selam cadılar
burda konuşulan ya da yaşanılan bir çok olayın zihnimizin oyununu olduğunu düşünüyorum.ya da öyle olmasını istiyorum.dün gece bi sürü kabus gördüm.burdakilerden etkilendim sanırım.bi de astral seyahatle ilgili bi video izlemiştim de korkunçtu:18:
kalp gözü açık olan insanlar temiz kalpli,iyi insanlar mıdır?
selam cadılar
burda konuşulan ya da yaşanılan bir çok olayın zihnimizin oyununu olduğunu düşünüyorum.ya da öyle olmasını istiyorum.dün gece bi sürü kabus gördüm.burdakilerden etkilendim sanırım.bi de astral seyahatle ilgili bi video izlemiştim de korkunçtu:18:
kalp gözü açık olan insanlar temiz kalpli,iyi insanlar mıdır?
ben de kabus gördüm gece,çok fenaydı,etkilendim ben de,halbuki asıl gece yapılan en canalıcı muhabbetlerde de yoktum...kalp gözü açık olan insan tabi ki iyi niyetlidir.Kötü niyetli insanın kalp gözü açık olmaz
evlerinde sebepsiz yere yangın çıkan bir ailevardı hatırlarsanız. o ailedeki kız çocuğunun da gözleri çok ürkütücüydü. tvde görmeme rağmen hayatımda ilk defa birisinin bakışlarından ürkmüştüm
Video linkini bana özel mesajla gönderebilir misin ?
sorma ya ben de dün gece takip edemediğim halde gördüm kabusları
canım mesaj sayım dolmadığı için özel atamam da burda paylaşsam bişey olurmuki
Kalp gözü İslami inançlarla bağlantılı birşeydir.
İnsanın kalp gözünün açık olması, ruhen ve kalben temizliğe işarettir.
Bununla ilgili hadisler mevcuttur, onlara pek girmek istemiyorum...
Yani kısaca, bir kişinin kalp gözünün açık olması için kalbinin temiz, iyilik ile hareket eden biri olması gerekir.
Kötü, hırslı, kibirli kişilerin kalplerinin lekeli olduğu düşünülür...
Bu konuda benim bilgilerim bu yönde...
kalp gözü açık temiz kalpli,iyi niyetli,iyi kalpli bi insan olmak istiyorum ben.çok mu zor ki bu hayatta böyle olmak
Astral Seyahat Hakkında, Astral Projeksiyon - YouTube
1.dkdan sonra başlıyor.size korkunç gelmeyebilir ama ben korktum.denemem hiç:18:
benim bir arkadaşım gece yatıya misafir kaldığı evde o evde yaşayıp ölen insanları görüyor rüyasında ve hiç tanışmadığı hayatında görmediği insanlar bunlar.aslında hiç de uğraşmaz böyle doğaüstü konularla acayip de korkar 3 harfliden vs.ama bazı şeyleri görüp hissedebiliyor işte sevgilisinin kendisini aldattığını görmüştü rüyasında mesela.aynen de rüyasındaki gibi olmuş olaylar.hatta sevgilisinin facedeki arkadaş listesine bakıp "ahanda bu kız" demişti ve o kızla ilgili en ufak birşey yoktu sevgilisinin sayfasında.ama sonradan öğrendik ki hakikaten o kızla aldatmış
Bu enteresan birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?