syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

Video linkini bana özel mesajla gönderebilir misin ?

Kalp gözü İslami inançlarla bağlantılı birşeydir.
İnsanın kalp gözünün açık olması, ruhen ve kalben temizliğe işarettir.
Bununla ilgili hadisler mevcuttur, onlara pek girmek istemiyorum...

Yani kısaca, bir kişinin kalp gözünün açık olması için kalbinin temiz, iyilik ile hareket eden biri olması gerekir.
Kötü, hırslı, kibirli kişilerin kalplerinin lekeli olduğu düşünülür...
Bu konuda benim bilgilerim bu yönde...

Ben de astral seyahati merak edenlerdenim, fakat bu gibi birşeye cesaret edeceğimi sanmıyorum.
Bir araştırayım, bende merak ettim videoyu :26:

sorma ya ben de dün gece takip edemediğim halde gördüm kabusları

Hakikaten ürkütücü.
İnternetten baktim şimdi, 3 tane çocuğu var sanıyorum, haberi detayıyla okumadım.
4 ayda 300 defa esrarengiz bir şekilde evlerinde yangın çıkmış.
3 çocuğunda bakışları enteresan... :18:

aslında ben astraldan ziyade biz böyle normal yaşarken evde sokakta cafede çevremizde yanıbaşımızda olabilecek olan başka yaratıklardan korktum

"Kalp Gözü ..
Bedenin maddi ve manevi merkezi olan kalp, aynı anda iki farklı durumda bulunmaz,
kişinin yaptıklarından etkilenir.

Buna göre güzel kulluk, iyi işler, ibadet ve taat kalbi nurlandırır. Günahlar, çirkin ve fena işler ise karartır.

Ayrıca İslam Dini'ne göre Mühürlü kalp,Körelmiş kalp,Günahla örtülü kalp,Paslanmış kalp gibi kalp hastalıkları var."
biraz araştırınca ulaştığım bilgiler şimdilk bunlar kızlar.

selam cadılar Ya 3. gözü araştırdımda onu nasıl açabiliriz biliyor musunuz?

kalp gözü açık temiz kalpli,iyi niyetli,iyi kalpli bi insan olmak istiyorum ben.çok mu zor ki bu hayatta böyle olmak

kolay değil ama imkansız da değil,sen bu dileğinle zaten bu konuda kendince en önemli adımı atmışsın...bundan sonra yapman gereken biraz araştırma yapmak olucaktır sanırım,çünkü nefsimiz bu anlamda en büyük engelimizdir diyebiliriz,nefsinle baştmenin yollarını bulmak için bu konuda biraz araştırma yapman faydalı olucaktır

canım kalp gözü kavanoz kapağı gıbı açılan bırşey değildir.Sonradan olacağını sanmıyorum ama kışının souvvenırın dediği gibi temız nıyetlı olmasına bağlıdır.yanii maddeden sıyrılıp mana alemıne geçtığın zaman bu gerçekleşiyor.NASIL ANLAŞILIR DERSEN rüyalar yoluyla sana bıldırılır mesaj gelir.çok hırslı, maddeye tapan kışıler ne yaparsa yapsın kalp gözünü açamaz.Deyım yerındeyse kılıtlıdır.:97:

benim bir arkadaşım gece yatıya misafir kaldığı evde o evde yaşayıp ölen insanları görüyor rüyasında ve hiç tanışmadığı hayatında görmediği insanlar bunlar.aslında hiç de uğraşmaz böyle doğaüstü konularla acayip de korkar 3 harfliden vs.ama bazı şeyleri görüp hissedebiliyor işte sevgilisinin kendisini aldattığını görmüştü rüyasında mesela.aynen de rüyasındaki gibi olmuş olaylar.hatta sevgilisinin facedeki arkadaş listesine bakıp "ahanda bu kız" demişti ve o kızla ilgili en ufak birşey yoktu sevgilisinin sayfasında.ama sonradan öğrendik ki hakikaten o kızla aldatmış

Astral Seyahat Hakkında, Astral Projeksiyon - YouTube

1.dkdan sonra başlıyor.size korkunç gelmeyebilir ama ben korktum.denemem hiç:18:

Enteresan bir video olmuş, bende izledim, korkulmayacak birşey değil.
Korku filmi şeklinde çekilmiş sanıyorum...

Birde bu video'yu izleyebilirsiniz, bende merakımdan baktım...
Muhallebi Kralı - Canlı Yayında Astral Seyahat - YouTube

Okan Bayülgen'in programlarını severim, fakat bu astral seyahat hakkında biraz tiye almış gibi geldi bana.
Lakin, kadının seyahatini sağladığı adamın hal ve hareketinden neyin ne olduğu belli gibi.

Son düzenleme:

Bu enteresan birşey...

Bende uzman tvye bakıyorum.
Esin Uzer'in videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
Kadın baya bilgili ve reankarnasyon, aura renkleri, aurayı görmek, astral seyahat ile ilgili bir çok bilgi paylaşmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…