syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
birkaç sefer denedim astral seyahati. uyuşmalar yanmalar hissediyorum ama çıkamıyorum bir türlü.

bunun bi benzerini bende yaşadım erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyodu yanına ziyarete gitmeden bi gece önce rüyamda bi kız gördüm ama sabah yüzünü hatırlamıyodum gittim beni sınıf arkadaşlarıyla tanıştırdı ama kızın birini ilk anda yıllardır tanıyo gibi hissettim 2 gün yanında kaldım herşey normaldi sonra döncekken ayrılmak istedi ilk sorum o kızmı oldu resmen şok oldu sen benimi takip ediyosun falan dedi hatta ama olabiliyor sanırım arada hislerimiz açılıyor

Yoğun bir haftasonu beni bekliyor o yüzden haftasonu da siteye giremeyeceğimden dolayı, şimdiden birşeyler paylaşmak istiyorum.
Fakat aklımı bugün bir türlü toparlayamadım, sormak istediğim, öğrenmek istediğim o kadar çok şey var ki...

Özellikle 3 harfliler ile ilgili ve loğusalık dönemleri ile ilgili.

Duyduğum bir hikaye vardı, anneannemler anlatırdı.
Kadının bir tanesi doğum yapıyor ve bebeği yatak odasında kendi yatağının yanındaki bir beşikte uyuyor.
Bir gece bebeği yok oluyor, kadın uyandığında bebeğinin beşiğinde kan izi buluyor ve bebek yok.
Bir daha bebeği bulunamıyor...

onlara husumet besleyen biri bebeğe zarar vermiş olamaz mı yani :S

onlara husumet besleyen biri bebeğe zarar vermiş olamaz mı yani :S

Yok canım, çok yakından tanıdıkları bir aile.
Ve bu olayın olduğu zaman, yani o yıllar çok iyi aile ilişkileri varmış.
Mahallede herkes birbirini tanır, sever, akraba gibilermiş.

Akşam kadın bebeğini uyutuyor, yatıyorlar eşi ile birlikte.
Gece kadın uyanıyor, bebeği yok... beşikte bir kan lekesi haricinde hiç birşey yok...
Yani eve ve odaya birinin girmesiyle uyanabilecek pozisyondalarmış.
Hiç bir şekilde bu durum açıklanamamış.
Ama bebeklerini bir daha görememişler, kaybolmuş... :18:

yani,ailece araları herkesle iyidir belki de mesela bebeğin babasının ya da annesinin bi gizli hayranı filan varsa,saplantılı bir tipse filan...herşey olabilir yani,ben bunu bedensiz varlıklara yormanın en son yapılması gereken şey olduğunu düşünüyorum,ne biliym.Çeşit çeşit insan var,yani dile getirmek istemiyorum ama kındaktaki bebeğe fenalık ede adamlar var,öyle bi dünya işte.Bir film izlemiştim,kadın Postnatal Depresyonu konu alan bir filmdi.Kadın doğum sonrasında depresyona giriyordu.Bebeğinin oyuncak bebeğini gömdüm diye düşünüp kendi bebeğini canlı canlı gömüyordu.O yüzden kadınları lohusalık döneminde yalnız bırakmak iyi değildir derler.

Haklısın bu konuda, zaten olan mevzu yıllar önce olmuş.
Araştırılmış, kadının herhangi bir psikolojik sorunları olsaydı, zaten bu araştırılırdı.
Olay Pendik'te geçiyor. Yıllar önce olan bir mevzu.
O yüzden ne olmuş, nasıl olmuş bilemeyeceğim.
Tek bildiğim annanemlerin bile bu konuyla alakalı olarak dehşete uğradıkları.

Zamanın imkanları ile herşekilde araştırılmış konu.
Yani direk bedensiz varlıklara yorumlanmamış, poliste dahil olmuş bu işe.
Sonuç, bebek bulunamamış ne ölü ne diri...

Bu arada annanemi korkutmak çok zordur, hiç birşeyden korkmayan bir yapısı vardı.
Eğer o korktuysa bu mevzuda, demekki ciddi bir durumdu diye düşünmüştüm.
Yıllar önce olmuş bir mevzu olduğu için, sadece aklımda kalan birşeyi paylaşmak istedim...

anlıyorum,olay neden kaynaklanırsa kaynaklansın dehşet verici zaten.Ha caninin teki yapmış,ha bebek hırsızları çalmış,öldü sansınlar diye de kan izi bırakmışlar,ha psikolojisi bozuk bi anne yapmış ya da en son ihtimal bedensiz varlıklar yapmış...Eminim o zamanın koşullarında araştırılmıştır ancak şimdi bile birsürü faili meçhul olay var,bebek hırsızları,sapıkları var.sen ne düşünüyorsun peki?ne olabilir?

Bilemiyorum, herşey olabilir.
Anne veya baba suçlu görülmemiş bu olayda, fakat en psikopat - sosyapat insanlar bile aramızda yaşamıyor mu?
O yüzden gerçekten bilemiyorum... Herşey olmuş olabilir, tek bildiğim anne ve babanın harab oldukları.
Annanem öyle bahsetmişti, ilk çocuklarıymış yanlış hatırlamıyorsam.
Kadın zaten bu olaydan sonra rahatsızlanmış, üzüntüsünden ve kederinden.
Bir kaç yıl sonra bebeklerine dair ümitlerini kaybedince taşınmışlar oradan.

Allah hiçbirimize böyle acı yaşatmasın ne diyeyim,kolay değil tabi...çeşit çeşit insan var,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

ok anlatıyorum.bi dönem özel yurtta kalıyordum.odalarımız tek kişillikti her odanın kendine ait banyosu vardı.yan odamda kalan kız da küçüklükten beri 3 harflileri görürmüş ara sıra uğrarlarmış ona zaten çok acayip fal bakardı.neyse bi sabah bu kız bana geldi "dün gece odama sen mi geldin" dedi."yoo ben gelmedim uyuyordum dün gece" dedim.sonra anlatmaya başladı.o gece odasının kapısını kilitleyip yatmış banyonun ışığını da gece lambası niyetine açık bırakmış.sırtı kapıya dönük şekilde yatıyormuş uykuya dalmak üzereyken bişeyler hissetmiş odada ama arkasını dönüp bakmaya korkmuş cep telefonuyla omzunun üzerinden foto çekmiş.ertesi gün gösterdi bana fotoyu banyo kapısının önünde bir silüet vardı ışık çok azdı zaten net bişey görünmüyordu ama siyah çarşaflı yada saçlarını önüne atmış çok uzun saçlı biri gibi duruyordu.benim de o zamanlar saçlarım siyah ve kalçama kadardı o yüzden benim gelmiş olabileceğimi düşünmüş ama ben değildim o:26:

Son düzenleme:

Ay felaket, kalbim dururdu benim herhalde o an...

Benim annem, beni doğurduktan sonra "uğrama" denilen birşey vardır, bilenler bili...
Uğramış... Babaannem çok kötü bir insandır benim, hiç sevmem kendisini.
7/24 Kur'an okuyup, 5 vakit namaz kılıp, mızraklıya kadar bilen bu kadın nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum...
Herneyse, annem pek bahsetmez bu konulardan, fakat belirli bir yaşa geldikten sonra cesaretlenip annaneme sormuştum.
O da anlatmıştı...
Kısmetse pazartesi anlatırım...

Görüşmek üzere...

"uğrama"yı ben de duymuştum,P.tesiyi iple çekiyoruz öyleyse
Bu arada babaanneni tenzih ederek söylüyorum ki malesef ki dinimizi sadece ibadetten ibaret sanmak bazı kişileri hataya düşürüyor.Sadece namaz kılmakla,ibadetleri yerine getirmekle iyi ve dindar bir insan oalbileceklerini sanıyolar.Halbuki tüm semavi dinlerin ortak özelliği olan konu güzel ahlak konusudur ki İslamiyette de güzel ahlakın önemi özellikle vurgulanmıştır ama fazla da ayrıntıya girmeyeyim :) Yani erdemli insan olmak herşeyden önemli.

bende birşey anlatmak istiyorum.
Bi yaz gecesiydi muhtemelen saat 3-4 civarı ve ben salonda oturuyordum tv izliyordum yalnızca tv ışığı var salonun kapısı kapalı evdeki herkes derin bi uykuda ve holde cılız bi gece lambası ışığı var.. tv izleren birden salon kapısının camında banyoya doğru geçen bi gölge gördüm tam o gördüğüm yöndede abimin odası var bi cesaret kalktım baktım ama kapısı kapalıydı ve açsa kesinlikle duyardım eski bi kapı çünkü.. yatak odasına baktım oda kapalıydı ve o an ki ne oluyor korkusuyla hırsız sandım okadae belirgin bi gölgeydi çünkü.. babamı uyandrdım evi aradık ama hiçbişey yoktu .. bu olayı arkadaşıma anlattım oda benzer bi olay yaşamış ve hırsız sanmış ama değilmiş bende ne olduğunu anlayamadım, hala da bilmiyorum..

İyi akşamlar cadılar
Kimse yemekten kalkıp gelemedi sanırım

Reankarnasyon bana da pek inandırıcı gelmiyor ama şu dejavu yaşadığım anlar beni çelişkiye düşürüyor

Bir gün gerçekten dejavu konuşsak ya uzun uzun ben gerçekten o kadar çok yaşıyorum ki. Daha önce bulunmadığım bir şehire ilk gidişimde olmuştu bir defasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…