynamayın ! demogojiye noktayı koyduk ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…